talio2 Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Ahoj, jsem tu nový a potřeboval bych radu Vlastním Octavii 1 rv.11/2002 1,9TDI 74kW 4x4 Combi a právě jsem najel 120.000km. Potřeboval bych podrobný seznam servisních ůkonů prováděných při tomto stavu a stáří auta. Rozvody měněny v 90tkm a olej v Haldexu v 55tkm Díky moc za odpovědi !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Blahopreju,ja mam jenom o 3 mesice mladsi!No olej v haldexu kazdych 60tis km(ale tim si nejsem jisty),filtr v haldexu kazdych 15tis,ojele normalka motor 15tis.,brzdovka 60tis.(taky nevim jiste)No a bezne vymeny,jako u kazdeho!Ale to uz ti tu urcite napisou ostatni co se vyznaji ve 4x4 vic lukash a dalsi!Dej si chip a pak to teprve jede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
talio2 Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 chip mám od cimbu na 100kW, ale spíš bych potřeboval pomoct s tím servisem no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 olej v haldexu se meni kazdych 30tis a filtr myslim po 60ti ale ja ho menim pokazde s olejem,si adept na ko haldex a ten kdo ti servisuje je pekny vul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Tak to jsem na tom podobně, já jsem ještě o něco mladší - 11/2003 Máme naší Okinu teprve pár dní a také mě čeká zjišťování co kdy bylo/nebylo měněno. Ale pro jistotu vyměním postupně všechno (myslím náplně, filtry apod. ne auto ). Alespoň budu mít jasno - jistota je jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Motorový olej 1rok/15000km (případně 2roky/hlášení PP u prodlouženého, ale je na to potřeba jiný olej) Haldex, 30t/4roky, filtr 60-100t (podle příručky 100t u TDI, ale mě to přijde jako dost) - výměnu bych přizpůsobil provozu auta, pokud bude více namáhané v terénu, tak měnit častěji. Brzdová kapalina by se měla měnit každé 2 roky, protože váže vlhkost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
talio2 Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Tak to jsem na tom podobně, já jsem ještě o něco mladší - 11/2003 Máme naší Okinu teprve pár dní a také mě čeká zjišťování co kdy bylo/nebylo měněno. Ale pro jistotu vyměním postupně všechno (myslím náplně, filtry apod. ne auto ). Alespoň budu mít jasno - jistota je jistota Ke stejnému postupu se chystám, já akorát vše vyměním najednou a už kašlu na servis PORSCHE kde jsme servisovali dosud a nechám to udělat známého v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Ke stejnému postupu se chystám, já akorát vše vyměním najednou a už kašlu na servis PORSCHE kde jsme servisovali dosud a nechám to udělat známého v servisu Já servisuju taky u auto u známého za SUPER!!! peníz !!!! jen když jsem měnil olej v HALDEXU, tak jsem to nechal ve škodovce, jelikoš prej jsou to sice jen dvě deci, ale je to tam potřeba prej natlačit jakousi spešl pistolí, kterou jen tak někdo nemá.... v květnu ( pokud se něco nevysere ) jdu zase za tím mým známým na oleje apod...akorát nevím jestli mu mám dát ať se porve i s tím haldexem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
talio2 Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) no k tomu mýmu jezdí i lidi třeba s 330xd; A6 quattro a plno Octavek 4x4 . Dílnu má libovou tak to snad bude v oukeji Editováno: 5. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Já servisuju taky u auto u známého za SUPER!!! peníz !!!! jen když jsem měnil olej v HALDEXU, tak jsem to nechal ve škodovce, jelikoš prej jsou to sice jen dvě deci, ale je to tam potřeba prej natlačit jakousi spešl pistolí, kterou jen tak někdo nemá.... v květnu ( pokud se něco nevysere ) jdu zase za tím mým známým na oleje apod...akorát nevím jestli mu mám dát ať se porve i s tím haldexem Co vyjde taková výměna oleje a filtru v HALDEXU ve značkovém servisu?? Když mi řekli cenu za výměnu rozvodů, tak mě málem křísili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 no k tomu mýmu jezdí i lidi třeba s 330xd; A6 quattro a plno Octavek 4x4 . Dílnu má libovou tak to snad bude v oukeji a proc ti nevymenil napl filtr atd.kdyz je tak dobrej,je to vul co si k nemu jezdi lidi menit akorat olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
talio2 Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 a proc ti nevymenil napl filtr atd.kdyz je tak dobrej,je to vul co si k nemu jezdi lidi menit akorat olej možná jsi mě špatně pochopil nebo jsem se špatně vyjadřoval, dříve jsem servisoval v PORSCHE ČB, teď se prvně chystám k tomu známému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.