the.lukin Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Zdravím fandy fóra, prosím poraďte. Koupil jsem si rádio JVC KD-G162 zapojil dle návodu. Po zapnutí jsem si navolil šest stanic rádií. Podotýkám rádio nelze zapnout když není ve spínačce klíček. Jakmile hraje kupříkladu na třetí předvolbě kiss a já zastavím a vytáhnu klíček, rádio se vypne=OK. Ale po zapnutí již nehraje kiss ale šumí mi FM1 a musím si navolit opět předvolbu 3. To samé i s cd jakmile dohraje kupříkladu 12skladba a vypnu motor=vyple radio a zapnu klíčkem opět se cd spustí od začátku. Ale zvláštní je to, že předvolby rádií si JVC pamatuje ale konečné písně a navolené radio ne. Prosím o radu na email: lukstanek@email.cz Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 musíš prohodit Piny 7 a 4. a Pin 5 vytáhnout a zaizolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.lukin Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 (editace) musíš prohodit Piny 7 a 4. a Pin 5 vytáhnout a zaizolovat. Ahojky, prosím tě které to jsou viz obrazek, jelikož tam místo čísel jsou písmenka díky Editováno: 19. Srpen 2008, autor: the.lukin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Ahojky, prosím tě které to jsou viz obrazek, jelikož tam místo čísel jsou písmenka díkyL a O v autě to je modro černý a hnědo červený. Ten druhý modročerný musíš vytáhnout a místo něj zapojit napajení antény. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.lukin Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 L a O v autě to je modro černý a hnědo červený. Ten druhý modročerný musíš vytáhnout a místo něj zapojit napajení antény. Stačilo přehodit žlutý za červený od JVC do ISO fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Jenom taková blbá otázka čim vytahujete ty koncovky v konektorech potřebuju to taky přepojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 tímto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Letim je sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 W77:Pinovacky su dost drahe. Daj si to prehodit autoelektrikarovi. Alebo si ich vyrob navod je tu na fore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Objel jsem 5 krámu a nic a projel aspoň 2OO kč a nic budu je muset vyrobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.