rebel18 Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Zdravím, mám problém so zámkom vodičových dverí, chcem dvere otvoriť klučom a on sa v zámku stále len dookola otaca a dvere neotvori. Do auta sa dostanem len cez spolujazdca. Kde moze byt problem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Kdo by to řek, že problém bude asi v zámku. Třeba se ti tam chtěl někdo podívat a strhnul ho, takže jediná možnost asi bude výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rebel18 Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 to je tak ked das zene kluce od auta.. kolko asi vyjde vymena zamku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 No ked tá žena nema cit v ruke, to by som sa jej bal zverit do ruky v posteli nieco ine.... aby ti ho neutrhla alebo neprekrutila, tam by výmena potom bola mooooc problematicka No ked je to zámok, tak musíš vymenit celú sadu, teda dvere, kufor, spínačka, pokial chceš mat iba jeden klúč na všetko. V sekcii BAZAR to myslím niekto ponúkal, celé sady zámkov aj s klúčami, pohladaj tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 BEDUIN : Nemusi menit vsetko!!!!!!.Da sa poskladat aj zamok na povodny kluc. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Jj, dá se poskládat na původní klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rebel18 Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 tak vyzera to na rozsypany zamok, da sa opravit len musim zohnat nejaku malu cast zamku, nemaju ju skladom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petkojanka Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) ja som to mal tak isto pokazené. Opravárenská sada na zámky stála asi 100Skk na jednu stranu. ja mám ale problém, že som to asi zložil zle, pretože sa mi zámok nevracia do stredovej polohy... Vie mi s tým niekto pomôcť? Editováno: 16. Září 2008, autor: petkojanka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Vratnu strunku si nenatiahol preto sa ti to nevracia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rebel18 Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 ja som to mal tak isto pokazené. Opravárenská sada na zámky stála asi 100Skk na jednu stranu. ja mám ale problém, že som to asi zložil zle, pretože sa mi zámok nevracia do stredovej polohy... Vie mi s tým niekto pomôcť? kde si zohnal tu opravarensku sadu na zamok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petkojanka Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) dal som si ju v Trnave objednať.... Na halenárskej. Saklík pohľadám pre presný názov, prípadne kód... Editováno: 17. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petkojanka Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Vratnu strunku si nenatiahol preto sa ti to nevracia. Ale ako a kam? Hmmm? Nejako to tam neviem trafiť... Poradíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 oba zamky jsem si dneska zaslepil, otviram DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Ale ako a kam? Hmmm? Nejako to tam neviem trafiť... Poradíš? Tu strunku musis pretocit o 180 stupnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petkojanka Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Skúsim vybrať oba zámky a vodičov zložiť podľa spolujazdca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Prid do BLAVY a ja to poskladam. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 1U0 896 001 - sada opravárenská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 ja som to mal tak isto pokazené. Opravárenská sada na zámky stála asi 100Skk na jednu stranu. ja mám ale problém, že som to asi zložil zle, pretože sa mi zámok nevracia do stredovej polohy... Vie mi s tým niekto pomôcť? taky jsem se stím dr....,jsemsi stím hrál. Natáhnout tu pružinu je opravdu dobrá hračka.mněl jsem pěkně dobodaný prsty,ale chce to vydržet a dílo se pak podaří. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 V 1. 9. 2008 na 21:44, PROCHY603 napsal: BEDUIN : Nemusi menit vsetko!!!!!!.Da sa poskladat aj zamok na povodny kluc. :) Ahoj, menil som zámok vo vodicovych dverách a pri zamknuti kľúčom zamkne všetky dvere, následne odomkne kľúčom iba vodicove. Je to prípad že kľúč nerozozna pôvodný zámok? Central odomkne a zamkne bez problémov. Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.