Publikováno Září 2, 200816 r Nejprve velká gratulace "starým" členům oc klubu Petra je v očekávání potomka /7 měsíc/ a jak jsem se dozvěděl a viděl,proběhla i změna vozového parku,okta je pááá a místo ní Sharan
Září 2, 200816 r myslím že o to čím kdo jezdí zas tolik nejde mění se auta a né lidi, a myslím že jde spíš o ty lidi než o ty auta
Září 2, 200816 r Jirko diky za gratulaci, no jo no, zmena auticka probehla, cekame mimco a tak jsme chteli neco trosku vetsiho, ale aspon jsem zustal u koncernove znacky jinak az se to narodi tak dam samozrejme vedet. PS: teda uuplne se stydim za to spinave auto, ale uz jsem to proste nestihal umejt.
Září 2, 200816 r zdravím oba.budu opakovat.je jedno čím jezdíš,ale pořád vás oba dva kdykoliv uvidím rád a třeba i na srazu klubu.přeji všem hodně zdraví.a co se týče mne a mojí rodiny tak mollynka nám začíná být také malá,tak možná i já přikoupím autobus tak ahoj někde
Září 2, 200816 r Diky diky, take vas radi uvidime -_- ;) A jinak Petre Sharanek je opravdu supr auticko pro rodinku :-) Upraveno Září 2, 200816 r od luban
Září 4, 200816 r Fíha to je novinek najdenou Taky přeju hlavně hodně zdravíčka a spokojenosti ať se všem daří -_- -_- -_-
Září 4, 200816 r Diky diky, take vas radi uvidime -_- ;) A jinak Petre Sharanek je opravdu supr auticko pro rodinku :-) JENŽE NÁS JE NĚJAK MNOHO TAK POTŘEBUJI NĚCO NA 7 LIDÍ TAK HLAVNĚ ZDRAVÍČKO VŠEM.AHOJ
Září 4, 200816 r JENŽE NÁS JE NĚJAK MNOHO TAK POTŘEBUJI NĚCO NA 7 LIDÍ TAK HLAVNĚ ZDRAVÍČKO VŠEM.AHOJ To černá svině: potom doporučuju MB Viano XL Doufám, že plníš plán na 120%, víš co si mi slíbil, dále držím palce To Luban a Peťka: Lubane určitě dobrý tah pro rodinu, dobrá kára . Přeji Vám hlavně zdraví, to ostatní je podružné. Jen pro Petru: Peťko že se nestydíš, žereš(jseš tlustá) a potom jen kecáš že si těhotná, co mám komu vykládat potom já??? Peťi přeji ti ten nejrychlejší a nejhladší průběh porodu, ale na druhou stranu, až ty trojčata budete mít, tak dobře Vám tak Ostatním: to s tím slonem už je staré a ohrané
Září 8, 200816 r Autor To černá svině: potom doporučuju MB Viano XL Doufám, že plníš plán na 120%, víš co si mi slíbil, dále držím palce To Luban a Peťka: Lubane určitě dobrý tah pro rodinu, dobrá kára . Přeji Vám hlavně zdraví, to ostatní je podružné. Jen pro Petru: Peťko že se nestydíš, žereš(jseš tlustá) a potom jen kecáš že si těhotná, co mám komu vykládat potom já??? Peťi přeji ti ten nejrychlejší a nejhladší průběh porodu, ale na druhou stranu, až ty trojčata budete mít, tak dobře Vám tak Ostatním: to s tím slonem už je staré a ohrané ta jsi slon i bez chobotu
Září 8, 200816 r Gratulace i ode mne :-))))vím o tom nedavno Luban psal a na něco se ptal tak mne informoval......:-)))) PS ...já teda auto neměním je neprodejné :-)))ale budu ted potřebovat něco na stavbu:-))))nějaký ten nákladák :-))))) Mrs.
Září 10, 200816 r @Peťa&Luban : gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu až se to narodí tak dejte vědět @martinrs : svatbu jo ???????????? žes nic neřekl ...aha sem to blbě četl stavbu Upraveno Září 14, 200816 r od Hensel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.