pentadius Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 bohužel je to pravda peru do sebe prášky Máco per, per, ať jsi fit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 nevadí, tebe opijeme rohlíkem a manželku třeba vínem btw: my s Vorlem nemáme stále ubytování, takže asi budeme spát v autě.. Vždyť vorel tvrdí že má chatku už od ledna - nehoupe Tě náhodou? Nebo nepočítá s někým jiným ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Mi Vorel zase psal, že tam nebude vůbec, protože má něco jinýho...to bude zase nějaká bejkárna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 šak to tady už psal, že nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 sry... u mě se to mění jak nálada ženský v přechodu... poslední a doufám finální verze je, že přijedu v sobotu ráno a zůstanu buď do večera nebo do nedělního rána... ale chatku jsem už nesehnal, takže spím v autě, zdá se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 jen tak pro moje info, nezkousel ses ptat na nejakej pokoj misto chatky ? Pokud si pamatuju spravne jsou tam i nejake pokoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 vorlajz, tak to je dobře, že se ukážeš myslím že nemáš šanci odjet v so večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 mno ja se ukazu v sobotu kolem obeda. Ale asi jen na skok. Mam ten vikend nabitej a tak vezu mladou a jeste jednu kamosku, ktere z toho moc nadseny nejsou. V zasade mam 2 scenare. Ukazu se a zmizim, ukazu se jim necham auto at jedou domu a ja zmizim vecer na vlak, nebo se s nekym svezu do UL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Doufám, že přivezeš z Moravy nějaký pořádný ředidlo To Ti někdo posprejoval autí ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Snad nebude tak strasna zima, ale napadlo me ze jeste "lepsi" napad je spat ve spacaku v aute ... pro majitele kombajnu je to docela pohodlne. Kombajn neni třeba v octavce je místa na rozdávání, a mi co máme nezavislý topení nepotřebujem ani spacák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 muzu potvrdit i clovek mych rozmeru se octe celkem slusne vyspi, akorat nevim jak jsem to minule dokazal ale podarilo se mi zafunet i zadni svetla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tak Olafe jedeš nebo nás zase lakuješ? Dyťs psal, že Tě nějaká zkolila (nemoc) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 tak, abych byl taky zajímavej, tak nejedu.... moje morče bude mít další vrh, tak přece nemůžu jet, to pochopíte, že nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tome, vyjíždíme v 16 z Turnova, přidáte se v Bolce s Matesem k nám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) Tak se to nějak bliží...a Já jsem pořád na vážkách Ještě máš free Máro ? Editováno: 21. Říjen 2008, autor: Lugo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 čoveče, to by jste tu byli cca 16:20 to by šlo, ale nejedu první. Bych se nechal unést. Spotřeba 19,6 a byli by jsme tam za 20 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 kucí vy co máte rychlý káry, že budete ohleduplný na nás MPIčkařře a budete po dálnici dodržovat předpisy, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 2Sinus: Jeden z důvodu proč se bojím jet ORS,FRS+šíleni řidiči a Já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 lugo jezdí pomalu, moc pomalu. S JaKrem jsme mu museli ujet s HTP, když jsme jeli z Bratislavy sinius: píšu, že nechci jet první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tak se to nějak bliží...a Já jsem pořád na vážkách Ještě máš free Máro ? Jasně khámo, intezivně se snažím přemluvit tvoji auru na dálku, abys jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 2Sinus: Jeden z důvodu proč se bojím jet ORS,FRS+šíleni řidiči a Já Ne ne ne, Lugo by jel první a udával tón naší cesty Vy pane Hrábě na jízdu předjezdce zapomeňte 2 all: bo on jezdí jako hoovado a spotřeba je v p*či Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ještš jeden důvod pro všechny kdo neví jestli jet nebo nee: v noci ze so/ne kalíme o hodinu vííííc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Blacky, když budeš chtít, tak se můžeš svézt se mnou tam a s Robertem zpět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) lugo jezdí pomalu, moc pomalu. S JaKrem jsme mu museli ujet s HTP, když jsme jeli z Bratislavy sinius: píšu, že nechci jet první Noo ani nepovídej...jak Jakr udával tempo tak Já vzadu pod 160 moc nejel a jak říká Mára spotřeba byla f p*či P.S.: To ještě se mnou tenkráte jel p.Grill...kde je mu teď konec?? Editováno: 22. Říjen 2008, autor: Lugo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Máro, a to by jste tam byli jen pa/so ? Koukám,že píšeš,že na nedělu kalíme o hodinu dýl tak mě to jen překvapilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky