Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mám problém so zámkom vodičových dverí, chcem dvere otvoriť klučom a on sa v zámku stále len dookola otaca a dvere neotvori. Do auta sa dostanem len cez spolujazdca. Kde moze byt problem??

Kdo by to řek, že problém bude asi v zámku. Třeba se ti tam chtěl někdo podívat a strhnul ho, takže jediná možnost asi bude výměna.

• Autor

to je tak ked das zene kluce od auta.. kolko asi vyjde vymena zamku?

No ked tá žena nema cit v ruke, to by som sa jej bal zverit do ruky v posteli nieco ine.... aby ti ho neutrhla alebo neprekrutila, :smich: tam by výmena potom bola mooooc problematicka lol

No ked je to zámok, tak musíš vymenit celú sadu, teda dvere, kufor, spínačka, pokial chceš mat iba jeden klúč na všetko. V sekcii BAZAR to myslím niekto ponúkal, celé sady zámkov aj s klúčami, pohladaj tam. ;)

BEDUIN : Nemusi menit vsetko!!!!!!.Da sa poskladat aj zamok na povodny kluc. :) :)

Jj, dá se poskládat na původní klíč.

• Autor

tak vyzera to na rozsypany zamok, da sa opravit len musim zohnat nejaku malu cast zamku, nemaju ju skladom

• 2 týdny později...

ja som to mal tak isto pokazené. Opravárenská sada na zámky stála asi 100Skk na jednu stranu. ja mám ale problém, že som to asi zložil zle, pretože sa mi zámok nevracia do stredovej polohy... Vie mi s tým niekto pomôcť?

Upraveno od petkojanka

Vratnu strunku si nenatiahol preto sa ti to nevracia. ;):p

• Autor
ja som to mal tak isto pokazené. Opravárenská sada na zámky stála asi 100Skk na jednu stranu. ja mám ale problém, že som to asi zložil zle, pretože sa mi zámok nevracia do stredovej polohy... Vie mi s tým niekto pomôcť?

kde si zohnal tu opravarensku sadu na zamok?

dal som si ju v Trnave objednať.... Na halenárskej. Saklík pohľadám pre presný názov, prípadne kód...

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Vratnu strunku si nenatiahol preto sa ti to nevracia. ;):p

Ale ako a kam? Hmmm? Nejako to tam neviem trafiť... Poradíš?

oba zamky jsem si dneska zaslepil, otviram DO

Ale ako a kam? Hmmm? Nejako to tam neviem trafiť... Poradíš?

Tu strunku musis pretocit o 180 stupnou.

Skúsim vybrať oba zámky a vodičov zložiť podľa spolujazdca.

Prid do BLAVY a ja to poskladam. ;) ;) ;)

1U0 896 001 - sada opravárenská

taky jsem se stím dr....,jsemsi stím hrál. Natáhnout tu pružinu je opravdu dobrá hračka.mněl jsem pěkně dobodaný prsty,ale chce to vydržet a dílo se pak podaří. Honza

• 13 let později...
V 1. 9. 2008 na 21:44, PROCHY603 napsal:

BEDUIN : Nemusi menit vsetko!!!!!!.Da sa poskladat aj zamok na povodny kluc. :) :)

Ahoj, menil som zámok vo vodicovych dverách a pri zamknuti kľúčom zamkne všetky dvere, následne odomkne kľúčom iba vodicove. Je to prípad že kľúč nerozozna pôvodný zámok? Central odomkne a zamkne bez problémov.  Vďaka 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.