Přejít na obsah

Klepání pod kufrem

Konny

Doporučené příspěvky

Zdravím,

už delší dobu mě rozčiluje klepání ze zadní čísti auta. Nejdřív jsem myslel, že mi to dělá něco v kufru, ale nakonec to v kufru není. Klepe to např. při přejezdu příčné nerovnosti (např. spoj v asfaltu) nebo když rukou zabouchám na dno kufru za sedačkama a vypadá to, že to vychází z levé části pod kufrem. Může být někde uvolněný výfuk? Když s tou koncovkou zahýbám rukou (moc s ní hejbat nejde) tak nic neklepe. Nevíte co to může být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle mam presne ja, lozim po kufru a hedam kde co je, vetsinou n a pricnych hrbech,ale i celkove na vsech nerovnostech. Jsem rozcilen, pulku veci mam omotane paskou, nahradní kolo,trojuhelnik atd omotane hadrama,vse vypodlozene a porad nic. Jeste me napadlo ze by to mohli byt ty tlumice co jsou na 5. dverích - nekdo to tu psal,jinak na ten vyfuk mrknu,fakt me to stve... A to jsem k tomu jeste na vsechny pazvuky puntickar... :t

Odkaz ke komentáři

zle vyoseny vyfuk ktory sa opiera o tepelno izolacny plech ktory mas nad vyfukom-koncovy tlmic vyfuku alebo odtrnuty v strede vozidla -cierna vystuha a vyfuk ide nad nou.

Díky, zajedu ke známému na dílnu, nechám to zvednout a snad to bude to co říkáš ;)

Odkaz ke komentáři

Tohle mam presne ja, lozim po kufru a hedam kde co je, vetsinou n a pricnych hrbech,ale i celkove na vsech nerovnostech. Jsem rozcilen, pulku veci mam omotane paskou, nahradní kolo,trojuhelnik atd omotane hadrama,vse vypodlozene a porad nic. Jeste me napadlo ze by to mohli byt ty tlumice co jsou na 5. dverích - nekdo to tu psal,jinak na ten vyfuk mrknu,fakt me to stve... A to jsem k tomu jeste na vsechny pazvuky puntickar... :t

to já zas takový puntičkář na pazvuky nejsem, ale toto už mě fakt štve ;) snad na to taky dojdeš co ti způsobuje ;)

Odkaz ke komentáři

Taky mi neco bouchalo v kufru, vubec sem nevedel co to je, az po delsi dobe sem prisel na to, ze to jsou pate dvere. Tesnici guma uz byla omackana a mely vuli. Stacilo trosku vysroubovat gumove dorazy na dverich a povysunout doraz, ktery je pod vzperama kufru. Prace na 3min a vse je zase OK ;-)

Odkaz ke komentáři

Jde to zjistit ty dveře, např. když je podouchám pěstí? Ale u mě to bude na 95% ten výfuk, protože když zabouchám na dno kufru, tak se to bouchání (klepání) ozývá ze spodu...

... tak snad není problém ohnout záda chytnout za výfuk a pořádně sním zalomcovat do všech stran a musí to být jasné. :feve:

T.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

mamstejny problem klepe mi to vzdau a pripada mi to jako kdyby narzal jeden kov o druhy... myslel ze sou to vyjete panty u zadni sedacky... nebyly.. lomcoval jsem s vyfukem a vypada fpoho.. mam prestriekany cely podvozok , jsou tam nove tlmice a ulozeni a dokonce aj ty velky silentbloky. skusim jeste ty pate dvere...

kdyz auto stoji a ja skacu v kufru nebo po patych dverach tak auto neklepe ale ako nahle zaradim jednotku tak to klepne.. ale vzdy to robi pri pomale jizde (asik pri vyzsi uz huci plno ineh a neslyset :D )

skusim este tu vuly 5 dveri a juknu jse na promackly mysky.. (u toho mozna rada nebo brazek by prospel)

diekc

Odkaz ke komentáři

Po ročním otevření tohoto tématu napíši kde byl u mě problém, u mě klepal takový chránící plech co je nad výfukem (mezi výfukem a podlahou kufru). Zjistili jsme to s mechanikem, když jsem měl zvedlé auto, tak ten plech chytil 2 šrouby a je po bouchání (byl totiž uvolněný). Před nedávnem jsem ještě musel seřídit kufrové dveře, protože začaly také bouchat a teď už to vypadá, že je opravdu klid ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...