Rici Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Mužete někdo poradit? Mám předělávané xenony a ted mě přestala svítit levá parkovačka.Světlo jsem rozdělal, ale nenašel jsem odvahu rozdělat i motorek od naklápění xenonu. Je ta demontáž motorku nutná a nebo se to dá vyměnit i jinak? Díky Rici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Nemá náhodou i u xenonu parkovačka svoji žárovku? Ta je v pořádku? Zkus ji zkontrolovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Parkovačka je samozřejmě taky zvlášť, akorát je k ní trochu horší přístup, doporučuju na to vzít nějaký kleštičky nebo něco podobnýho, pak to jde celkem snadno. Takže odpověď zní ne, není potřeba to vůbec demontovávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Zarovka je taky zvlast jen jde spatne vytahnout-pro me lepsi vytahnout cele svetlo a tim je lepsi pristup jen musis potom seridit svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.