Konny Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Zdravím, už delší dobu mě rozčiluje klepání ze zadní čísti auta. Nejdřív jsem myslel, že mi to dělá něco v kufru, ale nakonec to v kufru není. Klepe to např. při přejezdu příčné nerovnosti (např. spoj v asfaltu) nebo když rukou zabouchám na dno kufru za sedačkama a vypadá to, že to vychází z levé části pod kufrem. Může být někde uvolněný výfuk? Když s tou koncovkou zahýbám rukou (moc s ní hejbat nejde) tak nic neklepe. Nevíte co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 zle vyoseny vyfuk ktory sa opiera o tepelno izolacny plech ktory mas nad vyfukom-koncovy tlmic vyfuku alebo odtrnuty v strede vozidla -cierna vystuha a vyfuk ide nad nou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Tohle mam presne ja, lozim po kufru a hedam kde co je, vetsinou n a pricnych hrbech,ale i celkove na vsech nerovnostech. Jsem rozcilen, pulku veci mam omotane paskou, nahradní kolo,trojuhelnik atd omotane hadrama,vse vypodlozene a porad nic. Jeste me napadlo ze by to mohli byt ty tlumice co jsou na 5. dverích - nekdo to tu psal,jinak na ten vyfuk mrknu,fakt me to stve... A to jsem k tomu jeste na vsechny pazvuky puntickar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 zle vyoseny vyfuk ktory sa opiera o tepelno izolacny plech ktory mas nad vyfukom-koncovy tlmic vyfuku alebo odtrnuty v strede vozidla -cierna vystuha a vyfuk ide nad nou. Díky, zajedu ke známému na dílnu, nechám to zvednout a snad to bude to co říkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Tohle mam presne ja, lozim po kufru a hedam kde co je, vetsinou n a pricnych hrbech,ale i celkove na vsech nerovnostech. Jsem rozcilen, pulku veci mam omotane paskou, nahradní kolo,trojuhelnik atd omotane hadrama,vse vypodlozene a porad nic. Jeste me napadlo ze by to mohli byt ty tlumice co jsou na 5. dverích - nekdo to tu psal,jinak na ten vyfuk mrknu,fakt me to stve... A to jsem k tomu jeste na vsechny pazvuky puntickar... to já zas takový puntičkář na pazvuky nejsem, ale toto už mě fakt štve snad na to taky dojdeš co ti způsobuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Me nejake pazvuky dělaly i ty poutka co drzi zadni sedacky,byli ty sedacky navolno a klepalo to,tak je to o neco lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Díky, zajedu ke známému na dílnu, nechám to zvednout a snad to bude to co říkáš Potom daj vediet co tam naozaj klepalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Jo jo, až bude trochu času, tak se na to podívám a pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Nevím jestli je to presne ono, ale mel jsem stejny problem a byl to vyfuk, zadní díl, ktery klepal o zadní napravu, protoze byli uz vytahaný gumový držáky na kterých visi vyfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Taky si myslím, že to bude tím výfukem, ale ještě jsem se k tomu nedostal, abych se na to podíval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Taky mi neco bouchalo v kufru, vubec sem nevedel co to je, az po delsi dobe sem prisel na to, ze to jsou pate dvere. Tesnici guma uz byla omackana a mely vuli. Stacilo trosku vysroubovat gumove dorazy na dverich a povysunout doraz, ktery je pod vzperama kufru. Prace na 3min a vse je zase OK ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Jde to zjistit ty dveře, např. když je podouchám pěstí? Ale u mě to bude na 95% ten výfuk, protože když zabouchám na dno kufru, tak se to bouchání (klepání) ozývá ze spodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Kdyz sem zabral silou za zabouchnuty dvere, tak dost pruzily, byla tam vule. Ted kdyz sou serizeny tak se ani nehnou a nebouchaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Díky, mrknu na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Jde to zjistit ty dveře, např. když je podouchám pěstí? Ale u mě to bude na 95% ten výfuk, protože když zabouchám na dno kufru, tak se to bouchání (klepání) ozývá ze spodu... ... tak snad není problém ohnout záda chytnout za výfuk a pořádně sním zalomcovat do všech stran a musí to být jasné. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Možná se budeš divit, ale já jsem ty záda ohnul a s tím výfukem jsem zkoušel zalomcovat, ale nic neklepalo a výfuk se zdál být dost pevně ukotvený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 mamstejny problem klepe mi to vzdau a pripada mi to jako kdyby narzal jeden kov o druhy... myslel ze sou to vyjete panty u zadni sedacky... nebyly.. lomcoval jsem s vyfukem a vypada fpoho.. mam prestriekany cely podvozok , jsou tam nove tlmice a ulozeni a dokonce aj ty velky silentbloky. skusim jeste ty pate dvere... kdyz auto stoji a ja skacu v kufru nebo po patych dverach tak auto neklepe ale ako nahle zaradim jednotku tak to klepne.. ale vzdy to robi pri pomale jizde (asik pri vyzsi uz huci plno ineh a neslyset ) skusim este tu vuly 5 dveri a juknu jse na promackly mysky.. (u toho mozna rada nebo brazek by prospel) diekc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Me to nakonec taky asi delali zadni dvere,trochu sem to posteloval a je to lepsi,ale jeste to musim doladit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Po ročním otevření tohoto tématu napíši kde byl u mě problém, u mě klepal takový chránící plech co je nad výfukem (mezi výfukem a podlahou kufru). Zjistili jsme to s mechanikem, když jsem měl zvedlé auto, tak ten plech chytil 2 šrouby a je po bouchání (byl totiž uvolněný). Před nedávnem jsem ještě musel seřídit kufrové dveře, protože začaly také bouchat a teď už to vypadá, že je opravdu klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.