Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

mole, koukej dorazit aspoň na ten sobotní večer, jestli tam budeš ty, tak tam mile rád zůstanu přes noc!!! ;)

Tak to by měl už v pátek !!!

V kolik plánuje-š/te příjezd na pátek Dakie ???

No jo, jenže já mám školu v sobotu a v neděli. V pátek přilítám, ale nevím jestli ráno (což by bylo ok) nebo večer, což by bylo dost blbý. No, zkusím se tam dostat. Jak je to s tím vstupným? Že bych se aspoň stavil na chvilku, z Letňan to mám, co bys ledvinovým kamenem dohodil...

Přes noc ani omylem, nejsem sebevrah. Doksy mi bohatě stačili :p

tak jelikož se nám to pomalu blíží, tak by mě taky zajímalo vlezný¨

Dakie: jak to plánuješ s tím odjezdem, jestli bychom se teda mohli někde sčuchnout

Hrábě: neplánuj a bude ti naplánováno lol fakt nemám tucha zatim :) záleží jak skončím v práci ;) ale rád bych tam byl mezi prvníma 70, páč chci dostat dááááréééék :D

mole: mno přece v pátek ráno a odpolko se sejdem v Chabrech!!! ;)

Sinius: sčuchnout není to správný slovo :D čuchat nedoporučuju :D

Dakie: ok, tak ja ti postupem času napíšu sms a až budeš vědět tak se mi ozveš ok?

postupem času? :D stačí v pátek 25.10. ráno? :D právě sem o tom dneska přemýšlel, že si asi sbalím věci rovnou do práce a do Chaber pojedu přímo z Bolky :)

Doženu... :palec2:

Dakie má pravdu, nečuchat, párkrát u mě spal. Ne, to radši vymažu... :D

Jakej dárek??? Já že bych přiletěl už ráno. Mám rád dárky :t

mole: kdyby jen párkrát, ještě že seš teď na UA a mám tu volné pole působnosti :p:smich:

jak ty do mě, tak já do tebe :D

Hrábě: neplánuj a bude ti naplánováno lol fakt nemám tucha zatim :) záleží jak skončím v práci ;) ale rád bych tam byl mezi prvníma 70, páč chci dostat dááááréééék :D

mole: mno přece v pátek ráno a odpolko se sejdem v Chabrech!!! ;)

Tož dobrá, zatím nic neplánuju ale v hokně mě zase vyšla odpolední, tak si beru dovolenou a může jet klidně hned ráno !!! Jenže to nehrozí a tak to nechám vykrystalizovat a huvidíme.

Dakie: o.k....tak klidně mužu dorazit do Bolky na nějakej čas, sice odtud v 10 jedu směr Liberec, ale za 2 hodky můžu nejt z5

...

Jakej dárek??? Já že bych přiletěl už ráno. Mám rád dárky :t

Tak to abych jel už ve čtvrtek !!! :kuk:

Volné pole působnosti... No počkej... Asi naučím Falca okusovat návštěvy, když spěj... :D:aggressive:

Hrabě: to abys ho pro mě vzal, než přijedu? ;)

tak většinou se spí jen pár hodin, tak bych moc okousanej nebyl.. :smich:

A dost... je tu někde administrátor? :076

Konec legrace, takovýhle vtípky by moje pumpa nemusela rozdejchat... Zvlášť, když jsou založený na realitě... :kuk:

nebo "Teď zavolám pár zfetovanejch negrů s letlampama, ať se tady kluci trochu vyblbnou..." :prc:

tak většinou se spí jen pár hodin, tak bych moc okousanej nebyl.. :smich:

A víš jak moc bude hladovej ???

jooo, chudák molík že bydlí tak daleko :D než ujde těch 1200km tak uběhne pár měsícůůůůůů :smich: sákryš, asi fakt dost OT, už to je moc :)

Ještě jedno OT by Dakie a za 22 hodin tě praštím přes čumák... Vlastně ne, v 14:20 dosedám na Ruzyň, tak se těš...

Hrabě: díky za podporu ;)

super kámo, už aby byla sobotáááááááááá

Každopádně doufám že se tam potkáme !!!

aby se nedalo říct, že je to OT, tak to máš zašifrovaný (ty velký písmena):

TAKY SE všichni TĚŠÍMe NA sraz v Dolních Chabrech, hlavně na SOBOTU! TO ZASE BUDE NEDĚLE...

To se pak musíme domluvit na páteční odlet z Brna ať se necouráme po jednom !!!

Very good idea man ;) pokud mozno bych to videl v patecni vecerni dobe, jednak ze jsem v praci jeste :) ale taky se jede lepe vecer = neni takovy provoz a nevim jak to vysvetlit ale v noci se mi jezdi lepe ...

sem aut? :kuk: joooo, sobota bude krutá, zvlášť když dorazíš molíku :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.