pajko Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Caute, chcel by som sa spytat ci na hrkotanie dveri pomoze ked medzi tapacir a plech vlepim ans penu? Ak ano tak aku hrubku prosim Vas? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetoNR Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 pajo, pomôže, je to ako výplň a preto to obmezí otrasy a vrzganie tapaciru o plech a určite aj prúdenie vzduchu, takže stačí klasická 2cm ans pena, hrubšia ani nie lebo sa aj tak stlačí. Ja osobne som použil ProofCar píše sa tu o tom http://www.tuning.izotes.sk/odhlucnenie_motora.php lebo je umývateľný a je možné ho dať aj pod kapotu a je samolepiaci. Sú aj od stp ale tie ceny sa mi zdali prehnané navyše keď to malo tie isté vlastnosti. Daj vedieť ako si to poriešil, Čau... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) Pánové vim, že je to krapet oftopic, ale nepřemejšleli ste někdy o vytlumení ? Koukal sem na stránkyahifi a až na cenu to vypadá docela zajímavě a myslim, že by to mohlo pomoct i na některý ty pazvuky... Rád bych tu našel někoho, kdo do toho šel. Pořád přelejzám ze superba do mojí octy a ten rozdíl v hlučnosti v interiéru je docela velkej :-( Editováno: 17. Únor 2015, autor: DCSpeedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Příspěvek jsem přesunul. Tady je to ve správném tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Ahojte, chcel by som vytlmit tapacire akusticokou penou pretoze mi strasne hrkocu. Lepit ich budem pravdepodobne lepidlom v spreji. Chcel by som sa spytat ci nahodou niekto neviete kolko 400ml sprejov bude potrebne kupit na 4+1 dveri. a kolko tlmiaceho molitanu bude potrebne na 4+1 dveri Octavia II combi. Nerad by som toho kupoval zbytocne vela - nie je to lacna vec. Dakujem Miro http://www.ahifi.cz/lepidlo-aiv-480200.html http://www.ahifi.cz/akusticka-pena-sinus-live-ans.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Zdarec, tak sem se taky pustil do tlumení. Polepil sem přední podběhy a vnitřní část zadních podběhů v kufru materiálem gladen multi (1 100 kč m2). Stálo mě to 1,5 víkendu, pač je to neskutečná paplačka a 2 600 kč za materiál a musim říct, že výsledek je velké zklamání :-( efekt je skoro neznatelný a to sem v přední části polepil jak plech, tak podběh jako takovej. Asi pokud se k tomu neudělaj i dveře, tak si ten hluk od kol najde cestu jinudy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 mas nejako vyratane kolko tlmiacej peny budes potrebovat na tapacire? riesim to teraz a v predajni mi povedlai ze na jedny dvere 4 platy 40x90cm co sa mi zda mrte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 aby to mělo efekt, tak počítejte tak 15tisíc a to máte na komplet auto, v mím vlákně je taková malá kalkulace. O gladen multi jsem taky přemýšlel, ale nemůže to být v dané síle nikdy ono. Podběhy by nebylo od věci vytlumit z obou stran;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 cooo, tak to urcite nenatlacim do toho auta ....ja si chcem vytlmit tapacire na dverách tou penou a to cisto iba kvôli tomu aby tolko nehrkotali. O dake odhlucnenie mi ani velmi nejde. mam tam seriove radio a seriove repraky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Tak seriové repráky jsou i soundsystem;) Na tapece použij například toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botka Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) . Editováno: 9. Červen 2015, autor: botka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendoo Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Caute, robil som vcera kufor, zatial iba jednu stranu a stala sa mi taka nemila vec, ten navijac pasu som aj s tym kusom plastu odlozil na zadne sedacky, pas sa namotal a ako keby zasekol uz ho nejde vytiahnut viac ako nejakych 80cm, a tym padom ani nedociahne navijak na svoje povodne miesto neviete kde som spravil chybu, pripadne ako to odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendoo Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Tak som to nejako vyriesil, dalo sa to otvorit (vyzeralo to ako znitovane, ale su to len plastove cvoky) po otvoreni mi odtial vypadla nejaka plastova vec, ktoru som tam nedokazal dat spat aby to fungovalo normalne, s nou sa to vzdy sekalo, bez nej to ide v poriadku inac vytlmil som kufor komplet a sustanie zo zadnej casti celkom pekne zmizlo, este vyskusam zajtra rychlosti nad 100km/h, zacinam ale viac vnimat hluk z predu, od motora/pedalov/stredoveho panelu nejake tipy kde lepit aby som tomu najviac pomohol? podlaha pri pedaloch? stredovy tunel? predne podbehy? kapota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 (editace) Nazdar chalani, mam otazku, ake nity idu na prinitovanie stahovacky na O2. Mam klieste na nity M3-M6, bude to stacit resp. ak niekto pouzil nitovacie matice aku velkost nitovacich matic ste pouzili.Dakujem Editováno: 12. Květen 2016, autor: kermo20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendoo Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 Caute po dlhsom case som aj ja pokrocil. Dotlmil som komplet dvere predne aj zadne a vymenil skla za sunsafe (zohnal som ich za babku, len mi to trvalo jeden a pol roka). Efekt vo vyssych rychlostiach nemam este otestovany ale aj v nizsich je velmi znatelny. Radio hra subjektivne ovela lepsie, basy su take noo, proste krajsie. dokonca som prekvapeny aj vysky sa zvyraznili a celkovo zvuk lepsi asi tym ze menej ho prebija okolity hluk. Na stahovacky som pouzival M6, ale skor M5 by tam sli, ja som musel trosku zvacsovat diery. premyslam co teraz, chyba mi strecha/kapota/ oprava kufroveho tlmenia a doplnenie este niecoho na podbehy? podvozok zospodu? navrhnite co najviac poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 10. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2019 střecha má vliv tak na tepelný komfort:) Mě chybí jen ty dveře, na celé podlaze mám cca o 5mm víc všude a strašně záleží na gumách a asfaltu. Do podběhů moc dát nejde, když tak vystříkat 2-3 vrsty bitumenu (Body atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.