Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

bohužel je to pravda :feve:

peru do sebe prášky :help:

Máco per, per, ať jsi fit ... :kol-34:

nevadí, tebe opijeme rohlíkem a manželku třeba vínem :smich:

btw: my s Vorlem nemáme stále ubytování, takže asi budeme spát v autě.. :feve:

Vždyť vorel tvrdí že má chatku už od ledna - nehoupe Tě náhodou? Nebo nepočítá s někým jiným :prc:?

Mi Vorel zase psal, že tam nebude vůbec, protože má něco jinýho...to bude zase nějaká bejkárna :help:

šak to tady už psal, že nejede :feve:

sry... u mě se to mění jak nálada ženský v přechodu... poslední a doufám finální verze je, že přijedu v sobotu ráno a zůstanu buď do večera nebo do nedělního rána... ale chatku jsem už nesehnal, takže spím v autě, zdá se... :)

jen tak pro moje info, nezkousel ses ptat na nejakej pokoj misto chatky ? Pokud si pamatuju spravne jsou tam i nejake pokoje

vorlajz, tak to je dobře, že se ukážeš ;) myslím že nemáš šanci odjet v so večer :p

mno ja se ukazu v sobotu kolem obeda. Ale asi jen na skok. Mam ten vikend nabitej a tak vezu mladou a jeste jednu kamosku, ktere z toho moc nadseny nejsou. V zasade mam 2 scenare. Ukazu se a zmizim, ukazu se jim necham auto at jedou domu a ja zmizim vecer na vlak, nebo se s nekym svezu do UL :help:

Doufám, že přivezeš z Moravy nějaký pořádný ředidlo ;)

To Ti někdo posprejoval autí ???

Snad nebude tak strasna zima, ale napadlo me ze jeste "lepsi" napad je spat ve spacaku v aute :p ... pro majitele kombajnu je to docela pohodlne.

Kombajn neni třeba v octavce je místa na rozdávání, a mi co máme nezavislý topení nepotřebujem ani spacák :clap:

muzu potvrdit i clovek mych rozmeru se octe celkem slusne vyspi, akorat nevim jak jsem to minule dokazal ale podarilo se mi zafunet i zadni svetla.

Tak Olafe jedeš nebo nás zase lakuješ? Dyťs psal, že Tě nějaká zkolila (nemoc) ... :kol-48:

tak, abych byl taky zajímavej, tak nejedu.... moje morče bude mít další vrh, tak přece nemůžu jet, to pochopíte, že nebudu

Tome, vyjíždíme v 16 z Turnova, přidáte se v Bolce s Matesem k nám? ;)

Tak se to nějak bliží...a Já jsem pořád na vážkách :unsure: Ještě máš free Máro ?

Upraveno od Lugo

čoveče, to by jste tu byli cca 16:20 to by šlo, ale nejedu první. Bych se nechal unést. Spotřeba 19,6 a byli by jsme tam za 20 minut lol

kucí vy co máte rychlý káry, že budete ohleduplný na nás MPIčkařře a budete po dálnici dodržovat předpisy, že?

2Sinus: Jeden z důvodu proč se bojím jet lol ORS,FRS+šíleni řidiči a Já lol

lugo jezdí pomalu, moc pomalu. S JaKrem jsme mu museli ujet s HTP, když jsme jeli z Bratislavy lol

sinius: píšu, že nechci jet první ;)

Tak se to nějak bliží...a Já jsem pořád na vážkách :unsure: Ještě máš free Máro ?

Jasně khámo, intezivně se snažím přemluvit tvoji auru na dálku, abys jel :kol-146:

2Sinus: Jeden z důvodu proč se bojím jet lol ORS,FRS+šíleni řidiči a Já lol

Ne ne ne, Lugo by jel první a udával tón naší cesty :palec:

Vy pane Hrábě na jízdu předjezdce zapomeňte :D

2 all: bo on jezdí jako hoovado :kol-48: a spotřeba je v p*či lol

Ještš jeden důvod pro všechny kdo neví jestli jet nebo nee:

v noci ze so/ne kalíme o hodinu vííííc :kol-35:

Blacky, když budeš chtít, tak se můžeš svézt se mnou tam a s Robertem zpět! ;)

lugo jezdí pomalu, moc pomalu. S JaKrem jsme mu museli ujet s HTP, když jsme jeli z Bratislavy lol

sinius: píšu, že nechci jet první ;)

Noo ani nepovídej...jak Jakr udával tempo tak Já vzadu pod 160 moc nejel a jak říká Mára spotřeba byla f p*či lol

P.S.: To ještě se mnou tenkráte jel p.Grill...kde je mu teď konec?? :ph34r:

Upraveno od Lugo

Máro, a to by jste tam byli jen pa/so ? Koukám,že píšeš,že na nedělu kalíme o hodinu dýl tak mě to jen překvapilo lol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.