Publikováno Září 8, 200816 r Chci se zeptat, co znamená označení světel DRL? Já myslel, že světla denního svícení mají mít povinně označení RL u Ečkové homologace (tak jak to má třeba HELLA na svých světlech). A ani na netu jsem nic o označení DRL na předním skle světla nenašel, vždycky jen to RL.
Září 23, 200816 r Day Ride Light v německu také TFL - Tag Fahr Licht Upraveno Září 23, 200816 r od rolbař
Září 24, 200816 r Day Ride Light v německu také TFL - Tag Fahr Licht Koukni se do kalhot ze zadu jestli nejsi posraný, že si tak chytrý
Září 24, 200816 r Autor Day Ride Light v německu také TFL - Tag Fahr Licht To je fajn, mě jde ale o tu homologaci na světlech co je nad E-čkem. Jeden prodejce na netu mi tvrdil, že na skle těch světel nad E-čkem je DRL, ale já na všech co se mi dostaly do ruky viděl jen RL. Třeba HELLA má právě na světlech jen RL. Takže mi jde o to, jestli mě ten prodejce tahal za fusekli nebo ne.
Září 24, 200816 r toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Upraveno Červenec 25, 200916 r od buml
Září 24, 200816 r Jak píšou kolegové.Na fotce je denní Hella,vpravo označení typu světla DRL,vlevo homologace RL a A,protože je homologovaná jako denní i jako poziční.
Září 25, 200816 r Autor Jak píšou kolegové.Na fotce je denní Hella,vpravo označení typu světla DRL,vlevo homologace RL a A,protože je homologovaná jako denní i jako poziční. Díky, to jsem potřeboval vědět. Prostě i pro DRL světlo platí, že na něm musí být holologace RL. A tu mi i přes xxx urgencí nechtěl prodejce ukázat, takže na něj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.