Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jj, nemáš zač

• Autor

jelda: když mi nebude fungovat ta jednotka, tak se u tebe stavím :)

neni problem le nevim kde jste vycetli ze C je stejny s H :) koukam do etky a nevim nevim

uz jsem to nasel nahrada je H ... mam ji tu pred sebou takze neni problem :)

• Autor

právě, že nevzčetli, s indexem G je jediná kterou jsem mohl mít okamžitě, výměnou za něco jiného (v podstatě zadarmo). Tak proč ji nezkusit :)

jste se do těch indexů nějak zamotali :D

Za oba eshopy dam ruku do ohne, jsou to solidni kluci! Velmi solidni! -_-

Jak se pozná vadná ŘJ? :) :)

• Autor

já už sem rozmotanej :))))

no právě, že to ještě nutně nemusí být ŘJ.

Ještě je jedna možnost a to zkrat na el. vedení k prvnímu vstřikovači, ale prý velice nepravděpodobné. Byly vyměněny konektory vstřikovačů (mezi sebou)

vstřikovač na prvním válci má pořád otevřeno na plno. Teď jde jen o to, co mu posílá ten signál ŘJ nebo zkrat?

Vyměním tu jednotku a uvidím :)

Jednotka bude s indexem H ;)

No, jestli konektor teda prohazovali tak jim musel zase blbnout jinej vstřikovač, pak by to bylo jasný...

Co to hází za chybu zkrat/rozpojení?

Upraveno od NNNTomas

Take si myslim, ze to bude spis tim ventilem nez vadnou RJ. Kdyby byla vadna RJ, tak bude blbnout jinak nez jednim pokazenym signalem ke vstrikovaci.

• Autor

hlásilo to zkrat na kostru, ale pouze včera večer při načítání VASem společně s dalšími asi 8.chybami

teď mám u sebe jednotku s koncovým indexem G a kouzlem z ní bude ráno ta samá jen s indexem H. Kolem sedmé ráno proběhne u kámoše kódung a uvidí se jestli pomůže. Zatím jsou náklady v řádech stokorun ;)

Když nepomůže, tak znovu Sukorady a hledání možné závady v elektroinstalaci a pomůže-li tak stejně Sukorady a nechám přeměřit kompresi ve válcích, nějak mě to furt neštimuje...

Prosím Ta, máš to len na benzín, alebo aj LPG???/ Pýtam sa preto, lebo ja jazdím aj na LPG a mal so podobnú závadu/

hlásilo to zkrat na kostru, ale pouze včera večer při načítání VASem společně s dalšími asi 8.chybami

teď mám u sebe jednotku s koncovým indexem G a kouzlem z ní bude ráno ta samá jen s indexem H. Kolem sedmé ráno proběhne u kámoše kódung a uvidí se jestli pomůže. Zatím jsou náklady v řádech stokorun ;)

Když nepomůže, tak znovu Sukorady a hledání možné závady v elektroinstalaci a pomůže-li tak stejně Sukorady a nechám přeměřit kompresi ve válcích, nějak mě to furt neštimuje...

koprese je OK, té s eneboj, jak do toho válce šel benzín, tak se smyl olejový firm z válce a tím pádem klesl kompresní poměr, to bude dobré :palec2:

ad elektrika, nemůže být někde shnílý svazek nebo kostra??

• Autor

kousek svazku jsem odmotal a je jako novej, ale možnou závadu to nevylučuje. Ráno budu moudřejší. Blbý je, že tím autem budu muset jet. Takže plnej knedlík je se vstřikovačem na plno nutný :D

Dobrá výmluva k tomu jet rychle :D :D

• Autor
Prosím Ta, máš to len na benzín, alebo aj LPG???/ Pýtam sa preto, lebo ja jazdím aj na LPG a mal so podobnú závadu/

jen benzín převážně shell a omw :)

no sám jsem zvědavý jak dneska pořídíš. další zkusit jít po dratech a propísknout to.

Upraveno od Mates_XIV

tak jsem dostal zpravu ze BOBIK uz zase jezdi :) vymenil jednotku a auto jede zase " jak o zivot " -_-:wacko:

• Autor

Tak tak, pravdou jest. Od 7:44 Bobík opět žije. Cesta z MB do Brandýsa (cca 35 km) spapala 15 litrů benzínu. Kdybych to neviděl, neuvěřím. A smradu jako v hradu od benzínu.

Výměna jednotky a nakódování trvala 10 minut i s cigárkem a demontáží airboxu. Po cestě do MB ani chybička.

Obrovský dík patří Jeldovi :palec2: a všem co pomohli a radili ;)

takže to momentně zvedlo maximálku z 200 na 220km/h :)

Jardo, neblazni, tak pomalu by Bobik nejezdil :smich:;)

Ale jinak je dobre, ze je zavada opravena! Fakt bych to na RJ netipnul s takovouhle zavadou.... :worthy

takže to momentně zvedlo maximálku z 200 na 220km/h :)

:smich: :smich: triedny podpichovac Jakerko,btw Bobe drzim palce nech to coskoro porobis.. :palec2:

ono to už nic jinýho být ani nemohlo

Tak chyba je to zajimava. Uprimne slysel jsem od ni poprve s myslim ze Bobik doufa ze taky naposled ;)

má trénink, :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.