Ondra Louvar Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) dobrý den chci se zeptat cim by mohlo být že nefunguje centrální zamykání???? jednoho dne sem prisel a odemkl jsem auto ale odemky se mi jen dveře ve kterých jsem odemikal s klíčem a ostatní byly zamčeny tak jsem auto zamkl s doměním že to bylo jen dočasný ale dela mi to stale cim by to mohlo být????? Editováno: 7. Září 2008, autor: Ondra Louvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Polamany draty nebo jednotka v riti. U spolujezdce to funguje? Kdyz u nej odemknes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Louvar Vloženo 7. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2008 no takhle bach to spis rekl u ridice nejde odemikat a tudis odemikam jen u spolujezdce no tam to funguje u ridice to nefunguje cca 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Zlamany draty ve dverich... konkretne u pantu. Jinak doporucuji se podivat na pravidla pravopisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.