bv12 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 caute, chcel by som poprosit o radu. Zmenil som si na ovladacoch na dverach a ciastocne aj na ovladaci zapinania svetiel a sklon svetiel(ten otocny po lavej ruke) podsvietenie, ktore mi aj isty cas fungovalo. Minuly vikend som sa chcel pozriet na dalsie LEDky na tom otocnom ovladaci a niekedy pocas toho dna (bolo svetlo, tak som si presne nevsimol odkedy) mi prestalo fungovat podsvietenie vsetkych ovladacov okien dveri, kurenia atd. (nesvieti vobec), svieti akurat podsvietenie budikov ale iba uplne slabo - tak, ze ked idem v noci, tak to iba uplne jemne podsvietene. Kedze som si myslel, ze som asi do...al ten kruhovy ovladac, urobil som x-test s ovladacom z inej Fabie, ale podsvietenie sa nezaplo ani tak. Pozeral som aj zbezne poistky, ale nic som tam tiez nenasiel. Okrem toho (ale to netusim, ci ma spojitost s hore opisanym problemom) mi ostava po nastartovani svietit kontrolka airbagov. Mate niekto tusaka, co s tym moze byt? Budem velmi rad za kazdy napad, ktory by mi mohol pomoct dostat to podsvietenie na povodny stav? Ohladom tej kontrolky asi behnem do nejakeho servisu, nech ju vypnu alebo to opravia. vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Koukni se, jestli se ti nespálila pěti-ampérová pojistka SB36. Pro jistotu přikládám rozmístění pojistek. S tím airbagam raději zajeď do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Kontrolka airbagu je běžná věc (taky se mi to stalo) je tam kontakt který drží docela blbě, tak mi to přiletovali v servise napevno a prý už nebude svítit dokud nebude něco fakt KO (prý se to rozpojuje dost často, stačí nějaká jáma, rantl..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 dakujem, pozriem tu poistku ... ohladom airbagu ... ktory kontakt myslis, kde sa nachadza? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 BV: to ti přesně nepovím já to hodil na záruku jako chybu auta.. Technik mi pak říkal že to je běžný, že je to tam "sletovaný" jen plastovou bužírkou tak to občas vypadává, nejsem si 100% jistý ale tuším že to bylo Uzemnění na kostru (nebo ukostření). Polohu ani přesný místo ti neřeknu leda že bych se zakoukal do El. schemat fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 ok, vdaka , aj tak to asi musi ist do servisu, leda zeby som nasiel nejakeho znameho s diagnostikou, co sa tomu rozumie. skusim sa popytat znamych v okoli, ci nejakeho kutila poznaju ... nemam velku doveru v znackove servisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Nemáě vůbec zač,nepomohl jsem přímo. Diagnostiku mám, ale ta ti zahlásí pravděpodobně asi tu chybu na kostru nebo tak něco.. Největší dojeb včera připojím diag, projedu to a ejhle chyba v airbagu - slabá baterie to mě dostalo.. bylo to s touto chybou v servise před několika měsíci.. Pointa: opraveno(kontrolka nesvítí), to jo, ale že by smazali paměť závad, to ee, asik už nad síli autorizovanýho servisu (i když jim to uváděj v DP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 hmmm, ked spominas slabu baterku, mal som pred par dnami vybitu baterku, kedze sa auto dlhsie nehybalo a museli sme startovat kablami. Nebude to teda aj moj pripad a zeby ta slaba baterka a startovanie kablami zblbli aj kontrolku airbagu? to mi pripomina, ze musim sa obzriet po nejakej novej baterke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Jo to docela dost možný.. tenkrát se to řešilo tak, že se zavolal škoda servise, dojeli, nastartovali kablama a my odjeli v poho.. Pak to udělalo znova, tak si nechali auto v servise na testy, vše prý OK, pak někdy ta kontrolka (ale nebylo to závazně na tý baterce - udělalo to pozděj) v závadách je ta chyba taky zapsaná jako sporadická. Každopádně nahráli autu nový soft a od tý doby startuje už OK, problémy s baterkou přestaly. Na tu kontrolku airbagu mi to říkal nezávisle aniž by věděl o té baterce. Ale asi to mezi sebou bude mít souvyslost. Každopádně ted je vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Koukni se, jestli se ti nespálila pěti-ampérová pojistka SB36. Pro jistotu přikládám rozmístění pojistek. S tím airbagam raději zajeď do servisu. Ciryl, dakujem, bola to presne ta 5A, co si hovoril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Co nezpůsobí jedna pojistka.. A airbagy už jsou OK? Pokud jo, tak ta kontrolka je teda profláklá do hodně systémů resp reaguje na plno věcí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 uf, tak to som si teda fakt nevsimol, len som cez obed vybehol na parkovisko a vymenil poistku, videl, ze podsvietenie ide a isiel som hned von. Ale pozriem to a dam vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Jsem rád, že jsem pomohl... jak psal dadacek, co nezpůsobí jedna pojistka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 pozeral som tu kontrolku airbagov a svieti stale ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 este by som sa chcel spytat, ci sa da do Fabie dorobit regulacia intenzity podsvietenia budikov a ovladacov. V mojej vybave to nie je a ak by som niekedy prerobil modre podsvietenie, obavam sa, ze by bolo velmi svietive a v noci by to mohlo byt rusive. V origo servise sa mi k tomu nevedeli / nechceli vyjadrit, ked som sa ich pytal, ci by sa to teoreticky dalo spravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 este by som sa chcel spytat, ci sa da do Fabie dorobit regulacia intenzity podsvietenia budikov a ovladacov. V mojej vybave to nie je a ak by som niekedy prerobil modre podsvietenie, obavam sa, ze by bolo velmi svietive a v noci by to mohlo byt rusive. V origo servise sa mi k tomu nevedeli / nechceli vyjadrit, ked som sa ich pytal, ci by sa to teoreticky dalo spravit. Teoreticky by se to dalo udělat, prakticky nevím, myslím že jsem to tady na fóru už někde viděl koukni do návodu, akorát budeš potřebovat nový vypínač i s regulaci, jinak k těm modře podsvíceným budíkům já mám něco podsviceno do modra a vůbec mi ta modrá nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Zde máš odkaz je tam ten návod akorát na oktu ale mělo by to bát podle mě stejný, zkus se zeptat někoho ocaď s fora třeba cosby, profor nebo tak http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24529 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 S tím vypínačem nevím, ale určitě se to dá dodělat, zvlášt když to je předface. Jinak intenzitu změněného podsvícení teoreticky můžeš regulovat i odporem daným přímo do budíků.. pokud jsi zručný, tak si můžeš s pomocí potenciometru toto vyrobit i sám.. nebo myslím, že to bude přímo potřeba pokud nemáš regulaci podsvitu už přímo z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 ísť to prerobiť pojde, treba ako bolo spomenuté kúpiť spínač s reguláciou a potom trochu káblovačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 dakujem vam vsetkym za odpovede, teraz sa poobzeram po nejakych vrakoviskach, ci sa najde nejaky kus ovladaca s tou regulaciou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 takže máme čakať že ako to urobiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 ta mas nejaku kristalovu gulu ??? ... ale az ak zozeniem ten vypinac ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 viete este niekto o moznosti podobnej GME.cz, kde by sa za "normalne" ceny (a nie za 58 Sk/ks, ako som nasiel v jednom obchode) dali kupit LEDky na Slovensku? z GME.cz mam odpoved, ze na Slovensko sa zacne dorucovat az od septembra (zari) 2008. Ak nic take nie je, asi budem musiet pockat na september a potom objednat. B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 a aké diody riešiš? ja som kupoval diody a stála jedna max 21Sk/kus tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 uplne obycajne 3mm ... samozrejme som ich nekupil, inak nasiel som aj obchod, kde su za 35, ako i za 12, ale tam mali iba 3 kusy. btw., nasiel som ten vypinac aj s regulaciou jasu podsvietenia ... vraj ho predaju za 1000,- ... zda sa mi to trochu vela, ale vela si vyberat nemozem - nie je ich vela v ponuke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.