Majkyn Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Ahoj chlapi, chci poradit. Jak si mam vybrat ? Hodlam behem mesice koupit auti. A rozhoduju se mezi Leonkem Top Sportem a Fabkou RSem. Mohli byste mi tu treba hodit nejaky duvody, pro a proti obou aut ? Klidne i osobni , zaujaty a nezaujaty nazory, poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 tak já bych s dovolením začal....Seata bych si nekoupi nikdy..tady této značce absolutně něvěřím..a taky se mi nelibi...jsem starej škodovkář..a tím zůstanu...FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 a leonek ma co za motor u fabie je to jasne 1,9 TDI, ak ma seat slusny benzinovy motor tak hlasujem za seat, nafta nema co robit v sportovom aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 krtek6: tak to jsi docela komik seat=škoda v jiném kabátě. Tak nechápu proč mu nevěřit. majkyn: fabia - mrňavý auto, leon - větší auto. Stejný kategorie spíš Fabia/Ibiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 jak píše bobajs.. houmr: vona taková 230ti koňová nafta v leonku cupra by byla fajn, já teda nemám nic proti ropě ve sporťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 určitě seata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Kláca:to máš ale na mysli ten současnej model Leona že...?jako z venku hezký teda verze Cupra...ale introš to je humus moribundus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 najmis: ee! myslim ten předchozí(někde modely kolem 00, mám pocit že měli 230kobyl..nevim to jistě seaty mě až tak nezajímaj) :-)) nový seaty sou podle mě hnusný ať maj výkon jakej chtěj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Jo tak v tom souhlasím...starej model tuším do r.05-06 ty byly hezký celkově...vostrá Cupra měla origo cca 225PS ta dnešní 245PS což bude slušně utíkat...třeba oproti OIIRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.