SKAJA Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Mara: No tak kdyz si nechas napsat od doktora dvakrat neschopenku, tak to vetsinou uz nestihnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 HF: Super, takze ja uz se tesim na jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Ale musíme vzít někoho aby nás trochu krotil - třeba Vorlajze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Tak Ptica je tatínkem a já dědkem Kluk jako buk 4,1 Kg a 55 cm - Tomášek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Tak to gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Přijměte gratulace z Jižní Moravy a na jaře to "v pátek" zapijeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Tak Ptica je tatínkem a já dědkem Kluk jako buk 4,1 Kg a 55 cm - Tomášek Gratulace,doufám že i Míša je v pořádku?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Dědku, gratulace tobě, ale hlavně Liborovi a Míše Pořádně ho podlejte a má super jméno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Celé severní Čechy moc gratulují a přeji všem hodně zdravíčka a štěstíčka v životě....a dědkovi pořádnou kocovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Bobik-snad nebude levej jako Ty :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Levej je Jirka a to je lewis a ti ještě nevědí jestli to bude holčička nebo chlapeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 ... jo a určitě bude chodit do Scoutu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 ty krávo... já bych s vámi jet nemohl... mě to ani 200 nejede rofl a to už by žralo snad i svodidla na dálnici ... rofl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Se nedělej, jízdní vlastnosti toho tvýho kočáru líbí, ale nějak jsem zapomněl, že ta potvůrka žere nejraději je N98-čku Nezkoušel jsi Pavve jestli je citelnej rozdíl s VP-RACINGem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 zkoušel... s VPR nebo s Vervou 100 či Carrerou 100 je to nemlich to samý jako s N98... ten motor prostě potřebuje minimálně N98 a víc tam nemá cenu cpát... jede to stejně, žere to stejně... a vzhledem k tomu, že kupuji N98 pořád o 2 až 3 kč levněji jak již zmíněné víceoktanové benzíny, tak ty pro mě nemají opravdu smysl... jinak jsem moc rád, že jsem vás mohl svézt, že si můžete udělat obrázek o potenciálu tohodle motoru... ano, není to žádný sprinter, ale na druhou stranu to není ani žádnej louda a jízda s ním je velmi příjemná... právě ten plynulý zátah od nízkých otáček až do zásahu omezovače je doslova fantastický... samozřejmě spotřeba je vyšší, ale na druhou stranu, je to auto těžší, vyšší (větší odpor) a taky ten pohon 4x4 si něco veme... každopádně bych neměnil... Scout s FSI je velmi příjemný na ježdění a má velmi dobré jízdní vlastnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 fotky by vorlajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Tak Ptica je tatínkem a já dědkem Kluk jako buk 4,1 Kg a 55 cm - Tomášek tak i já se připojuji s gratulací přeji hodně zdravíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Tak Ptica je tatínkem a já dědkem Kluk jako buk 4,1 Kg a 55 cm - Tomášek velká gratulace, hlavně ať je Tomášek zdravej a přináší jen radost a štěstí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Tak Ptica je tatínkem a já dědkem Kluk jako buk 4,1 Kg a 55 cm - Tomášek velká gratulace a štastnou pout životem .........vítej v klubu dědků Oline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Ale musíme vzít někoho aby nás trochu krotil - třeba Vorlajze moc rád byc s Váma někdy jel vláčkem ale pochybuju, že by na to můj vagónek stačil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Já myslím že určitě stačil !!! Takovej zrychlenej přesun se stává tak jednou za 10.let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Tak Ptica je tatínkem a já dědkem Kluk jako buk 4,1 Kg a 55 cm - Tomášek pozdě ale přece se připojuji s gratulací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 V novinkách je na to téma myslím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Robe... vždyť tam máš pič ne? 114 kW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky