Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdraví všechny tady na fóru.Mám Octavii TDi 81kw mr2003 a v paměti závad mám neustále chybu 18062 nebo tak nějak.Píše to:"zkontrolujte chyby kombinovaného přístroje".a nejde smazat.Nevíte někdo čím by to mohlo být?Díky za každou radu.

Mě to psala motorovka

v budících žádná chyba

viděl jsem to u několika předělávek na maxidot

známej říkal že je to soft problém ne 100% kontatibility 2g vs. 3 g.

• Autor

Tak tam mám tu chybu nechat nebo s tím někam zajet?

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

zkus s tím někam zajet

:mellow: jaky mas soft v motorovce?? Nedaval tam nekdo chip?Ale na jiny softwer?

Upraveno od TDIfun

měl jsem origo ALH

to Martin TDi: koukni do budíků, hodnoty - skupina 003 jestli ti to ukazuje stav a teplotu oleje. 1 jsem to řešil a bylo špatné čidlo.

• Autor
to Martin TDi: koukni do budíků, hodnoty - skupina 003 jestli ti to ukazuje stav a teplotu oleje. 1 jsem to řešil a bylo špatné čidlo.

Máš pravdu.Něco o nějakém čidle to píše.jenom nevím o jakém.mohlo by to být čidlo na vaně?

odkoduj čidlo pod vanou a je to.je KO

kecáš :D

čidlo jsem nakódovaný neměl a chybu to psalo

• Autor

jenom nevím jak ho odkódovat.poradíte me?

z prodlouženého intervelu na pevný,předposlední číslo v 17 skus dát na nulu

• Autor

Díky moc.zkusím to a uvidíme.

kdyby to tím bylo tak to napíše chybu - snímač teploty/stavu oleje zkrat na kostru

Mam ten isty problem, furt to je tam 18062.... zmenil som budiky na pevny interval 15000 a furt je to tam..... pravda je ze cidlo som este nepozeral (nemenil) :huh:

Délky intervalů ani jejich typ na to nemají vliv. Projeď to vagem a zjisti jestli čidlo dává informace o oleji.

• 2 týdny později...

Prekodovaval som budiky z dlheho servisneho intervalu QG1 na pevny QG0 a objavila sa tato chyba. Prekodoval som naspäť a chyba už aj išla vymazať, zatiaľ som nabehol na tom 80 km a chyba sa neobjavila, tak uvidím časom.

• 2 týdny později...

Octavia TDI 1,9 66kw Elegance r.v. 2003 původní kodování 19112 překodováno na 19102 a v ř.j. motoru se objeví chyba 18263 pohon datové sběrnice kontrola stavu a nejde smazat překoduju zpět a smažu.ale chtěl bych QG0.Nulování tlačítkem taky nejde.Poradí někdo?Díky

• 1 rok později...

Sice to není u octavie ale u superba (1.9 TDi 96kW) jsem dneska viděl to samé. Po změně intervalu na pevný vyskočila tato chyba (18263 Pohon datove sbernice ... ). Původní kódování budíků 31115 změněno na 31105 a chyba vyskočila. Vyřešil jste někdo co s tím???

po překódování budíku je ještě potřebas v 10 myslím v kanálu 39 zrušit čidlo

po překódování budíku je ještě potřebas v 10 myslím v kanálu 39 zrušit čidlo

Aha, děkuji za radu, vyzkoušíme ... jen to v 10 mělo být asi 01 jako v jednotce motoru, ne??? - pak přizpůsobit kanál 39 a nastavit na 0, měla by tam teď být 1, jestli jsem to dobře vyhledal ...

jedna poznámka ode mě: jestli chceš přejít z Long Life oleje na krátkej nakoduj štít z QG1 na QG2 ne na QG0 to možná bude ten kamen urazu QG2 znamená olej po 15tis. ale prohlídka pořád po 2 letech a nejspíš to tu chybu čidla už psát nebude takže předposlední místo 1 (long( ne na 0 ale na 2

Upraveno od notobi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.