Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

bohužel je to pravda :feve:

peru do sebe prášky :help:

Máco per, per, ať jsi fit ... :kol-34:

nevadí, tebe opijeme rohlíkem a manželku třeba vínem :smich:

btw: my s Vorlem nemáme stále ubytování, takže asi budeme spát v autě.. :feve:

Vždyť vorel tvrdí že má chatku už od ledna - nehoupe Tě náhodou? Nebo nepočítá s někým jiným :prc:?

Mi Vorel zase psal, že tam nebude vůbec, protože má něco jinýho...to bude zase nějaká bejkárna :help:

šak to tady už psal, že nejede :feve:

sry... u mě se to mění jak nálada ženský v přechodu... poslední a doufám finální verze je, že přijedu v sobotu ráno a zůstanu buď do večera nebo do nedělního rána... ale chatku jsem už nesehnal, takže spím v autě, zdá se... :)

jen tak pro moje info, nezkousel ses ptat na nejakej pokoj misto chatky ? Pokud si pamatuju spravne jsou tam i nejake pokoje

vorlajz, tak to je dobře, že se ukážeš ;) myslím že nemáš šanci odjet v so večer :p

mno ja se ukazu v sobotu kolem obeda. Ale asi jen na skok. Mam ten vikend nabitej a tak vezu mladou a jeste jednu kamosku, ktere z toho moc nadseny nejsou. V zasade mam 2 scenare. Ukazu se a zmizim, ukazu se jim necham auto at jedou domu a ja zmizim vecer na vlak, nebo se s nekym svezu do UL :help:

Doufám, že přivezeš z Moravy nějaký pořádný ředidlo ;)

To Ti někdo posprejoval autí ???

Snad nebude tak strasna zima, ale napadlo me ze jeste "lepsi" napad je spat ve spacaku v aute :p ... pro majitele kombajnu je to docela pohodlne.

Kombajn neni třeba v octavce je místa na rozdávání, a mi co máme nezavislý topení nepotřebujem ani spacák :clap:

muzu potvrdit i clovek mych rozmeru se octe celkem slusne vyspi, akorat nevim jak jsem to minule dokazal ale podarilo se mi zafunet i zadni svetla.

Tak Olafe jedeš nebo nás zase lakuješ? Dyťs psal, že Tě nějaká zkolila (nemoc) ... :kol-48:

tak, abych byl taky zajímavej, tak nejedu.... moje morče bude mít další vrh, tak přece nemůžu jet, to pochopíte, že nebudu

Tome, vyjíždíme v 16 z Turnova, přidáte se v Bolce s Matesem k nám? ;)

Tak se to nějak bliží...a Já jsem pořád na vážkách :unsure: Ještě máš free Máro ?

Upraveno od Lugo

čoveče, to by jste tu byli cca 16:20 to by šlo, ale nejedu první. Bych se nechal unést. Spotřeba 19,6 a byli by jsme tam za 20 minut lol

kucí vy co máte rychlý káry, že budete ohleduplný na nás MPIčkařře a budete po dálnici dodržovat předpisy, že?

2Sinus: Jeden z důvodu proč se bojím jet lol ORS,FRS+šíleni řidiči a Já lol

lugo jezdí pomalu, moc pomalu. S JaKrem jsme mu museli ujet s HTP, když jsme jeli z Bratislavy lol

sinius: píšu, že nechci jet první ;)

Tak se to nějak bliží...a Já jsem pořád na vážkách :unsure: Ještě máš free Máro ?

Jasně khámo, intezivně se snažím přemluvit tvoji auru na dálku, abys jel :kol-146:

2Sinus: Jeden z důvodu proč se bojím jet lol ORS,FRS+šíleni řidiči a Já lol

Ne ne ne, Lugo by jel první a udával tón naší cesty :palec:

Vy pane Hrábě na jízdu předjezdce zapomeňte :D

2 all: bo on jezdí jako hoovado :kol-48: a spotřeba je v p*či lol

Ještš jeden důvod pro všechny kdo neví jestli jet nebo nee:

v noci ze so/ne kalíme o hodinu vííííc :kol-35:

Blacky, když budeš chtít, tak se můžeš svézt se mnou tam a s Robertem zpět! ;)

lugo jezdí pomalu, moc pomalu. S JaKrem jsme mu museli ujet s HTP, když jsme jeli z Bratislavy lol

sinius: píšu, že nechci jet první ;)

Noo ani nepovídej...jak Jakr udával tempo tak Já vzadu pod 160 moc nejel a jak říká Mára spotřeba byla f p*či lol

P.S.: To ještě se mnou tenkráte jel p.Grill...kde je mu teď konec?? :ph34r:

Upraveno od Lugo

Máro, a to by jste tam byli jen pa/so ? Koukám,že píšeš,že na nedělu kalíme o hodinu dýl tak mě to jen překvapilo lol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.