Publikováno Září 5, 200817 r Prosím o radu, dnes montuji centrál a narazil jsem na tento kablik, k čemu prosím je? Nemam ve dveřích nic krom repro a to jsou dráty jinde.
Září 5, 200817 r Prosím o radu, dnes montuji centrál a narazil jsem na tento kablik, k čemu prosím je? Nemam ve dveřích nic krom repro a to jsou dráty jinde. to by mohl byt kablik, ktery vede k mikrospinacum v zamku.
Září 5, 200817 r v zamku je mikrospinac. to asi ne, kdyz nema CENTRAL! quo vadis... : : : : : : : : : omlouvam se, ale zde je proste nutne citovat posledni prispevek. Upraveno Září 5, 200817 r od mISHA
Září 5, 200817 r Mělo by to byt k mikrospinači v zámku ovládá se tím stropní světlo i když není central a měla by to mit kazdá fabka.U juniora je jenom ve dveřich řidiče a ostatní i u spolujezdce.Já neměl origo přípravu na radio a přesto jsem měl gumu mezi dveřmi a v tom kablík u spolujezdce už to bylo i bez gumy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.