Martin TDi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Zdraví všechny tady na fóru.Mám Octavii TDi 81kw mr2003 a v paměti závad mám neustále chybu 18062 nebo tak nějak.Píše to:"zkontrolujte chyby kombinovaného přístroje".a nejde smazat.Nevíte někdo čím by to mohlo být?Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Mě to psala motorovka v budících žádná chyba viděl jsem to u několika předělávek na maxidot známej říkal že je to soft problém ne 100% kontatibility 2g vs. 3 g. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin TDi Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) Tak tam mám tu chybu nechat nebo s tím někam zajet? Editováno: 5. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 zkus s tím někam zajet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) jaky mas soft v motorovce?? Nedaval tam nekdo chip?Ale na jiny softwer? Editováno: 4. Září 2008, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 měl jsem origo ALH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 to Martin TDi: koukni do budíků, hodnoty - skupina 003 jestli ti to ukazuje stav a teplotu oleje. 1 jsem to řešil a bylo špatné čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin TDi Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 to Martin TDi: koukni do budíků, hodnoty - skupina 003 jestli ti to ukazuje stav a teplotu oleje. 1 jsem to řešil a bylo špatné čidlo. Máš pravdu.Něco o nějakém čidle to píše.jenom nevím o jakém.mohlo by to být čidlo na vaně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 odkoduj čidlo pod vanou a je to.je KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 kecáš čidlo jsem nakódovaný neměl a chybu to psalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin TDi Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 jenom nevím jak ho odkódovat.poradíte me? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 z prodlouženého intervelu na pevný,předposlední číslo v 17 skus dát na nulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin TDi Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Díky moc.zkusím to a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 kdyby to tím bylo tak to napíše chybu - snímač teploty/stavu oleje zkrat na kostru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Mam ten isty problem, furt to je tam 18062.... zmenil som budiky na pevny interval 15000 a furt je to tam..... pravda je ze cidlo som este nepozeral (nemenil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Délky intervalů ani jejich typ na to nemají vliv. Projeď to vagem a zjisti jestli čidlo dává informace o oleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Prekodovaval som budiky z dlheho servisneho intervalu QG1 na pevny QG0 a objavila sa tato chyba. Prekodoval som naspäť a chyba už aj išla vymazať, zatiaľ som nabehol na tom 80 km a chyba sa neobjavila, tak uvidím časom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1L7 Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Octavia TDI 1,9 66kw Elegance r.v. 2003 původní kodování 19112 překodováno na 19102 a v ř.j. motoru se objeví chyba 18263 pohon datové sběrnice kontrola stavu a nejde smazat překoduju zpět a smažu.ale chtěl bych QG0.Nulování tlačítkem taky nejde.Poradí někdo?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Sice to není u octavie ale u superba (1.9 TDi 96kW) jsem dneska viděl to samé. Po změně intervalu na pevný vyskočila tato chyba (18263 Pohon datove sbernice ... ). Původní kódování budíků 31115 změněno na 31105 a chyba vyskočila. Vyřešil jste někdo co s tím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 po překódování budíku je ještě potřebas v 10 myslím v kanálu 39 zrušit čidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 po překódování budíku je ještě potřebas v 10 myslím v kanálu 39 zrušit čidlo Aha, děkuji za radu, vyzkoušíme ... jen to v 10 mělo být asi 01 jako v jednotce motoru, ne??? - pak přizpůsobit kanál 39 a nastavit na 0, měla by tam teď být 1, jestli jsem to dobře vyhledal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 (editace) jedna poznámka ode mě: jestli chceš přejít z Long Life oleje na krátkej nakoduj štít z QG1 na QG2 ne na QG0 to možná bude ten kamen urazu QG2 znamená olej po 15tis. ale prohlídka pořád po 2 letech a nejspíš to tu chybu čidla už psát nebude takže předposlední místo 1 (long( ne na 0 ale na 2 Editováno: 18. Prosinec 2009, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.