sosacek Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Vážení,mám dotaz ohledně českých výfuků TYLL vyráběných někde u Kolína.Byly mi doporučeny jako docela kvalitní a celkem i levné/hlavně ne BERU a polské/-rada servisu.Originální se mi zdají drahé - fabie 1.2htp/střední a zadní díl/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 jen ta pro info, co stojí zadní díl Tyll a origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosacek Vloženo 20. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 jen ta pro info, co stojí zadní díl Tyll a origo? TYLL cca1800,origo nevím-/strašili mně až 4500/ale ověřené to nemám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 to už snad toto: http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/l...a/fabrov1j.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 střední díl cca 1300-1400 a zadní 1700-1800,-. Tyll má na svých stránkách e-shop. Na fabii nevím, ale měl jsem Tyll na felicii a vydržel stejně jako originál nebo Bosal, takže cca 4 roky (zadní díl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 (editace) http://www.cc-autodily.cz/vyfuk-zad-dil-fab-1-2.html http://www.cc-autodily.cz/vyfuk-stredni-dil-4_4.html prodavame jich docela dost a zatim zadna reklamace ceny -5% z ceny bez DPH kdyz objednate do cca 12 hodiny - zitra je to u vas Editováno: 21. Srpen 2008, autor: jELDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Měl jsem Tyll na Felicii, táta ho má taky ještě pořád na felicii, já ho mám teď na oktě a všude zatím drží super a to ho má táta asi už 5 let. Na Tyll nedám dopustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Zadní díl výfuku na Fábii 1,4 mpi za 1114 kč. i s dph. WWW.SUPERAUTODÍLY.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosacek Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Měl jsem Tyll na Felicii, táta ho má taky ještě pořád na felicii, já ho mám teď na oktě a všude zatím drží super a to ho má táta asi už 5 let. Na Tyll nedám dopustit. Díky,stačí-zítra objednávám přes AutoKelly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Autokelly ??? co ti nabidli jestli mohu vedet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosacek Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Autokelly ??? co ti nabidli jestli mohu vedet ? Krátká fabie 1.2htp stř.díl cca 1000,zadní 1800 + svorky /TYLL/- jinak celý výrobní sortiment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) asi mas hodne penez mam to same za 2265,- s dokladem zarukou ( KELLY 2800 ) spony nejsou problem prihodit to jeste nepocitam slevu 5% z ceny bez DPH Editováno: 22. Srpen 2008, autor: jELDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 jELDA: sorry, ale ten e-shop celkem k ničemu chtěl sem najít motorek stěračů a nic... tak buď ho tam nemáš nebo to nebere ty slova.. zkoušel sem x slovíček a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) souhlas s Dakiem, mě to taky nenašlo vůbec nic ale je tam poznámka, že vyhledávání dílů podle značky a typu je v současné době nefunkčí Editováno: 22. Srpen 2008, autor: pitrs78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 stacini napsat : motorek ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 souhlas s Dakiem, mě to taky nenašlo vůbec nic co jsi hledal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 už jsem na to přišel! Hledal jsem "vzduchový filtr" a teď jsem přišel na to, že to chce napsat jen "filtr". Tak sorry, teď už vím akorát jsme trochu odjeli od tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) je to ve fazi kdy se to plni informacema ... je to fakt pakarna .. ale az to bude melo by to byt vse bez problemu Editováno: 22. Srpen 2008, autor: jELDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 jj, už to je vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosacek Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 je to ve fazi kdy se to plni informacema ... je to fakt pakarna .. ale az to bude melo by to byt vse bez problemu Až ti to bude fungovat na 100% tak potom něco nabízej.Když odečtu poštovné,tak jsem zase tolik neprodělal.Nehledě,že to mám v místě a řešení případné reklamace není problém a náklady navíc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Až ti to bude fungovat na 100% tak potom něco nabízej.Když odečtu poštovné,tak jsem zase tolik neprodělal.Nehledě,že to mám v místě a řešení případné reklamace není problém a náklady navíc! nemam slov , hlavne aby jsi dostal tyll a ne starline s dopravou k tobe cca 2310 takze si prodelal akorat 500 kč ale tak kdyz na to mas neni problem jsem rad ze mas starost o e-shop a neboj nebude to dlouho trvat a bude to ok co se tyce reklamace ....prodali jsme jich docela dost a zatim zadna doufam ze budes mit stejne zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosacek Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 nemam slov , hlavne aby jsi dostal tyll a ne starline s dopravou k tobe cca 2310 takze si prodelal akorat 500 kč ale tak kdyz na to mas neni problem jsem rad ze mas starost o e-shop a neboj nebude to dlouho trvat a bude to ok co se tyce reklamace ....prodali jsme jich docela dost a zatim zadna doufam ze budes mit stejne zkusenosti Máš o mne moc zbytečných starostí - každý chválí svojí kupku hnoje,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Máš o mne moc zbytečných starostí - každý chválí svojí kupku hnoje,že? to sis zas nefandi jen jsem ti chtel usetrit nejaky prasule ale je to tvoje volba , kdyz jich je dost neni co resit . hlavne jestli jsi dostal TYLL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elvisak Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ahoj, koupil jsem výfuk od TYLLU pro Fábku 1,4 16V 74kw - VÝFUK byl s nápisem pro 55kw i 74kw ale pokud se podívám na originální má koncovku o něco větší. Má to smysl řešit? Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 přesun do motoru, co ma vejfuk spolecnyho s podvozkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.