Přejít na obsah

USB na original autoradiu?

Doporučené příspěvky

jj pokracuje presne tam, kde skoncila.

Hod sem zitra nejaka fota.

Jinak jak jsem uz psal, chyba CD menice to napise, kdyz ses na to az moc rychlej, aspon me to tak prislo. Ale uz mi to dlouho nenapsalo. Jinak flashku mam zaplnenou na maximum a udelal jsem to pro jistotu tak, ze to mam bez podslozek.

Asi taky to udelam radeji bez podslozek-ted mi zas nejde CD04,05 a 06 jakoby tam bylo neco spatne nebo to muze byt tim ze, je ta flash 8GB - testnu 4GB a bez podslozek a uvidime....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze dalsi rada - na mazda foru jsem se docetl, ze ideal je 2GB a ta karta (flash) musi byt rychla ..... borec tam taky presel na 2x SD kartu (POZOR NE SDHC!!!) a obe rychly - nejaky ultry od sandisku a ted OK !!

fotky mam 2 ale doma tak nevim jak se mi to podari upnout sem

Odkaz ke komentáři

Nj, ale kartu vetsi jak dve giga nekoupis, aby nebyla SDHC, takze to nas problem neresi. Ja pouzivam rychle flashky, takze jsem v klidu.Ale je to o zkousei no, ale nechce se mi porad neco kupovat a zkouset. Zkousel jsem tam 2gb SDkartu(normalni, zadne SDHC) a taky jela v poho. Proste to nejspis nezvlada ty SDHC karty bezchybne. Ale co nadelame. Zkus se podivat na tu flashku co jsem si koupil, myslim, ze do auta naprosto idealni reseni.

Odkaz ke komentáři

tez mi blbla flashka, ze to nechtelo nacist dalsi cd, ale u me byl problem s tema podslozkama, ze jsem mel vetsi pocet jak 99 souboru. Zkontorluj si to. Jinak jak rikam, ted mam bez podslozek a vse facha super. Vytiskl jsem si maly listecek, kde mam napsane jake interprety mam na jakem CD a mam ho v kastliku a kdyz si nejsem jisty, tak kuknu :D

Odkaz ke komentáři

tez mi blbla flashka, ze to nechtelo nacist dalsi cd, ale u me byl problem s tema podslozkama, ze jsem mel vetsi pocet jak 99 souboru. Zkontorluj si to. Jinak jak rikam, ted mam bez podslozek a vse facha super. Vytiskl jsem si maly listecek, kde mam napsane jake interprety mam na jakem CD a mam ho v kastliku a kdyz si nejsem jisty, tak kuknu :D

a jak si vyresil nazvy? se to promicha podle jmena-cisla a je v tom potom silenej gulas ne? je pravda ze ted bez podslozek to jede jak vino a pozor i se 4GB SDHCeckem......

skoda no ty podslozky to nedava - ono kdyz si vemes standart changer tak tam podslozky vubec nepripadaj v uvahu takze to asi tak bude....

Odkaz ke komentáři

ahoj, ovidius, predpokladam ze prislo v pohode,

No tak necital som uplne vsetko ale skusim upresnit aspon co ja viem o tom.

Zlozky v zozke preto bere ako subor lebo tento mp3 je vlaste emulator a on si mysli ze to je proste dlha cd stopa, ale neni to uplne kosher, priznam sa ze to som fakt nevedel ze to aj takto bere. Hlavne je mat ci uz SD/SDHC/USB formatovanu na Fat32 a potom presne to ze iba zlozky CD01 az CD06 potom do nich uz nevkladat dalsie podzlozky a ani ine subory, predsalen potom sa mp3 snazi o precitanie a identifikaciu a tym sa predlzuje aj cas reakcie.

Co sa tyka tych dvoch kablikov "zem"/GND su preto dva lebo jeden je na mensiu sroubky a druhy na vacsiu, jeden kludne odstiknite.

Inak nenapada niekomu nejaky rozumnejsi ale hlavne lacnejsi sposob poslania do CR, lebo takto uplne zbytocne ide poste 13€ a to nehovorim kolko mi trvalo vyplnit tu nezmyselnu sprievodku.

Ak by ste vedeli tak sa prosim ozvite, rad poslem tak, nie kvoli tomu aby som zdvihol cenu ale aby zbytocne na nas nezarabal niekto kto si to svojimi sluzbymi vobec nezasluzi.

Ovidius prosim napis ci si bol spokojny, zalezi mi aby zakaznici boli spokojny. inak pre Teba potom zlava na ostatne veci od 10% vyssie podla polozky na http://vselico.webnode.sk/ a tak aj dalsim zakaznikom.

Edit: tych suborov moze byt preto len 99 lebo CD menic nedokazal viac pesniciek precitat na CD a aby bola co najvacia kompatibilita s radiami tak sa to nechalo na tomto a taktiez preto len 6CD na niektorych radiach (tusim sound system 2) az 12CD.

skuste hlavne ten format na fat32

este mala drobnost, aj ked viem ze to sa tu neriesi ale mam super novinku a pisem sem ako priaznivec nie obchodnik, mna to uplne dostalo, FM handsfree, mam ku skoro kazdemu typu mobilu, je to uplne super, pocuvat mp3 a potom si len prepnut na radio ked pride hovor a je to fakt uplne cisty zvuk a netreba kricat ako pri hlasitom handsfree ale staci uplne kludne a normalne hovorit a ziadna ozven ani ladenie mobilu. kuknite na http://vselico.webnode.sk/products/fm-hand...m-jack-om-4pin/

pardon ze to sem nepatri ale naozaj je mi luto sa o to nepodelit, inak pre kazdeho z fora 10% zlava a do Brna uz viem dorucit za cca 100kc(bratrancovi na pivo za ochotu).

Editováno: , autor: jozef Ziak
Odkaz ke komentáři

Inak nenapada niekomu nejaky rozumnejsi ale hlavne lacnejsi sposob poslania do CR, lebo takto uplne zbytocne ide poste 13€ a to nehovorim kolko mi trvalo vyplnit tu nezmyselnu sprievodku.

Ak by ste vedeli tak sa prosim ozvite, rad poslem tak, nie kvoli tomu aby som zdvihol cenu ale aby zbytocne na nas nezarabal niekto kto si to svojimi sluzbymi vobec nezasluzi.

A proč si to nechat posílat ze Slovenska do ČR, když se to dá koupit v ČR levněji?

Odkaz ke komentáři

Ovidius: tak co, uz mas foto? By me zajimalo jak si zadelal tu diru? Jestli taky nejakou pruchodkou? Ja jsem koupil s moc velkym prumerem, tak az se zase dokopu, tak koupim nejakou s mensim. Co ty?

Jo a jinak ty nazvy jsem vyresil tak, ze pisnicka je vzdycky pojmenovana tak, ze zacina jmenem interpreta, takze takhle: Interpret - Nazev pisne.mp3

Odkaz ke komentáři

Ovidius: tak co, uz mas foto? By me zajimalo jak si zadelal tu diru? Jestli taky nejakou pruchodkou? Ja jsem koupil s moc velkym prumerem, tak az se zase dokopu, tak koupim nejakou s mensim. Co ty?

Jo a jinak ty nazvy jsem vyresil tak, ze pisnicka je vzdycky pojmenovana tak, ze zacina jmenem interpreta, takze takhle: Interpret - Nazev pisne.mp3

ja taky ale jeste jsem dal za iterpreta cislo aby to slo za sebou - kdyz mas od jednoho vic alb tak at to je jako ve slozkach .) takze

interpret-1-nazev.mp3

diru jsem udelal hned u svetylka vzadu takze pruchodku nepotrebuju a neni ani poradne videt coz neni spatny....

foto snad vecer :)

Odkaz ke komentáři

Nj, ale na flashce to roli nehraje, to si myslis, ze ta ctecka pam.karet je az tak citliva? Ptz ja jsem se songama nic nedelal, jsem to proste z SDHC prehodil na flashku a od te doby klid.

ono to chce taky nejakou rychlejsi flash .. musim testovat dalsi..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...