colins Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) ked som pri lavom zadnom sedadle dal dole plasty, nasiel som v tom zlabe medzi sedalom a dverami konektor. su k nemu pripojene dva droty - sedy a cerveno biely. sorry, z fotky je ta farba na prd vidiet. masina je vo vybave classic. mohli by to byt zadne repro ? priznam sa, ze som tu hladal a chodil som tu, ako Marek po pekle, ale fujarku som nasiel. help please ! Editováno: 11. Srpen 2008, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Opíš číslo toho konektoru, pozreme v etke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Cau. kable +konektor co mas vyfotene je dodatocna montaz:.. Skus napojit na to reproduktor a uvidis ci to je na zadne repro. Alebo sa opytaj povodneho majitela co tam mal napojene. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Ak by to bola kabeláž s fabriky tak by ten konektor bol aj na druhej strane tam si nepozeral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 PROCHY603 : povodny majitel som ja. opytam sa, ked pridem z roboty.... vikino1: na druhej strane taky kabel nie je. musim pozriet to cislo konektora, co mi radil profik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Colins a nebol si politicky činný neodpočuvali ťa náhodou cez to???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 PROCHY603 : povodny majitel som ja. opytam sa, ked pridem z roboty.... vikino1: na druhej strane taky kabel nie je. musim pozriet to cislo konektora, co mi radil profik. Colins: Nebolo mi jasne ci si 1.majitel alebo 2.majitel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Colins co ti povedal Colins ??? ze co tam mal napojene ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 asi zkúšal či ta nie prud a už neni mezi nami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 (editace) vy opice mexicke ! zartiky to ano, ale aby ste mi pomohli... tak ten konektor nema na sebe ziadne cislo, ani napis. cerveno biely drot vedie od sofera do konektora. ten sedo-cierny vedie do konektora a odtial este kusok dozadu, kde je uzemneny pod takym srobom, ktory je priskrutkovany do karoserie. este mozem odmerat multimetrom, ci je tam nejake napetie. Editováno: 14. Srpen 2008, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 vy opice mexicke !zartiky to ano, ale aby ste mi pomohli... tak ten konektor nama na sebe ziadne cislo, ani napis. cerveno biely drot vedie od sofera do konektora. ten sedo-cierny vedie do konektora a odtial este kusok dozadu, kde je uzemneny pod takym srobom, ktory je priskrutkovany do karoserie. este mozem odmerat multimetrom, ci je tam nejake napetie. Nahodou spinac pro kontrolku zapnuti pasu to byt nemuze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Colins to mas potom vybavu Clasic plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Co priprava na osvetleni kufru? nebo to ma kazda fabie v zakladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Nie je to signalizácia odklopenia zadného operadla? Operadlo v mojej Ambiente má snímač a potom je na palubke červená kontrolka odklopenia operadla. Teda toto je len asi predpríprava. Lebo inak netuším. A nemôže to byť príprava na elektrošoky do sedadla kde sedáva svokra? Vieš keď ju vezieš a už sa to nedá vydržať, zmačkneš knoflik a... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Co priprava na osvetleni kufru? nebo to ma kazda fabie v zakladu myslim ze to nema kazda fabia, ked som dorabal zadne repro, tak som to tam nenasiel to mu tam muselo len narast, asi dobre zalieva a dari sa potom konektorom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 No pokial na konektore nenašiel číslo tak to neni nič origo, resp to môže byť niečo v servise domontované, ale čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Nie je to signalizácia odklopenia zadného operadla? Operadlo v mojej Ambiente má snímač a potom je na palubke červená kontrolka odklopenia operadla. Teda toto je len asi predpríprava. Lebo inak netuším. A nemôže to byť príprava na elektrošoky do sedadla kde sedáva svokra? Vieš keď ju vezieš a už sa to nedá vydržať, zmačkneš knoflik a... nemůže, páč signalizace sklopení opěradla přišla až od vstupu ČR do EU, tedy květen 2004, kdy byl povinný středový tříbodový pás vzadu a třetí opěrka. A jelikož navíjení je součástí opěradla, musí být opěradlo zaklaplé a proto ta signalizace. Ale s ta svokra to veru nie zly napad, to zni verohodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.