Woody Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Prosím o radu, dnes montuji centrál a narazil jsem na tento kablik, k čemu prosím je? Nemam ve dveřích nic krom repro a to jsou dráty jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Prosím o radu, dnes montuji centrál a narazil jsem na tento kablik, k čemu prosím je? Nemam ve dveřích nic krom repro a to jsou dráty jinde. to by mohl byt kablik, ktery vede k mikrospinacum v zamku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 to asi ne, když nemam CENTRAL ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 že by světýlko?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 na to jsem taky myslel, fakt jo? Proč to je tak tahnute až do zamku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 v zamku je mikrospinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 (editace) v zamku je mikrospinac. to asi ne, kdyz nema CENTRAL! quo vadis... : : : : : : : : : omlouvam se, ale zde je proste nutne citovat posledni prispevek. Editováno: 5. Září 2008, autor: mISHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Mělo by to byt k mikrospinači v zámku ovládá se tím stropní světlo i když není central a měla by to mit kazdá fabka.U juniora je jenom ve dveřich řidiče a ostatní i u spolujezdce.Já neměl origo přípravu na radio a přesto jsem měl gumu mezi dveřmi a v tom kablík u spolujezdce už to bylo i bez gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Aha, jsem ani netušil, kde je ten spínač na to světlo,dik zak za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.