Květen 25, 201411 r Tak nakonec to byla pojistka, dveře u řidiče jsem otevřel tím způsobem že jsem pro ně provizorně natáhl plus jiný a dal na dveřích povel otevřít. Následně jsem zjistil že pojistka shořela z důvody zatečení vody do jednotky v levých zadních dveřích a bohužel vyhořela. Tudíž se ptám nemá někdo náhodou náhradní jednotku do levých zadních dveřích, kterou by byl ochoten za nějakou rozumnou částku prodat? Děkuji Daniel
Srpen 10, 20178 r Nevie niekto poradit zamok blbol tak sa vymenil mikrospinac a prepajkoval sa no nepomohlo. Zamok za vymenil za nahradu zamkne ale ako keby na dva krat stahuje kolik. Odomkne ale kolik nevylezie uplne. Vag ziadne chyby
Září 21, 20195 r zdravim vospolok.mam octaviu 2 FL rok 2013.mam rovnaky problem.dialkovim otvara a zatvara cele auto okrem vodica.ked pichnem kluc do vodicovyh dvery,zamika a odomika cele auto.vymenil som komplet zamok,aj komplet kablovacku vodicovych dvery.kable boli bez poskodenia.aj prechodka bola v poriadku.moj problem sa tymto neviriesil.kde este hladat chybu?dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.