Mirda86 Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 (editace) Díky moc za reakci, právě těsnění víka jsem již vyměnil a stále tam kape ... je to jako by z toho plechu pod sklem, tak jsem myslel, zda-li je možné, aby někudy voda protékala okolo skla na ten plech ... Každopádně díky za tip, začínám shánět někoho, koho zavřu do kufru ... já se tam, bohužel, nevejdu ... Editováno: 14. Květen 2013, autor: Mirda86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Proc do kufru? Sklop sedacky vem si svetlo a at ti nekdo hadici polejva kufr a mas jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Jo, já myslím, že klučina má pevnou příčku, třeba jako já, takže nesklopí nic. Já zrovna včera v kufru byl a málem jsem se nedostal ven Je to velká gymnastika. Určitě bych ale před tím bych ale odstrojil koberce v kufru, ať je to pořádně vidět. Je to docela záhada (dost mě to zajímá), že tam zatéká, protože když si to vezmu konstrukčně, tak mě nenapadá, kudy by se tam ta voda měla dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 taky mám pevné sedačky a fakt si dost dobře nedovedu představit kudy by tam zatejkalo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Taky mám mokro v kufru.Na levé straně v té prohlubni.Jak bude chvíle, tak oddělám nárazník a poperu se s těma dírama jak je popsáno vejš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 chlapci ja ked som zistoval kadial mi tecie voda zistil som ze ja mam to tesnenie prilepene ... aj vy mate prilepene ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 tiež mi zatekalo do kufra mal som tam vela vody v tych priehradkach. bol som sa na to pytať kde môže byt problem a povedali mi ze je to len nazražana voda a mali pravdu. je tam gumova zadka vyvrtal som do nej dierku aby mala voda kadial ist preč... na stenach bolo vidno stekance vody ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Zdravim chcel by som od niekoo pomoc potreboval bi som sa nejak zbavit vody pri komfortke a aj vedla pri spolujazdcovi pod kobercom strasne sa mi tak nabera vela vody a ani neviem skade moze bit a ani neodteka tak bi som cchel vediet co s tim urobit alebo ci su tam nejake kanaliky ktorimi ma odtekat voda dakujem zatial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 ucpaný odtokový kanálky, je toho o tom tady popsáno dost, podivej do sekce váš superb k supovi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 A já měl problém ten,že se mi po vydatných deštích zaplnilo světýlko u spolujezdce.Očividně je problém s odtokovým kanálkem od šíbru.Zkoušeli jsme to pročistit lankem.Pravá strana šla v pohodě,ale levá zadrhla hned asi po 10 centimetrech.Nevíte někdo jak tam je ta odtoková hadice vedená?Je to jeden kus a nebo je to nacvaknuté?Ani kompresor to neprotlačil takže to ucpané nebude.Budu asi muset shodit střechovicu a dostat se tam,ale nevím jestli se musí nějak deaktivovat bagy když jsou pod tím schované?Máte někdo nějaký poznatek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Třeba pomůže toto: Je to díl č.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 tak to asi vypadá že bude zlomená i když nevím teda jak se to zvládlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 (editace) Ahoj, mám ,,snad´´ malý problém. cca před týdnem jsem vysával auto (to bylo ještě pěkné a slunečno) a u spolujezdce pod koberečkem jsem objevil vodu. Nevím odkud by mi tam mohlo téct, napadlo mě že bud z poza dveří a nebo je ucpaný odtokový kanálek přímo pod koberečkem, tedy, pokud tam nějáký je. Nevíte čím by to mohlo být ?? https://www.youtube.com/watch?v=NH5CvxguNy4&feature=youtu.be Jak otevřu dveře od řidiče, či spolujezdce (po dešti), tak se vyvalí voda, co je mezi prahem a dveřmi. To je také normální ? Je tam cca 1dcl, ale u řidiče mám sucho.... Editováno: 17. Květen 2014, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 tak odtokový kanálek tam je ale ne pod kobercem,ale pod kapotou.Ten pokud se ti ucpal máš vodu pod kobercem.Takže otevři kapotu,vyndej baterku a pod ní najdeš odtokový kanálek.Pokud ten bude zajebaný,máš vyhráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Ok, kouknu jak prestane prset :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 (editace) Nez se podivas na radu Vicka, tak se zkus podivat opravdu tam, kde je problem. Odsroubuj tapec a zasilikonuj stahovacku dveri a dvere, tu sparu. Vzdyt podivej jak mas dochcanej plast pod reprakem. Odtud se bere i ta voda kdyz oteviras. Ale u baterky zkontroluj taky kanalky, nicmene ty tento tvuj problem opravdu nezpusobuji. Az bude teplo, shod cely tapec a podivej se proc tama tece Editováno: 17. Květen 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 tak to jen aby ses dočkal.... :-) Ale ještě se kukni přímo pod koberec jestli tam je voda.Mohlo se stát že se ti pouze pod tou gumou vysrážela a nemusí být zajebané nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 No tam je možná problém, zkoušel jsem již několikrát sundat tapec od veří. Vždy neuspěšně, Drží to prostě na madlu. Všichni říkají, že se to dá odklopit a tam jsou dva šroubky, nechápu, ale prostě nejde. Zlomil jsem tam jeden šroubovák, nehty dokrve, a brácha a kamoš to samé, nevím zda je to přilepené, nebo co, ale madlo mám doškrabané, potrhané a prostě drží .... Jedu za chvíli pryš, tak zkusím natočit, než otevřu dveře, kolik je tam vody.Dostat se pod kobereček, pro mě asi bude taky problém, ale jedu za dva týdny na nový alarm, tak tam se asi budou rozebírat i dveře, tak se zmíním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Jj po obvodu je torx a madlo drzi fest. Zespod normale strcis mezi kuzi a ten kryt madla nejakej sirsi sroubovak, vrazis ho pod to a odklapnes to. Jde to tezko, delej vse zespod at to neni videt a neni to podrapany jako mas ted ty. Mozna jeste nekde najdu spolujezdcovo madlo, nechal bych ti ho. Musim se pak doma podivat, zkus se mi pripomenout. Jinak toto vyresi tvuj problem 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Mno.... to asi vidím během konce příštího týdne na servis :-/ Jinak natočil jsem to videjko, u spolujezdce voda žádná a u řidiče, celkem dost.... takže od spolujezdce, to teče asi pod ten kobereček...https://www.youtube.com/watch?v=VGYsdPKgTYU&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 No jasný, kluci Ti to píšou dobře. Přetěsnit stahovačku a podívej se ještě na odtokové kanálky ve dveřích jsou ze spoda díry. Udělat co nejdříve, jako první Ti shnijou repráky a pak začnou hnít dveře. Běžná závada. V případě odtokových kanálků pod baterkou a posilovačem se voda vyskytuje po koberečkem, což není Tvůj případ. Ale preventivně bych je vyčistil taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Tak jsem to rozebral, ale ty kanalky nejak nemuzu najit, je tu plno der... a kde bych zo mel utestit u tech dveri ?? Prilozene fotky snad pomuzou. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Na posledni fotce máš ten odtokový kanalek přesně u prostřed fotky. A utěsnit by jsi měl mezeru mezi tim stříbrnym plechem, jak je na něm namontovana stahovačka a reprák a dveřima. Podmaž to silikonem a poutahuj šrouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Uz na tom delam, pozdeji nahodim fotky kde to i protekalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 (editace) Prace uz finisuje, uz jen nahodit tapec a snad vude vse v pohode :-)Jinak, ja prave nevedel zda rozebrat i to stribrne predtim, nebo ne. Po porade s mechanikem rikal ze nemusim, ale kdyz uz to mam, tak to muzu striknou i za to. Takze je to jak mezi tim tak i pred tim. Fotky dohozené. Jen jsem musel ještě po plné kompletaci jednou rozebírat a to když jsem nedal bovden od páčky dveří do držáku, ale jen zaháknu háček... tím pádem nefungovalo :-D Ale už je to vše v pořádku, možná příští víkend takhle (pro jistotu) udělám všechny dveře a zkusím, zda neprotéká. Snad kobereček uschne a už nebude nikdy mokrý :-) díky moc kluci Editováno: 19. Květen 2014, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.