Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak nakonec to byla pojistka, dveře u řidiče jsem otevřel tím způsobem že jsem pro ně provizorně natáhl plus jiný a dal na dveřích povel otevřít. Následně jsem zjistil že pojistka shořela z důvody zatečení vody do jednotky v levých zadních dveřích a bohužel vyhořela. Tudíž se ptám nemá někdo náhodou náhradní jednotku do levých zadních dveřích, kterou by byl ochoten za nějakou rozumnou částku prodat?

Děkuji Daniel

• o 3 roky později...
Vloženo

Nevie niekto poradit zamok blbol tak sa vymenil mikrospinac a prepajkoval sa no nepomohlo.

Zamok za vymenil za nahradu zamkne ale ako keby na dva krat stahuje kolik. Odomkne ale kolik nevylezie uplne. Vag ziadne chyby

• o 2 roky později...
Vloženo

zdravim vospolok.mam octaviu 2 FL rok 2013.mam rovnaky problem.dialkovim otvara a zatvara cele auto okrem vodica.ked pichnem kluc do vodicovyh dvery,zamika a odomika cele auto.vymenil som komplet zamok,aj komplet kablovacku vodicovych dvery.kable boli bez poskodenia.aj prechodka bola v poriadku.moj problem sa tymto neviriesil.kde este hladat chybu?dakujem

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...