Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 mole, koukej dorazit aspoň na ten sobotní večer, jestli tam budeš ty, tak tam mile rád zůstanu přes noc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Tak to by měl už v pátek !!! V kolik plánuje-š/te příjezd na pátek Dakie ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 No jo, jenže já mám školu v sobotu a v neděli. V pátek přilítám, ale nevím jestli ráno (což by bylo ok) nebo večer, což by bylo dost blbý. No, zkusím se tam dostat. Jak je to s tím vstupným? Že bych se aspoň stavil na chvilku, z Letňan to mám, co bys ledvinovým kamenem dohodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Přes noc ani omylem, nejsem sebevrah. Doksy mi bohatě stačili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 tak jelikož se nám to pomalu blíží, tak by mě taky zajímalo vlezný¨ Dakie: jak to plánuješ s tím odjezdem, jestli bychom se teda mohli někde sčuchnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Hrábě: neplánuj a bude ti naplánováno fakt nemám tucha zatim záleží jak skončím v práci ale rád bych tam byl mezi prvníma 70, páč chci dostat dááááréééék mole: mno přece v pátek ráno a odpolko se sejdem v Chabrech!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Sinius: sčuchnout není to správný slovo čuchat nedoporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Dakie: ok, tak ja ti postupem času napíšu sms a až budeš vědět tak se mi ozveš ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 postupem času? stačí v pátek 25.10. ráno? právě sem o tom dneska přemýšlel, že si asi sbalím věci rovnou do práce a do Chaber pojedu přímo z Bolky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Doženu... Dakie má pravdu, nečuchat, párkrát u mě spal. Ne, to radši vymažu... Jakej dárek??? Já že bych přiletěl už ráno. Mám rád dárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 mole: kdyby jen párkrát, ještě že seš teď na UA a mám tu volné pole působnosti jak ty do mě, tak já do tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Hrábě: neplánuj a bude ti naplánováno fakt nemám tucha zatim záleží jak skončím v práci ale rád bych tam byl mezi prvníma 70, páč chci dostat dááááréééék mole: mno přece v pátek ráno a odpolko se sejdem v Chabrech!!! Tož dobrá, zatím nic neplánuju ale v hokně mě zase vyšla odpolední, tak si beru dovolenou a může jet klidně hned ráno !!! Jenže to nehrozí a tak to nechám vykrystalizovat a huvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Dakie: o.k....tak klidně mužu dorazit do Bolky na nějakej čas, sice odtud v 10 jedu směr Liberec, ale za 2 hodky můžu nejt z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 ...Jakej dárek??? Já že bych přiletěl už ráno. Mám rád dárky Tak to abych jel už ve čtvrtek !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Volné pole působnosti... No počkej... Asi naučím Falca okusovat návštěvy, když spěj... Hrabě: to abys ho pro mě vzal, než přijedu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 tak většinou se spí jen pár hodin, tak bych moc okousanej nebyl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 A dost... je tu někde administrátor? Konec legrace, takovýhle vtípky by moje pumpa nemusela rozdejchat... Zvlášť, když jsou založený na realitě... nebo "Teď zavolám pár zfetovanejch negrů s letlampama, ať se tady kluci trochu vyblbnou..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 tak většinou se spí jen pár hodin, tak bych moc okousanej nebyl.. A víš jak moc bude hladovej ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 jooo, chudák molík že bydlí tak daleko než ujde těch 1200km tak uběhne pár měsícůůůůůů sákryš, asi fakt dost OT, už to je moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ještě jedno OT by Dakie a za 22 hodin tě praštím přes čumák... Vlastně ne, v 14:20 dosedám na Ruzyň, tak se těš... Hrabě: díky za podporu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 super kámo, už aby byla sobotáááááááááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Každopádně doufám že se tam potkáme !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 aby se nedalo říct, že je to OT, tak to máš zašifrovaný (ty velký písmena): TAKY SE všichni TĚŠÍMe NA sraz v Dolních Chabrech, hlavně na SOBOTU! TO ZASE BUDE NEDĚLE... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 To se pak musíme domluvit na páteční odlet z Brna ať se necouráme po jednom !!! Very good idea man pokud mozno bych to videl v patecni vecerni dobe, jednak ze jsem v praci jeste ale taky se jede lepe vecer = neni takovy provoz a nevim jak to vysvetlit ale v noci se mi jezdi lepe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 sem aut? joooo, sobota bude krutá, zvlášť když dorazíš molíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky