Milan MM72 Vloženo 16. Února Sdílet Vloženo 16. Února (editace) Odpověď pro Jipol57: Tak jsem znovu prohlédl možnosti demontáže řídící jednotky topení a zjistil jsem že jsou umístěné na stejném místě. Vyjmutí ale u Climatronicu je jiné je tam šroub imbus uvnitř, Climatic systém bajonet - otoč - vyndej. Ale možná při velké šikovnosti a chuti by třeba šlo vyměnit také tak. Ale jistý si nejsem. Je potřeba ještě vypojit konektor až na motoru, nejde to rozdělat tak jak je to ve videu u Climatiku přímo u předřadného odporu. Link od Vás https://www.youtube.com/watch?v=cr8IIU1RkLk A přístup ke konektoru na ventilátor nemám ověřenou. Třeba je, nevím. ŘJ ventilátoru climatronic foceno šachtou na pylový filtr Já vlastně doufám že to nebude potřeba měnit, a kdyby ano budu shánět šikovného opraváře. Oprava ten šroubek není imbus. Editováno: 16. Února, autor: Milan MM72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.