Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

právě jsem se stal vlastníkem rádia symphony. Potřebuji ho namontovat do octavie I a bohužel nevlastním ten plechový rámeček pro zabudování, ani vytahovací klíče. Prosím o radu kde se dá ten rámeček sehnat nebo jestli to jde udělat jiným způsobem. Ještě mám dotaz, když jsem zkoušel rádio zapojit, tak kód proběhl úspěšně a rádio začalo hrát i když jsem neměl klíč v zapalování. Myslel jsem si, že bude hrát až po otočení klíčem. Je to normální nebo mám přehozené dráty v konektoru?

Díky za info.

Houdis

rámeček u origo rádia není

ad spínané plus po vytažení klíčku a opětovném zapnutí rádio reaguje ?

reaguje rádio na zapnutí světel (svítí)?

• Autor

S tím rámečkem si mě trošku zaskočil. Volal jsem do škodovky a tam mi řekli, že rámeček mají cca za 500 Kč. Nevím jestli mě správně pochopili. Je pravda, že když jsem zkoušel nasadit rámeček z jiného rádia, tak mi ke konci nepasoval. Symphony má jsemrem k panelu zvětšené rozměry.

Rádio jde zapnout i když tam klíček není. Když klíček zapnu, poté vypnu tak rádio stále hraje a jde i vypnout a znovu zapnout

Světla jsem zatím zapínat nezkoušel.

Prva si přečti návod, potom vymýšlej hovadiny. To vypínání se dá nastavit.

• Autor

Děkuji za oduševnělou odpovědˇ.

chtel jsem se zeptat jestli jde koupit origo propojovaci kabel z radia do maxidotu myslim tu zelenou mini iso patici 6 s kabelazi pripravenou na instalaci a jestli tu nekdo nema podrobne schema zapojeni na octavii 1 protoze jsem zjistil ze u fabije se to lisi v pozici umisteni dratu v konectoru

jsou dva druhy rádií

1/CAN

2/neCAN

podle mě máš CANprotože ti nereaguje na S kontakt

pak taky záleží na autě jestli máš CAN auto tz facelift nebo neCAN (předfacelift)

propojovací kabel se neprodává

jen samotné konektory a piny

AHoj,

poradi nekdo, jak sehnat k tomuto radio kod? Pri koupi jsem ho bohuzel nedostal a ted ho potrebuji prehodit do jineho auta a bez kodu to nerozchodim.

Diky za radu.

Ahoj,

mám stejný problém jako SokolHK. Nedávno jsem koupil starší Octávii, ve které je Symphony na CD. V dokladech jsem nenašel

kód k rádiu. Lze jej získat např. od servisu Škoda?

Dík za odpověď

když bude ochotai ve škoda servisu to půjde

jinak annonce apod. a hledat fy. na odkódování radií

můj soused to umí

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.