Martinoslav Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Ne, u toho jsem nebyl. To uz je mimo muj region.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Já jen že tam bylo tvoje foto, ale teď koukám že je tam napsáno ilustrační foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 nekoukali jste dnes na TV nova ( zprávy )? To je fakt hrozné jak někteří reportéři mluvěj . Musel jsem vypnout zvuk . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Plně souhlasím. Sice jsem to neviděl, ale registruju to už dlouho... Hrozný, kam se televizní zpravodajství dostává... Na druhou stranu, už i někteří novináři píšou jak kdyby právě vypadli ze základní školy... Asi je to nějakej trend, nebo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.