Přejít na obsah

O1 1.6 74kw Problém s řazením

Johanson

Doporučené příspěvky

Hojec

Pánové prosím Vás mohl by mě někdo poradit čím může být že na své oktě 1.6 74kw AKL 98 sem měl dneska problém zařadit ?

Dneska jsem chtěl odjet od baráku,a nemohl jsem zařadit žádnej kvalt! Pedál spojky šel normálně.Na konec sem tam dal za škrčení zpátečku.

Něšlo vyřadit,ani přeřadit nic jiného.Auto jezdí v poho bez nějakých problémů, to samé řazení+ spojka.

Díval sem se jestli není vidět někde ůnik kapaliny,ale ani u jednoho válečku sem nic nenašel-vše suché.

Kapaliny dostatek,pedál chodí v pohodě.Táhla OK

Po chvílce co jsem si ještě hrál s šaltrpákpu vyskočila zpátečka,a vše chodí pěkně jako dřív!

Auto jsem byl projet ,a v poho.Douhám že už se to nebude opakovat, nebo že to nevbyla teprve předzvěst něčeho horšího.

Může mě někdo říc co to znamenalo ????!!!! Popřípadě co to mohlo být za příčinu:???

Dík ALL

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neco podobneho se mi stalo taky na O I TDI. Nic neslo zaradit max pres zuby. Uz jsem se chystal na spojku a jak to schladlo tak v pohode. Potom jsem najel s tou spojkou cca 50000 km. Uz ji namam tak nevim co bylo dal.....Taky jsem tomu nerozumel.... :prc: :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...