Publikováno Srpen 27, 200817 r Ahoj, právě jsem se stal vlastníkem rádia symphony. Potřebuji ho namontovat do octavie I a bohužel nevlastním ten plechový rámeček pro zabudování, ani vytahovací klíče. Prosím o radu kde se dá ten rámeček sehnat nebo jestli to jde udělat jiným způsobem. Ještě mám dotaz, když jsem zkoušel rádio zapojit, tak kód proběhl úspěšně a rádio začalo hrát i když jsem neměl klíč v zapalování. Myslel jsem si, že bude hrát až po otočení klíčem. Je to normální nebo mám přehozené dráty v konektoru? Díky za info. Houdis
Srpen 27, 200817 r rámeček u origo rádia není ad spínané plus po vytažení klíčku a opětovném zapnutí rádio reaguje ? reaguje rádio na zapnutí světel (svítí)?
Srpen 27, 200817 r Autor S tím rámečkem si mě trošku zaskočil. Volal jsem do škodovky a tam mi řekli, že rámeček mají cca za 500 Kč. Nevím jestli mě správně pochopili. Je pravda, že když jsem zkoušel nasadit rámeček z jiného rádia, tak mi ke konci nepasoval. Symphony má jsemrem k panelu zvětšené rozměry. Rádio jde zapnout i když tam klíček není. Když klíček zapnu, poté vypnu tak rádio stále hraje a jde i vypnout a znovu zapnout Světla jsem zatím zapínat nezkoušel.
Srpen 29, 200817 r chtel jsem se zeptat jestli jde koupit origo propojovaci kabel z radia do maxidotu myslim tu zelenou mini iso patici 6 s kabelazi pripravenou na instalaci a jestli tu nekdo nema podrobne schema zapojeni na octavii 1 protoze jsem zjistil ze u fabije se to lisi v pozici umisteni dratu v konectoru
Srpen 29, 200817 r jsou dva druhy rádií 1/CAN 2/neCAN podle mě máš CANprotože ti nereaguje na S kontakt pak taky záleží na autě jestli máš CAN auto tz facelift nebo neCAN (předfacelift) propojovací kabel se neprodává jen samotné konektory a piny
Září 2, 200817 r AHoj, poradi nekdo, jak sehnat k tomuto radio kod? Pri koupi jsem ho bohuzel nedostal a ted ho potrebuji prehodit do jineho auta a bez kodu to nerozchodim. Diky za radu.
Září 10, 200817 r Ahoj, mám stejný problém jako SokolHK. Nedávno jsem koupil starší Octávii, ve které je Symphony na CD. V dokladech jsem nenašel kód k rádiu. Lze jej získat např. od servisu Škoda? Dík za odpověď
Září 10, 200817 r když bude ochotai ve škoda servisu to půjde jinak annonce apod. a hledat fy. na odkódování radií můj soused to umí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.