Houdis Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Ahoj, právě jsem se stal vlastníkem rádia symphony. Potřebuji ho namontovat do octavie I a bohužel nevlastním ten plechový rámeček pro zabudování, ani vytahovací klíče. Prosím o radu kde se dá ten rámeček sehnat nebo jestli to jde udělat jiným způsobem. Ještě mám dotaz, když jsem zkoušel rádio zapojit, tak kód proběhl úspěšně a rádio začalo hrát i když jsem neměl klíč v zapalování. Myslel jsem si, že bude hrát až po otočení klíčem. Je to normální nebo mám přehozené dráty v konektoru? Díky za info. Houdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 rámeček u origo rádia není ad spínané plus po vytažení klíčku a opětovném zapnutí rádio reaguje ? reaguje rádio na zapnutí světel (svítí)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 S tím rámečkem si mě trošku zaskočil. Volal jsem do škodovky a tam mi řekli, že rámeček mají cca za 500 Kč. Nevím jestli mě správně pochopili. Je pravda, že když jsem zkoušel nasadit rámeček z jiného rádia, tak mi ke konci nepasoval. Symphony má jsemrem k panelu zvětšené rozměry. Rádio jde zapnout i když tam klíček není. Když klíček zapnu, poté vypnu tak rádio stále hraje a jde i vypnout a znovu zapnout Světla jsem zatím zapínat nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Prva si přečti návod, potom vymýšlej hovadiny. To vypínání se dá nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Děkuji za oduševnělou odpovědˇ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radekcat Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 chtel jsem se zeptat jestli jde koupit origo propojovaci kabel z radia do maxidotu myslim tu zelenou mini iso patici 6 s kabelazi pripravenou na instalaci a jestli tu nekdo nema podrobne schema zapojeni na octavii 1 protoze jsem zjistil ze u fabije se to lisi v pozici umisteni dratu v konectoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 jsou dva druhy rádií 1/CAN 2/neCAN podle mě máš CANprotože ti nereaguje na S kontakt pak taky záleží na autě jestli máš CAN auto tz facelift nebo neCAN (předfacelift) propojovací kabel se neprodává jen samotné konektory a piny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SokolHK Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 AHoj, poradi nekdo, jak sehnat k tomuto radio kod? Pri koupi jsem ho bohuzel nedostal a ted ho potrebuji prehodit do jineho auta a bez kodu to nerozchodim. Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binford Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Ahoj, mám stejný problém jako SokolHK. Nedávno jsem koupil starší Octávii, ve které je Symphony na CD. V dokladech jsem nenašel kód k rádiu. Lze jej získat např. od servisu Škoda? Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 když bude ochotai ve škoda servisu to půjde jinak annonce apod. a hledat fy. na odkódování radií můj soused to umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.