Přejít na obsah

Rádio symphony


Doporučené příspěvky

Ahoj,

právě jsem se stal vlastníkem rádia symphony. Potřebuji ho namontovat do octavie I a bohužel nevlastním ten plechový rámeček pro zabudování, ani vytahovací klíče. Prosím o radu kde se dá ten rámeček sehnat nebo jestli to jde udělat jiným způsobem. Ještě mám dotaz, když jsem zkoušel rádio zapojit, tak kód proběhl úspěšně a rádio začalo hrát i když jsem neměl klíč v zapalování. Myslel jsem si, že bude hrát až po otočení klíčem. Je to normální nebo mám přehozené dráty v konektoru?

Díky za info.

Houdis

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím rámečkem si mě trošku zaskočil. Volal jsem do škodovky a tam mi řekli, že rámeček mají cca za 500 Kč. Nevím jestli mě správně pochopili. Je pravda, že když jsem zkoušel nasadit rámeček z jiného rádia, tak mi ke konci nepasoval. Symphony má jsemrem k panelu zvětšené rozměry.

Rádio jde zapnout i když tam klíček není. Když klíček zapnu, poté vypnu tak rádio stále hraje a jde i vypnout a znovu zapnout

Světla jsem zatím zapínat nezkoušel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chtel jsem se zeptat jestli jde koupit origo propojovaci kabel z radia do maxidotu myslim tu zelenou mini iso patici 6 s kabelazi pripravenou na instalaci a jestli tu nekdo nema podrobne schema zapojeni na octavii 1 protoze jsem zjistil ze u fabije se to lisi v pozici umisteni dratu v konectoru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...