Přejít na obsah

TV Nova


culda

Doporučené příspěvky

culdo, asi tusim co tady bylo napsano. A bud tak laskav, nech si rady na koledu... Pravdu jsem zjistoval na tolika zdrojich, ze az policie sama koukala co vsechno vim. A jestli chces delat chytryho, moc rad budu konfrontovat...

to bych chtěl ty zdroje vidět

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

culda: Nebudu se nijak obhajovat, ale mam natoceny rozhovor s dost kompetentnimi lidmi, kteri jsou vic nez seznameni s pripadem. Podrobnosti tady z pochopitelnych duvodu uvadet nebudu, ale jestli jsi toho kluka znal, muzu ti to pustit.. a budes koukat...

neznám ho , mě šlo spíš o jeho rodinu a ten přístup .Určitě to musí bejt paráda když ti někdo zastřelí syna a máš pak dávat rozhovor .

Nechceš spíš píchnout trochu jinam a trochu vejš ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nerikam, ze je to parada. Pri svy praci jsem toho zazil dost, ale aby me nekdo napadl ve chvili, kdy ho sotva pozdravim, tak to uz je dost i na me. Smrti toho kluka je mi lito, za posledni rok jsem videl tolik mrtvol jako jindy za celej zivot a at si kdo chce co chce mysli, tak fakt mi to nedela radost, ze u toho musim byt. MImochodem, ve chvili, kdy jsem u toho chlapa byl, jsem jeste nevedel, ze to je jeho otec. Prisel jsem se jen zeptat co se stalo, protoze jsem na nej dostal kontakt jako na svedka. A kdyby mi rekl, ze se mnou nebude mluvit a at jdeme pryc, obratim se a jdu pryc. Ale tohle prehnal a dost. Mam na koleni krevni podlitinu. Zvazuju jestli na nej nepodam trestni oznameni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...