Marek Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 To že je NOVA akční a někteří, podotýkám někteří reportéři jdou na hranu...viz Janek Kroupa...to jsme si z NOVY udělali sami.....chceme krev, akci, senzace, skandály...tak tu někteří nenadávajte....a zrovna Martin si myslím, že dělá svoji práci dobře....ono to asi nejni žádná prdel to dělat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Ty bys dělal za 12 tisic čistyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 culda: Obul bych se do nich, kdybych mel ten incident natocenej, to bych se o nej podelil, to se nemusis bat Bohuzel ale nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 (editace) to jsou ty třídní boje. Televize by měla být jednou z možností, jak lidi vychovávat, já jsem pro, v TV by měli být vidět i brutální záběry, protože si pak každy myslí, že se nic tak vážného nestalo. Jsem pro to, aby se ukazovaly těla těch, co proletí čelním oknem, uhoří na sedačce nebo se omotají o strom při autonehodě, nebo ti co se navzájem pobodají, popř. jiné závažné věci. Alespoň si každý uvědomí, že život je jen jeden. Co se týče PČR, nebo MP a TV, ano, někdy si vychází vstříc a někdy taky ne. Je škoda, že se v TV - hlavně teď budu brát zprávy, je jedno o jakou TV jde, dělá z policie katastrofická složka, která naprosto nefunkuje, i jedna reportáž debila, teď myslím policisty, který uděla botu dokáže veřejnost pobouřit, doslova zvednou ze zahřátého křesla, ale je potřeba si uvědomit, že na jeden průser je spousta dobrých věcí, byť menších, co policie dělá, a ty už se v Tv neukazují, ano, je to hodně o sledovanosti. Editováno: 8. Září 2008, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 (editace) jinač já bych bral i ten zálkadní plat policejního prezidenta. Bohužel u policie platí, kdo nic nedělá nejvíc pobíra. Editováno: 8. Září 2008, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 blizard: Znovu naprosto souhlasim Je to smutne, ale je to tak. Ani nevis, jak my, jako zastupci medii, bychom s policii velmi radi spolupracovali. Bohuzel ale nam neustale hazi klacky pod nohy. Kdyz jsme byli nedavno u smrtelny nehody v Litvinove, tak misto toho aby nam to vsechno ukazali a my mohli v TV ukazat preventivni reportaz jak muze bezohlednost ridicu zabijet, tak nam dali policejni pasku kilometr daleko a vysetrovatel nas div nenechaval vynest v zubech. Teprve kdyz jsem volal rediteli prislusne policie, najednou to slo. Jsou tam bohuzel stary komunisticky mozky, ktery akorat umej delat zlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Nejvic to odnasej ty kluci na nejnizsich pozicich. Ryba bohuzel smrdi od hlavy. I kdyz i ti mladi kluci obcas, aby si u vedoucich udelali ocko, delaj pitomosti. Minuly tyden, kdyz jsem tocil tu smrt v Usti, jsem mel objektiv kamery asi centimetr pres policejni pasku. A to neprehanim, fakt slo o milimetry. Pribehl aktivni jedinec a hned do me zacal strkat, ze si kameru musim dat o centimetr pryc. Jako by to neco zmenilo, kdyz si to stejne pritahnu transfokatorem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 ono to nebude ani tak o starých "komouších", ale máme přímo v interích nařízeních co můžem a co nemůžem, tady je spíš chyba v PISu - preventivní informačn skupině. Na každém okresu je člověk, který je pověřen komunikací s TV a širokou veřejností. Já sám moc dobře vím, jak máme my dole svázané ruce. Když to schválí vedení, tak se nic neděje, ale pokud by tam nebyla ta páska, tak policista, který měl zajistit místo "činu" by byl zase řádně v průseru. Tady je problém spíše v zákonech a nařízeních. Bohužel to my nezměníme, a ani nevím, jetli to v budoucnu změnit půjde, ti navrchu si maskují průsery a jsou rádi, že se nic neukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 PIS je uplne k nicemu... O vsem se stejne dozvedi az jako posledni a informace podavaji prachbidne... Mnohem lepsi spoluprace je s mestskou policii, ktera nedela drahoty, kdyz maji dat treba zabery z bezpecnostnich kamer.. Bohuzel u policie je prave tech komunistickych mozku stale moc a snaha zmenit pristup aby byl alespon z poloviny takovy jako je na zapad od nas, je zatim spise nulova... A pritom oni ty moznosti maji, jen kdyby chteli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Oboji je pravda, zakony jsou naprd a penize maj taky ubohy. Zakladni plat policejniho prezidenta je mensi nez muj... sakra to vás ,ale dobře platěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 no a jak jsem uváděl, ti mladí, co chceš za rozumy po děcku, které sotva výjde střední školu. Policie by měla mít jistou nástupní věkovou skupinu. Ono od mladého, horkého mozku se toho ani moc čekat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 culda: Pisu zakladni No, vydelat se da dobre, ale znamena to pro me nechat si jen zdat o osmihodinove pracovni dobe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Nejvic to odnasej ty kluci na nejnizsich pozicich. Ryba bohuzel smrdi od hlavy. I kdyz i ti mladi kluci obcas, aby si u vedoucich udelali ocko, delaj pitomosti. Minuly tyden, kdyz jsem tocil tu smrt v Usti, jsem mel objektiv kamery asi centimetr pres policejni pasku. A to neprehanim, fakt slo o milimetry. Pribehl aktivni jedinec a hned do me zacal strkat, ze si kameru musim dat o centimetr pryc. Jako by to neco zmenilo, kdyz si to stejne pritahnu transfokatorem.... takovej ,malej tlustej ? Ten dělal u MP . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 jo, jenže tady se každý bojí, a na druhou stranu nechtějí, proč by měli něco dělat navíc, teď nemyslím ty kluky, co jsu na místě jako první. Mě je osobně jedno, jetli si někdo natočí pár záběru z nehody nebo nějakého jiného místa. Pro mě je důležité, aby to byla kvalitní reportáž a né břečka nesmyslů a dala něco lidem. Přitom jespousta možnosti jak spolupracovat s TV, ať už by na to byli vyčleněni někteří reportéři, kteří by prošli nějakým školením či prověrkou. Pravdou je, že vše se zveřejnit nemůže, ale ve většině případu by to neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 culda: Pisu zakladni No, vydelat se da dobre, ale znamena to pro me nechat si jen zdat o osmihodinove pracovni dobe.... to je jasný ,takový 4 hodiny jsou až až Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Neprisel mi malej ani tlustej Normalni kluk od pohledu, ale kdyz na me prisel s timhle, tak jsem ztratil iluzi o jeho inteligenci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 já bych si teky chtěl nechat zdát o 8-mi hodinovce, krásně prospaných nocích a volných víkendech, ale rozhodli jsme se pro to co děláme a snažíme se to dělat jak nejlépe umíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Ty bys dělal za 12 tisic čistyho? to berou jen když jsou ve škole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 blizard: A o tom to je, staci jen chtit.... Bohuzel alespon tady u nas je to takovej hnus, ze se az divim, ze to nikomu u ty policie nevadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 no bohužel, každy by měl projít testem inteligence, alespoň u PČR to tak dříve bylo, ale i tak, ňoumů tady je dost, bych řekl až moc, a protože ti co jsou škodliví venku na cestách a ulicích, tak se šoupnou do kanclu a pak výš, a výš a nejvýš. Onehda jsem poslouchal pana ministra a nejvyššího PČR no, člověk by se i divil, kdyby z toho mohla být reportáž co se tam řeší, jo a taky ti najatí "policisté", kteří se objeví ve chvíli, možné diskuse a ptají se na předem dohodnuté otázky, prostě je mi z toho na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 no u dálniční berou jinej peníz , 20 čistého+ 25 tisíc na úplatcích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 tu culda: 12 ve škole a 13.500,- po škole, pro 20 letého klučinu je to možná přiměřené, ale zkus z toho živit rodinu. nejsem u PČr nějak extra dlouho, ale když jsem nastoupil, tak jsem měl 10 tkč ve škole, a tenkrát to bylo daleko víc než je dnes. Jinak díky poslanecké sněmovně a senátu, potažno prezidentu jsem si krásně pohoršil od roku 2007. Ale peníze nejsou vše. Jen mě dokáže pořádně nasrat, když mi někdo bude do očí tvrdit, že máme vysoké platy a že si klidně můžeme jít dělat někde jinde do fabriky, ale dneska je i ten plat dělníka daleko vyšší. Takže se není čemu divit, že u PČr je taková nálada. Ale i tak to neomlouvá chování některých jedinců. Máme jednu výhodu jako státní zaměstnanci, a to je to, že 15. máme plat na účtu, tím ty výhody ončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 tak 13500 ,- nemáš . - a co další výhody ? Příspěvky na dovolenou , dovolená třeba v nějakém tom středisku za pár korun . zneužívání průkazů ( nedělaj to všichni ) a další by se taky našlo . Hodně si vážím lidí co kašlou na peníze a dělaj to jako nějaké poslání ( těch je málo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Kdyz jsem se nedavno bavil s jednim znamym - je to clovek, ktery ma u policie nakrouceno mnoho let, v podstate je ve veku meho otce, a rikal, ze nejvic, co si kdy u policie vydelal, bylo asi 25 tisic, tak mi to bylo hodne lito... A to je neskutecne poctivej clovek, dal bych za nej ruku do ohne... Holt je to smutny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 culda: Dovolena v nejakem tom stredisku??? To uz daaaaaaaaaaaaaaaaaavno neplati.... To mozna pro ty nahore, ti dole nemaji naork, na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.