culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 tak mam tam taky známé a je pravda ,že u výjezdovky se přes 17000,- dostaneš málo kdy ,ale jinak maj na okrese 17- 22 tis . Že by u nás platili jinak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 A zneuzit prukaz si dneska u policie dovoli malokdo, alespon z tech nizsich, protoze kdyz je pruser, tak ti dole skonci na dlazbe jako prvni... U tech nahore se to vzdycky nejak zahladi, ale staci abys jen vybral pokutu bez blocku, ten clovek si stezoval, a je pruser, ze si to nedovedes ani predstavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 culda: Dovolena v nejakem tom stredisku??? To uz daaaaaaaaaaaaaaaaaavno neplati.... To mozna pro ty nahore, ti dole nemaji naork, na nic... neřikej ,že se už na Mácháč nejezdí . Já tam třeba byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 no jo, jiný kraj jiný mrav, já u dálniční nedělám. jinak plat je různý od oddlělení a od doby, co jsi zaměstnán. a také i od toho, jaký máš chsit u šéfa. osobně 20-tku nemám a abych měl, to bych musel jít o platovou třídu nahoru, a to si řekněme, že před rokem 2007 to nebyl problém, pár přesčasů, víc nočních a bylo to. Díky roku 2007 jsem klesl z 8-mičky do 4-verky. Nehledě na tom, že pracuji na malém oddělení, takže se tu smíjí rozdíl 4,5, a 6-te platové třídy. Takže děláme všichni stejnou práci, potažmo ve 4 víc a platy jsou rozdílné. Musel by jsi být u zdroje, pak by jsi pochopil. Samosebou velká města a velké oddělení mají větší výhody. Pokud se to tak dá nazvat. V Německu si policista netroufne vzít úplatek, nebo něco zaonačit, a to i z toho důvodu, že jeho plat je takový, že by si ty peníze v civvilu nevydělal. Není to omluva za to, že jsou věci u PČr takové jaké jsou, ale je to jedna z věcí, které mě serou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 A zneuzit prukaz si dneska u policie dovoli malokdo, alespon z tech nizsich, protoze kdyz je pruser, tak ti dole skonci na dlazbe jako prvni... U tech nahore se to vzdycky nejak zahladi, ale staci abys jen vybral pokutu bez blocku, ten clovek si stezoval, a je pruser, ze si to nedovedes ani predstavit... Jízda autobuse bez platné jízdenky , vstup na sportoviště na průkaz , parkování , jízda pod vlivem alkoholu .používání aut k soukromejm účelům . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 no jo, jiný kraj jiný mrav, já u dálniční nedělám. jinak plat je různý od oddlělení a od doby, co jsi zaměstnán. a také i od toho, jaký máš chsit u šéfa. osobně 20-tku nemám a abych měl, to bych musel jít o platovou třídu nahoru, a to si řekněme, že před rokem 2007 to nebyl problém, pár přesčasů, víc nočních a bylo to. Díky roku 2007 jsem klesl z 8-mičky do 4-verky. Nehledě na tom, že pracuji na malém oddělení, takže se tu smíjí rozdíl 4,5, a 6-te platové třídy. Takže děláme všichni stejnou práci, potažmo ve 4 víc a platy jsou rozdílné. Musel by jsi být u zdroje, pak by jsi pochopil. Samosebou velká města a velké oddělení mají větší výhody. Pokud se to tak dá nazvat. V Německu si policista netroufne vzít úplatek, nebo něco zaonačit, a to i z toho důvodu, že jeho plat je takový, že by si ty peníze v civvilu nevydělal. Není to omluva za to, že jsou věci u PČr takové jaké jsou, ale je to jedna z věcí, které mě serou. jsem u zdroje tak to chápu ,ale pořád to vidím jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Jenze taky kdyz se v tom autobuse neco stane, tak musis zasahnout. Vstup na sportoviste - to ale jen kdyz nejaky je. Parkovani - jaky prosimte myslis? Jizda pod vlivem? No, nedavno jsem tocil o jednom policejnim sefovi jak jel pod vlivem, kdyz jsem mu zazvonil doma u dveri, tak me moc rad nevidel Jen si neco takoveho jako verejny cinitel zkus.... A auta k soukromejm ucelum - to mozna zase jen ti nejvyssi a navic jeste maji takove strepy, ze bych se s tim stydel jezdit... Bohuzel je u nas policie 100 let za opicema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 jsem se nasmál ,už jsem to tu popisoval , zapsali mi do TP kola 17 " ,ale zapsali tam jen disky a na gumy pan úředník zapoměl . A když mě po cestě z úřadu zastavili a nějak se jim nezdáli kola tak jsem zamachroval ,že zrovna jedu ze zápisu a že mám náhodou velkej TP sebou tam to je zapsaný .Ukázal jsem a bylo mi řečeno ( tuším ) tak to máte za 1000,- můžete jezdit na 17 " kolech a né na 17" gumách . Jinak mě pustil ať si to nechám dopsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Jenze taky kdyz se v tom autobuse neco stane, tak musis zasahnout. Vstup na sportoviste - to ale jen kdyz nejaky je. Parkovani - jaky prosimte myslis? Jizda pod vlivem? No, nedavno jsem tocil o jednom policejnim sefovi jak jel pod vlivem, kdyz jsem mu zazvonil doma u dveri, tak me moc rad nevidel Jen si neco takoveho jako verejny cinitel zkus.... A auta k soukromejm ucelum - to mozna zase jen ti nejvyssi a navic jeste maji takove strepy, ze bych se s tim stydel jezdit... Bohuzel je u nas policie 100 let za opicema... běžně choděj na hokej a fotbal , tak paní mluvčí běžně parkuje na místě pro invalidy . Udělej si někdy čas večer na Sev. terase a auta co budou jezdit po 23 hodině v pátek ,tak to máš velkou šanci vidět pány policajty jak jedou z hospody . Můžu ti je vyfotit jak si jeden jezdí na nákupy a to maj u dálniční pěkný auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 no jo, jiný kraj jiný mrav. Jinak třeba dělal nákuv v neplacené přestávce, dco ty víš. Co se týče chlastu za volantem, problém, ale není neřešitelný, no a když už to o někom víš, tak je to nejjednodušší co můžeš udělat. jinak volná jízdenka, tak to možná akorát tak v Praze, a tam na to mají papír, že to můžou. No a chodit na služebák na zápas nebo koncert, děkuji ne, já si raději tu vstupenku zaplatím a dodívám v klidu a bez rušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 no jo, jiný kraj jiný mrav. Jinak třeba dělal nákuv v neplacené přestávce, dco ty víš. Co se týče chlastu za volantem, problém, ale není neřešitelný, no a když už to o někom víš, tak je to nejjednodušší co můžeš udělat. jinak volná jízdenka, tak to možná akorát tak v Praze, a tam na to mají papír, že to můžou. No a chodit na služebák na zápas nebo koncert, děkuji ne, já si raději tu vstupenku zaplatím a dodívám v klidu a bez rušení. koukám že už zmán dalšího slušného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 ale je pravdou, že aby si v praze a středních čechách udrželi u sboru alespoň pár lidí, tak jim toho tolerují mnogo. no co se dá dělat. Lepší to v nejbližší době nebude. A jestli si to přečtě někdo z inspekce, tak jsem taky v prdeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 nejsi inspekce s tím nic neudělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 tady se má řešit novinářská práce a né policie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 jo, troška jsme odběhli od tématu, ale to bude tím polišem, který chtěl přejet novináře - reportéra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Peclive jsem si to precetl a zamyslel jsem se a vymyslel jsem, ze se celkem divim, ze se ti jeste nic Martine nestalo.. Ne vsichni totiz skonci u toho vyhrozovani, najdou se i fakt psychopati, viz, to zvire fetacky co vrezdilo a zajimal se jen o to, kdy mu sundaji pouta a kdy si bude moc sednout. Dle me ho stejne popravili v ty nemocnici, ne ze umrel kdyz uz vydrzel do stabilizace! Musim rici, ze klobouk dolu nad tim co delas, take jsem z tech, co na to moc necumi, ale tve reportaze na me pusobi da se rici cestne a maji hlavu a patu...! Jen tak dal, hlavne ne pres mrtvoly! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Nerikam, ze Nova je ukazokove zpravodajstvi - neni. To je BBC nebo CNN, ale to, co predvadi CT je ukazka cisteho amaterismu, hrozny... Velmi subjektivní hodnocení (to o ČT). Je fakt, že nejsou tak rýpaví, jako byli kdysi... Ale třeba zprávy v 17.00 je pouze černá kronika (mohli by je na Nově přejmenovat). Pokud jsou dělány podle toho, co lidi baví, tak to je fakt síla. Jinak když vás slyším, vzpomenu si na vojnu, kde nám říkali KULKY má jen pes, to, co vyletí při výstřelu z hlavně je STŘELA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Jak sem psal dříf tak Nova je prostě komerční televize a potřeuje to trochu živější, ale na druhou stranu ČT není zas tak pravdomluvný jak o sobě tvrdí...Z rodinné zkušenosti vím co pan střihač dokáže udělat za parádu. Před 10 lety, kdy můj otec pracoval na decela slušné pozici ve státních službách k němu do kanceláře vkročila reportérka a kameraman, natočili půlhodinovou diskuzi, výsledek z toho byl 12 vteřinový plk, ve kterém bylo jeho vyjádření naprosto překroucené. Bylo to jeho první vyjádření na kameru. Od té doby k němu do kanceláře ČT nesměla s kamerou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Zpravy nejsou delany podle toho, co lidi bavi. Zpravy tvori lide sami svymi ciny. TV pouze informuje o tom, co se stalo... Nikdo z nas nemuze za to, ze je vsude tolik hnusu, vrazd, kradezi a strileni... Takova je bohuzel realita a tu tvorite VY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 no a vás zajímá jen ten hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 No, to rozhodne... Ja k tem vyteklejm mozkum na silnici jezdim fakt rad, bavi me to, hrozne moc... Tyhle kecy jsou opravdu uzasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 každej má nějakou práci , hlavní je ,že se ta práce dělá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 no a vás zajímá jen ten hnus Ne ne Carlosi, co nakonec nejake zviratko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Martine, ozvi se mi, možná bych měl pro tebe něco zajímavého do TV. Pro změnu by jste trošku mohli potrápit jedno ministerstvo za minimálně kontroverzní nařízení, pokud tomu přímo nebudu říkat diskriminace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Tedse nebudu vyjadřovat k tomu tématu co se tu psalo, ale martine chci ti říct, že na tu tvojí práci je potřeba mít i docela silnej žaludek, včera když sem tě viděl, že jsi u tý nehody Matka, dítě x trolejbus a dneska se mi doneslo že ta matka v nemocnici zemřela, tak se mi udělalo docela šoufl. Neříkám o tobě, že jsi superhrdina, ale kus odvahy tenhle job taky vyžaduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.