Bylzde Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 http://www.denik.cz/z_domova/video_policej...la20080829.html Měla dostat pořádně přes párky, s chlapem by se tak nemazali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 jj,nemám slov.Bude to i ve zprávách na Nově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Tak jsem to viděl ve zprávách....to byla kráva...jen se divím tomu poldovi co jí pomalu prosil ať vypne motor....dobrá by ta s městský policieco tam přijela ...vytáhla jí z auta , flákli s ní o auto a dali klepeta.....a má to spočítaný....rychlost a útok na veřejnéjo činitele.....blondýna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Nevím,nevím...sice nejsem na straně té vymazané blondýny ale zase na druhou stranu MP Lázně Bohdaněč si hrajou na něco co nejsou.Podle mě je chyba na obou stranách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Videjko jsu viděl, co dodat?? Kdyby to byla má žena, styděl bych se za ní :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 No a bylo po spěchu a svět se taky nezbořil. A hned bylo času dost,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Nevím,nevím...sice nejsem na straně té vymazané blondýny ale zase na druhou stranu MP Lázně Bohdaněč si hrajou na něco co nejsou.Podle mě je chyba na obou stranách. Chyba na obou stranách? To měla holka štěstí, že to neprovedla v USA...momentálně náš vzor.... :-) Tam už by měla pr.el plno broků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Jj, v americe by ji rozstříleli jen při tom pokusu znovu nasednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 (editace) Ale aspoň jí to jelo, ....chviličku,než si nas......... kdysi jsem udělal to samý,jenže jsem jel po městě večer 40 a policajti chtěli akorát vysírat,tak jsem je nechal vystoupit a pak ujel...... pak jsem šel 4 km domu pěšky,páč jezdili pořád po sídlišti a číhali na mě Jinak se nedělo nic........ Enže to byli jiný doby,ještě nebyli IIOct a já měl Mercedes 2.8 136 Kw. Editováno: 29. Srpen 2008, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Jako byla to kráva, ale zase na druhou stranu to byl měský strážník a toho může dělat kdokoliv nemají dostatečný výcvik nejsou dostatečně vzdělaní. Jsou tu na zbírání hovínek. A tak si myslím že by takovýto člověk neměl mířit na ženu pistolí jen proto že je vylízaná a chtěla ujet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Zabijak : podobný názor mám taky.Podle mě to bylo přehnany ze strany těch strážniku.Podotýkám že se nezastávám té debilní blondýny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Jsem na straně těch policajtů (i když jsou to měšťáci). No prostě jela rychle než měla a když nechtěla zastavit, pak najížděla na policajta, kladla odpor a nechtěla uposlechnout výzvy, tak zasáhli tak jak měli. A to si myslím, že s ní měli DOST VELKOU TRPĚLIVOST!!!! V Americe by už měla auto roztřílený na kusy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) Nevím,nevím...sice nejsem na straně té vymazané blondýny ale zase na druhou stranu MP Lázně Bohdaněč si hrajou na něco co nejsou.Podle mě je chyba na obou stranách. Jako byla to kráva, ale zase na druhou stranu to byl měský strážník a toho může dělat kdokoliv nemají dostatečný výcvik nejsou dostatečně vzdělaní. Jsou tu na zbírání hovínek. A tak si myslím že by takovýto člověk neměl mířit na ženu pistolí jen proto že je vylízaná a chtěla ujet. Mestska nebo statni policie....myslim, ze to je jedno.... Jednou je to policajt a tohle si clovek nemuze dovolit... Da se to resit dodatecne a ne skoro jeho prejetim ! P.S. Ohledne te policie USA...urcite mate pravdu, ze tam by do toho sli tvrde... On ale ani vychod neni o nic lepsi... Kdyz po me policajt v Rusku chtel pas, ja mu rekl, ze ho mam na hotelu, tak uz odcvakl presku, co drzi pistol v koz.brasne. Editováno: 30. Srpen 2008, autor: acter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) Bravo! Příslušníci MP Lázně Bohdaneč jsou opravdu borci, víc takových do naších měst a obcích Ta ženská vykradla banku, někoho zastřelila? O kolik že to jela rychleji o 10, 15, 20km/h? Vražedkyně!! Jela rychle a má být potrestána, ale přístup MP nebyl profesionální, ale ubohé. Neskuteční buzeranti ty MP. Moc se dívají na seriály. kol2 Editováno: 30. Srpen 2008, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Koukám, že Ti uniká souvislost s tím, že neuposlechla výzvu policisty a v podstatě ho "napadla zbraní" - autem....proč pořád všichni pranýřujete MP....stejně by se zachovali s stáťáci....to by jste je taky haněli..asi ne....co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Souhlas s Markem, policie jednala spravne, byt MP pausalne nemusim. Jejich vykony tady u nas jsou fakt na facku. Bohuzel, chovani blondyny je na nasich silnicich dost castym jevem. Arogance, povysenost, sobeckost a bezohlednost. Ted jedu ja a vsichni mi uhnete. A kdyz se to zkombinuje s tim, jake vykony v CR dopravni policie predvadi (nejen ze neni videt, ale kdyz uz je, je to z casti na nesmyslnych/zbytecnych mistech a z casti sama porusuje dopravni predpisy (arogance moci), vypada to tu tak jak to vypada. Jezdim hodne po Evrope a staci prejet caru do DE a jede se uplne jinak. A proc??? Ohleduplonost jednoho k druhemu, respektovani alespon zakladnich pravidel a hlavne - mozek v hlave, to je ten recept. K tomu jsme tady jeste zdaleka nedospeli a dlouho nedospejem, a to je smutny. Sorry za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Jela rychle ,tak at platí .Co kdyby taková agresivní kráva někoho smetla a pak ujela ,jelikož chvátá.Neměli jí vubec nechat rozject .Klepeta a zavolat psichouše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Amerika není můj vzor ba naopak odstrašující příklad. Nelíbí se mi jak se tam jedná z lidma. Myslím si že vytáhnou na ženu zbraň to je vrchol. Navíc člověk který na to není dostatečne vycvičen. Ženská je kráva a zaslouží si pokutu jako kráva případně sebrat řidičák, ale nezaslouží si být zastřelena. To jí chtěl zastřelit? Chtěl jí střelit do hlavy že nechtěla vystoupit? Ano to by bylo správně americké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Přesně tak.Nevím proč tady všichni vytahujou Ameriku?...nejdřiv Rusy a pak Američany.Nemám slov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Jen jsem chtel dat porovnani...ze tady vsichni hani MP a Policii...jak ceska policie je "brutalni"... Za to ze jela rychle, si zaslouzi pokutu....ale za to, ze ho malem prejela a ujizdela...za to si urcite nezaslouzi slusne jednani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Bravo! Příslušníci MP Lázně Bohdaneč jsou opravdu borci, víc takových do naších měst a obcích Ta ženská vykradla banku, někoho zastřelila? O kolik že to jela rychleji o 10, 15, 20km/h? Vražedkyně!! Jela rychle a má být potrestána, ale přístup MP nebyl profesionální, ale ubohé. Neskuteční buzeranti ty MP. Moc se dívají na seriály. To je názor jak sviňa.jednou jela rychle.O kolik,to nehraje roli.Porušila zákon ato co potom udělala už nemá meze.Bych chtěl vidět tebe,kdyby na tebe najížděla a ujela??myslím si osobně,že s ní zacházeli ještě dost v normě.jen se vžijte do situace.Kdyby na Vás najížděla,ujela atd.myslím,že si klidně mohli myslet,že je nějaká třebas drogová dealerka nebo co,nikdo neví,jestli má nebo nemá zbraň a co to může být za mešuge.To,že vytáhli zbraň si myslím,že je v naprostém pořádku.Taky nemám rád propagaci Ameriky,ale oni ví,proč s takovými zacházejí jak zacházejí.90% takových hajzlů tam má zbraň a klidně ji použiji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Jsem rad, ze tenhle nazor nezastavam sam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Přesně tak.Nevím proč tady všichni vytahujou Ameriku?...nejdřiv Rusy a pak Američany.Nemám slov... No ono je to tak, že napřed byl náš vzor rusák a teď američan...:-) ....je tím myšleno, že u nás se s "padouchama" zachází až moc slušně...až na zásahovku...a kdo může vědět, jestli to auto nebylo kradený, nebo jestli ta ženské není celostátně hledána, nemá třeba zbraŃ apod...když se tak podezřele chovala....jde jen o to, že v USA by jí policajti dali takovou sodu, že by se z toho na místě po.rala.....tam si každej rozmyslí nějak se vzpouzet policii...to jen tady u nás v rádoby demokracii..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Jak uz tu nekdo psal...toto je v USA zpusobeny tim, ze nikdy si nejsi jistej, kdo ma zbran a kdo ne... A v Rusku ? Tam je to zpusobeny absolutni "monarchii" policie a armady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Mě nevadí že použili donucovací prostředky že sní flákly o auto to bylo v pořádku mě vadí že na ní vytáhli zbraň. Jinak z donucovacími prostředky souhlasím souhlasím i stím jak se postupovalo proti té zelené krávě AuAujJakes Jen mi nepřijde přiměřené mířit někomu do ksichtu pistolí že jel rychle natož ženě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.