Johanson Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Hojec Pánové prosím Vás mohl by mě někdo poradit čím může být že na své oktě 1.6 74kw AKL 98 sem měl dneska problém zařadit ? Dneska jsem chtěl odjet od baráku,a nemohl jsem zařadit žádnej kvalt! Pedál spojky šel normálně.Na konec sem tam dal za škrčení zpátečku. Něšlo vyřadit,ani přeřadit nic jiného.Auto jezdí v poho bez nějakých problémů, to samé řazení+ spojka. Díval sem se jestli není vidět někde ůnik kapaliny,ale ani u jednoho válečku sem nic nenašel-vše suché. Kapaliny dostatek,pedál chodí v pohodě.Táhla OK Po chvílce co jsem si ještě hrál s šaltrpákpu vyskočila zpátečka,a vše chodí pěkně jako dřív! Auto jsem byl projet ,a v poho.Douhám že už se to nebude opakovat, nebo že to nevbyla teprve předzvěst něčeho horšího. Může mě někdo říc co to znamenalo ????!!!! Popřípadě co to mohlo být za příčinu:??? Dík ALL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Neco podobneho se mi stalo taky na O I TDI. Nic neslo zaradit max pres zuby. Uz jsem se chystal na spojku a jak to schladlo tak v pohode. Potom jsem najel s tou spojkou cca 50000 km. Uz ji namam tak nevim co bylo dal.....Taky jsem tomu nerozumel.... :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.