Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nejprve velká gratulace "starým" členům oc klubu Petra je v očekávání potomka /7 měsíc/ :palec2:kol5:palec2:

a jak jsem se dozvěděl a viděl,proběhla i změna vozového parku,okta je pááá a místo ní Sharan :palec2:

post-210-1220337877_thumb.jpg

post-210-1220337897_thumb.jpg

post-210-1220337911_thumb.jpg

post-210-1220337925_thumb.jpg

post-210-1220337939_thumb.jpg

myslím že o to čím kdo jezdí zas tolik nejde

mění se auta a né lidi, a myslím že jde spíš o ty lidi než o ty auta

tak ať jim to dobře dopadne

Jirko diky za gratulaci, no jo no, zmena auticka probehla, cekame mimco a tak jsme chteli neco trosku vetsiho, ale aspon jsem zustal u koncernove znacky :kol-135: jinak az se to narodi tak dam samozrejme vedet.

PS: teda uuplne se stydim za to spinave auto, ale uz jsem to proste nestihal umejt.

zdravím oba.budu opakovat.je jedno čím jezdíš,ale pořád vás oba dva kdykoliv uvidím rád a třeba i na srazu klubu.přeji všem hodně zdraví.a co se týče mne a mojí rodiny tak mollynka nám začíná být také malá,tak možná i já přikoupím autobus :D tak ahoj někde

Aaa velka gratulace, preju hlavne zdravicko, vse ostatni prijde samo... :)

Diky diky, take vas radi uvidime -_- -_- ;) ;) A jinak Petre Sharanek je opravdu supr auticko pro rodinku :-)

Upraveno od luban

Fíha to je novinek najdenou :huh: Taky přeju hlavně hodně zdravíčka a spokojenosti ať se všem daří -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

Diky diky, take vas radi uvidime -_- -_- ;) ;) A jinak Petre Sharanek je opravdu supr auticko pro rodinku :-)

JENŽE NÁS JE NĚJAK MNOHO TAK POTŘEBUJI NĚCO NA 7 LIDÍ :p TAK HLAVNĚ ZDRAVÍČKO VŠEM.AHOJ

JENŽE NÁS JE NĚJAK MNOHO TAK POTŘEBUJI NĚCO NA 7 LIDÍ :p TAK HLAVNĚ ZDRAVÍČKO VŠEM.AHOJ

To černá svině: potom doporučuju MB Viano XL lol Doufám, že plníš plán na 120%, víš co si mi slíbil, dále držím palce :palec2:

To Luban a Peťka: Lubane určitě dobrý tah pro rodinu, dobrá kára :palec2: . Přeji Vám hlavně zdraví, to ostatní je podružné. :palec2:

Jen pro Petru: Peťko že se nestydíš, žereš(jseš tlustá) a potom jen kecáš že si těhotná, co mám komu vykládat potom já??? lolkol5;) Peťi přeji ti ten nejrychlejší a nejhladší průběh porodu, ale na druhou stranu, až ty trojčata budete mít, tak dobře Vám tak ;)lol

Ostatním: to s tím slonem už je staré a ohrané :feve:

• Autor
To černá svině: potom doporučuju MB Viano XL lol Doufám, že plníš plán na 120%, víš co si mi slíbil, dále držím palce :palec2:

To Luban a Peťka: Lubane určitě dobrý tah pro rodinu, dobrá kára :palec2: . Přeji Vám hlavně zdraví, to ostatní je podružné. :palec2:

Jen pro Petru: Peťko že se nestydíš, žereš(jseš tlustá) a potom jen kecáš že si těhotná, co mám komu vykládat potom já??? lolkol5;) Peťi přeji ti ten nejrychlejší a nejhladší průběh porodu, ale na druhou stranu, až ty trojčata budete mít, tak dobře Vám tak ;)lol

Ostatním: to s tím slonem už je staré a ohrané :feve:

ta jsi slon i bez chobotu lol:p:p:p

Gratulace i ode mne :-))))vím o tom nedavno Luban psal a na něco se ptal tak mne informoval......:-))))

PS ...já teda auto neměním je neprodejné :-)))ale budu ted potřebovat něco na stavbu:-))))nějaký ten nákladák :-)))))

Mrs.

@Peťa&Luban : gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu až se to narodí tak dejte vědět ;)

@martinrs : svatbu jo ???????????? žes nic neřekl ;)...aha sem to blbě četl stavbu ;)

Upraveno od Hensel

já se též připojuji ke gratulaci -_- -_- -_- -_- -_-

:)

post-213-1221127725_thumb.jpg

dozadu na sklo dame obrovskou nalepku occka :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.