Majk Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Tak se mi dnes večer pokusili ukrást Roomstříka,první pokus se nepovedl tak čekám druhý útok.Dnes si odnesli budíky a řj motoru.Poradte jak zabezpečit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 no pekne ... ale kd pises co si odniesli .. tak mozno im slo len o nejake dielce :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 a kde jsi měl, auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Taky bych řekl, že jim šlo spíš o díly než auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 no to je husty, mas fotku? to sem jeste neslysel, ze by nekdo sel zrovna po tomhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 No na noc je asi jediný zabezpečení garáž.....a u sepermárketu by tohle snad nekradli..šmejdi...na to potřebujou čas...to nejni jako vyrvat rádio....jak říkám...garáž...nic jinýho mě nanapadá...a možná alarm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 to mi je lito.... jinak psa do auta nejlip Pitta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Parkuju na Břevnově,policajt říkal že nejsem první v týhle části.Prý je asi někdo vyrušil,je to dost frekventovaná ulice.K čemu je někomu řídící jednotka s budíkama.To jsou neprodejný věci.Mám strach že jak přijedu ze servisu tak si pro něj přijdou,mají jak immo tak spřaženou jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 a to nejde překodovat? jsem laik tak proto se ptám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Taky bydlím na Břevnově, to je blbý, že o Škodovky je takový zájem tady. Toho se taky bojím, doufám, že Fiat nechá zloděje chladnými. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Tak to já jsem z Jižního města (pro neznalce je to Mekka zlodějů ) a u staré feldy nám taky vzali 4 x přední okno a nebo "jen vymlátili okénko a nic nevzali. Ale musím zaťukat, protože ač se tu loupí ostošest, tak na Rumíka zatím nešáhli (ťuk ťuk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Tak to je teda pech. Já mám namontovanej alarm, včetně nárazovýho a náklonovýho čidla. Tak by to aspoň začalo řvát. Aspoň něco by se dělo, kdyby do auta někdo vlezl. Sirénu mám docela uřvanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 No já alarmu už dneska moc nevěřím, to vidíš všude, někomu začne ječet auto a prakticky nikdo se ani neohlídne a pokud ano, tak jen aby mrkli, zda to není jejich auto:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) Nechci ti brát iluze, ale pokud ti vzali ŘJ a budíky, tak šli pro auto a ne pro díly a pravděpodobně čekej další návštěvu. Nejlepší zabezpečení je dobrá pojistka! Editováno: 12. Srpen 2008, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 A GARÁŽ....V KOMBINACI S POJISTKOU.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) A cata s Rambom...btw predpokladam,ze to niesu ziadny fetaci ,ked si isli takto na rovinku a bez vacsieho poskodenia..Urcite sa budu okolo auta este obsmietat a dlhsie ho sledovat. Editováno: 1. Září 2008, autor: foromen citace předešlého příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 kua síla,ale byli to amatéři.Vím,že existuje krabička,kterou vloži do diag.zásuvky a sedí cca 3 minuty vedle v autě.Ta jim do 3 minut vyřadí immo a umí nouzově nastartovat.Vylomit spínačku už není problém.Pokud jsi šli takhle pro auto,tak je možná někdo vyrušil.počítám,že měli sebou už asi spárovanou jednotku,budíky a klíče,které tam chtěli dát a odjet.Nicméně obrana je v tomto případě vcelku jednoduchá,ale psát to nebudu,byl bych sám proti sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 a můžeš napsat SZ jak se bránit? Teda pokud Ti to neva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 cosby bylo byfer se podelit v tomhle pripade to neni sranda, mimo to o brevnove uz jsem taky slysel uz drive, servitky si tam moc neberou... leda ze by v nh potrebovali nahradni dily ale to je jen hoodne spatnej vtip... cosby prosim podel se. dik Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 No já Cosbyho docela chápu, i když by mě to taky zajímalo, ale pokud něco má a prozradí vám to, riskuje, že se to dostane do zlodějské komunity, to musíte chápat,ne? Pak by to bylo naprd jak jemu, tak i nám:( Možná že by šlo zkusit udělat si tajný vypínač, otázka je kde, ale to už je na nápadu každého, když to tady práskne, kam to dá, tak se opět sám proti sobě Je mi líto,ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 tak mi dnes v noci vykradli meho Olivka vlezli dovnitr oknem u ridice ((((( pred 14 dnema se mi snazili ukrast, Viktora, tak si na me asi nekdo zasedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Jak vidim tak ten likvidator z pojistovny mel pravu pomer je 7 z 10seti hrozny, zlamal bych jim ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 bohuzel na pojistovnu to neni bo mam 5000 spoluucast a nove okno s montazi stalo 2100,- (samotne okno stoji 950,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Mě napsali předběžnou cenu 30000Kč za jednotku,budíky,sklo,těsnění dveří tak uvidím jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 No mechnicke zabezpecenie tiez nie je zla volba...napriklad ZEDER. Tam im kluciky a RJ moc nepomozu ked neotocia volantom...jedine nalozit auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.