Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

culdo, asi tusim co tady bylo napsano. A bud tak laskav, nech si rady na koledu... Pravdu jsem zjistoval na tolika zdrojich, ze az policie sama koukala co vsechno vim. A jestli chces delat chytryho, moc rad budu konfrontovat...

Vloženo
culdo, asi tusim co tady bylo napsano. A bud tak laskav, nech si rady na koledu... Pravdu jsem zjistoval na tolika zdrojich, ze az policie sama koukala co vsechno vim. A jestli chces delat chytryho, moc rad budu konfrontovat...

to bych chtěl ty zdroje vidět

Vloženo
culda: Hele, tohle jsou silacky reci, ktery slysim dnes a denne, lidi umej delat chytry, ale pritom vedi hovno...

nemám silácký řeči , nevím o tom nic ,zarazil mě přístup . Opravdu mu bylo 20 let ? Nebo je to chyba - co myslíš

Vloženo

culda: Nebudu se nijak obhajovat, ale mam natoceny rozhovor s dost kompetentnimi lidmi, kteri jsou vic nez seznameni s pripadem. Podrobnosti tady z pochopitelnych duvodu uvadet nebudu, ale jestli jsi toho kluka znal, muzu ti to pustit.. a budes koukat...

Vloženo
culda: Nebudu se nijak obhajovat, ale mam natoceny rozhovor s dost kompetentnimi lidmi, kteri jsou vic nez seznameni s pripadem. Podrobnosti tady z pochopitelnych duvodu uvadet nebudu, ale jestli jsi toho kluka znal, muzu ti to pustit.. a budes koukat...

neznám ho , mě šlo spíš o jeho rodinu a ten přístup .Určitě to musí bejt paráda když ti někdo zastřelí syna a máš pak dávat rozhovor .

Nechceš spíš píchnout trochu jinam a trochu vejš ?

Vloženo

Nerikam, ze je to parada. Pri svy praci jsem toho zazil dost, ale aby me nekdo napadl ve chvili, kdy ho sotva pozdravim, tak to uz je dost i na me. Smrti toho kluka je mi lito, za posledni rok jsem videl tolik mrtvol jako jindy za celej zivot a at si kdo chce co chce mysli, tak fakt mi to nedela radost, ze u toho musim byt. MImochodem, ve chvili, kdy jsem u toho chlapa byl, jsem jeste nevedel, ze to je jeho otec. Prisel jsem se jen zeptat co se stalo, protoze jsem na nej dostal kontakt jako na svedka. A kdyby mi rekl, ze se mnou nebude mluvit a at jdeme pryc, obratim se a jdu pryc. Ale tohle prehnal a dost. Mam na koleni krevni podlitinu. Zvazuju jestli na nej nepodam trestni oznameni.

Vloženo

culda: Zitra se poradim s pravnim oddelenim TV, i presto, ze jeho situaci opravdu chapu, ho nic neopravnuje k tomu aby me napadal, vyhrozoval mi smrti a dokonce i smrti moji rodine - vsechno mam natocene a v pripade sporu predam PCR.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...