VL@DO Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Mám odrané tlačidlo na ručnej brzde (neviem ako to lepšie pomenovať). Chcem sa opýtať, či sa dá vymeniť za iné (konkrétne chcem chrómové), alebo je nutné vymeniť celú ručnú brzdu a tým vymontovať aj stredový tunel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) Zkus taky někdy použít hledání... jinak je to tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=2788 u octavie to je podobné Mám odrané tlačidlo na ručnej brzde (neviem ako to lepšie pomenovať). Chcem sa opýtať, či sa dá vymeniť za iné (konkrétne chcem chrómové), alebo je nutné vymeniť celú ručnú brzdu a tým vymontovať aj stredový tunel? Editováno: 4. Září 2008, autor: marvel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Stačí pořádný kleště a trocha síly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VL@DO Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 vďaka moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Pokud je to odřenej chrom čudlík tak se dá sundat, ale černej je v jednom kuse s vnitřkem ručky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VL@DO Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Pokud je to odřenej chrom čudlík tak se dá sundat, ale černej je v jednom kuse s vnitřkem ručky. Je to odrený čierny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Ten vnitřek s chrom čudlem není drahej ani na prodejně, jen je víc práce s výměnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sopo Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 chlapi nechce mi načítať ten odkaz na tu ručnú brzdu neide mi hladam a hladam chcem tiež rozobrať kvôly tlačídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dephski Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 je to 4 roky starý téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Zdravim mam taky problem ze ked je rucna brzda v odbrdena tak mozem ju rukou zdvihat uplne to ide lahko . CO to moze byt ? treba vynenit lanka ? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Brzdí ti to vůbec,když ji zatáhneš?Jestli ano tak by asi stačilo došponovat lanka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 brzdit brzdii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Treba dostelovat rucnu na 4 zub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 (editace) Mě zase ten čudl(stříbný) drnčí,ale jenom někdy,měnit nebo se to dá nějak dotáhnout? Editováno: 8. Duben 2012, autor: milan1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Nedá...to je jen nasazená krytka na té vnitřní tyčce...Něco jako čvančlíky na dveřích. Mimochodem já 4 zuby nerespektuju Ručka mi musí zabírat na 2hém a zcela zabrzdit na 3tím. Nemám rád dlouhej chod,ale jen tak na ťuk Mimochodem mám to na kotoučové nápravě a kola při zvednutí nedrhnou když je povolená ručka... Je to jako když na kole nemáte 8mičky,tak taky můžete naladit páčku na 1 cm chodu...A přitom nic nemusí drhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnf Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Kotoučová náprava se taky nešteluje podle zubů, ale podle vůle na dorazu na třmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 No to je jen takova formalitka Pro me je dulezitejsi kdyz se kolo volne otaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Mě zase ten čudl(stříbný) drnčí,ale jenom někdy,měnit nebo se to dá nějak dotáhnout? Mě ten čudl taky drnčí, stačí se ho zlehka dotknout a přestane (na chvíli) takže řešením je výměna nebo dotažení nějakého mechanismu? Tohle jsem ještě rozebraný neměl, ale štve mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Tak to asi zkusím přilepit natvrdo a uvidím-teda doufám,že neuslyším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Stahnete ten kryt rucky a ten cudlik vemte na konci dokola isolepou. A bude po drncani. Nic dotahovat nejde. Ja mam na tom cudliku oloupanej chrom,tak jsem si udelal z hliniku cudlik na miru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.