Přejít na obsah

Vypnutí airbagu spolujezdce

jimu

Doporučené příspěvky

• o 11 měsíců později...

Zdravím,

Připojuji svůj dotaz. Dnes jsem si nechal vypnout airbag spolujezdce v autorizovaném servisu. Starosti mi dělá, že kontrolka airbagu svítí trvale, i když v návodu se píše, že by měla jen blikat 12s. V servisu mi po telefonu řekli, že je to v pořádku, že se takhle chovají řidící jednotky nějaké druhé verze (?)

Přesně mi to dělá toto:

- zapnu zapalování, kontrolka se rozsvítí na asi ty 3s, pak začne blikat asi těch 12s a pak zůstane svítit trvale.

- pokud po zapnutí zapalování hned nastartuji, tak se blikání nekoná ale kontrolka rovnou svítí trvale.

Je takové chování v pořádku? Pokud ano, jak v takovém případě poznám, že je v systému porucha?

Díky.

Opravuji - doplňuji:

- pokud po zapnutí zapalování hned nastartuji, tak začne taky normálně blikat asi těch 12s a pak zůstane svítit trvale..

- pouze pokud zapnu zapalování krátce po předchozím vypnutí zapalování, tak se blikání nekoná ale kontrolka rovnou svítí trvale.

Editováno: , autor: Boban
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je to vyřešeno. Zajel jsem tam dnes znovu aby se na to podívali osobně. Byla tam SW chyba "příliš malý odpor" tak to vymázli.

Jen mě štvalo, že mi to ten technik v tomhle stavu už předal jako že je to dobrý. Až cestou domu mi začlo být divné že ta kontrolka svítí pořád a tak jsem tam pak volal. Ale technik mě po telefonu asi špatně pochopil...

No, hlavně že se to vyřešilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...