Luke288 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 a co? když se mi to nelíbí, tak mu tu mám psát, jaký je to skvělý, bombastický, že vzal výrobek audi a nabastlil ho na OII? to že jsem psal napodobeniny jsem myslel tak, že to napodobuje světla z S6, nic víc za tím nehledej, ale vyjadřujeme tady osobní názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 a co? když se mi to nelíbí, tak mu tu mám psát, jaký je to skvělý, bombastický, že vzal výrobek audi a nabastlil ho na OII? to že jsem psal napodobeniny jsem myslel tak, že to napodobuje světla z S6, nic víc za tím nehledej, ale vyjadřujeme tady osobní názory. Ja beru vsechny nazory...nekomu se to libi a nekomu ne a kazdy at se vyjadri,jak uzna za vhodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 ano davídku, přesně tak. líbí se mi tvuj přístup, že přijímáš i negativní reakce, je jich sice málo, ale narozdíl od profora se k tomu dokážeš postavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 ano davídku, přesně tak. líbí se mi tvuj přístup, že přijímáš i negativní reakce, je jich sice málo, ale narozdíl od profora se k tomu dokážeš postavit Dik ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 nejsem ani trochu zastánce těhle napodobenin originálů z jiných aut. dneska člověk na silnici potká Touarega, Passata a spousta dalších aut s těmahle rádoby S6 LED denníma světlama, takže já osobně nechápu snahu dávat tyhle věci na jiný auta než na ty, který to maj už továrně... Není to špatné řešení, ale jediné čeho bych se bál je ta poloha - člověk čeká (a AUDI to mají) světla jinde, výš a problém v koloně může být na světě, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Přesně tak.......zrovna ted v týdnu jela za mnou v Korunovační ul.nějaká starší Toyota(dle vzhledu nějakej tuningář)......koukám přes zrcátko že nesvítí,tak z dobrý vůle na něj sem tam bliknu vystraž.+mlhovkou aby si rozsvítil a on pořád nic.....až když jsme z Korunovační přejeli do Veletržní a já se mu trochu vzdálil jsem viděl že svítí,ale nějakýma přídav.den.světla úplně dole v nárazníku............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Pokud ty LED svetla sviti na plny vykon,tak jdou videt i zblizka nadherne a pokud sviti na 10%,tak se k tomu rozsviti automaticky xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Ty ledky on na té Toyotě neměl......měl ty malý kulatý světílka......vypadalo to jako menší mlhovky z faceliftu-Felicie....a ještě to měl úplně dole a nebylo to vůbec vidět....až když se mu trochu víc vzdálil jsem viděl že mu tam dole něco svítí........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Jsem stejného názoru jako Luke. Ať už to tam dáš jakkoli, vypadá to nepřirozeně. Je to prostě záležitost Audi. Krom toho na tom nárazníku nenajdeš místo, kde by to vypadalo nenásilně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 jj. zrovna včera jsem zase viděl superba s tim a co bylo horší, tak asi zapomněl, že to je denní svícení a měl rozsvícený normální xena a do toho i ty ledky. svítilo mu to tak, že to skoro až oslňovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 stejně je to paráda, jak se dokážou lidi zblbnout a kupujou led světla na denní svícení... a pak ani nesívítí zadníma světlama... tady vyhrává vzhled nad bezpečností... nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Tesař Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 ty svetla totiz nikam jinam dat nejdou.....jj je to hornet 600 a mel jsem ji uplne novou r.v.2007 docela dobra motorka..... jen mala poznamka myslis ze ty svetla maji takle nizko vyznam?? je to pekny nic proti temto upravam ale hlavne to nahrazuje normalni svetla aby byl clovek vydet na nasich krivich silnicich plnych horizontu to znamena te uvidet az na posledni chvily preci jen audiny to maji ve svetlech maximalne na urovni spz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Je to hezký udělaný, ale xeny svítí líp a pokud seženu výbojku za 600,- tak si tím bastlit přední nárazník nebudu ... V mém připadě bych to asi těžko zvládl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) Denni svetla maji byt montovana dle urcitych parametru...ty splnuji a tak nevim proc tady nekdo porad resi jestli jsou moc nizko a nebo ne...ty svetla jdou videt moc dobre i zblizka...proste je to ted trend a kdo chce,tak si je koupi.At si rika kazdy co chce,ale porad to sviti a mozna i vypada lip nez treba svetla od MILOTECU a ta cena se moc nelisi.A co se tyce LED svetel,tak pokud je sero tak se mi zapnou samy xena a to i za deste.Myslim si ze je to vychytany docela solidne a urcite se nejedna o takoveto zapojeni-sam si zapni a potom vypni,kdyz nezapomenes..Dost lidi tady basni o tom,ze by chteli svetla na OII primo se zabudovanyma ledkama jako ma audi a jak by to asi vypadalo uplne stejne jako audi-proste jako kopie stejne jako ledky co mam namontovane-jedina vyhoda,ze by byli vys ledky...a nejde tady o to,abych si setril xena...proste se mi to libi Editováno: 23. Září 2008, autor: davidek.c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Jsem na vlastní oči viděl Passata B5-ku s ledkama uvnitř světlometů jako má nová A4 a dost jsem čučel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) Jsem na vlastní oči viděl Passata B5-ku s ledkama uvnitř světlometů jako má nová A4 a dost jsem čučel Jo to verim a kdyby byli na prodej na OII tak je uz davno mam,ale nejsou a kdo vi jestli budou,ale stejne to bude porad jako audi a ne passat.....audi ti vymyslela a ybytek to muze jen okopirovat Editováno: 23. Září 2008, autor: davidek.c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 myslim, že LEDky přímo ve světlech bude výsada audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 myslim, že LEDky přímo ve světlech bude výsada audiLuke uplne s tebou souhlasim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Viděl jsem nedávno v Hradci Králové OII s denním svícenim v podobě dodělavaných ledek a musim Vám řict že to je otřesny.Vypadá to prostě divně.Nemužu si pomoct! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Já myslím, že davidek.c to má zatím na OII celkově nejlépe vyřešené. Ale za tu cenu bych do toho rozhodně nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Já myslím, že davidek.c to má zatím na OII celkově nejlépe vyřešené.Ale za tu cenu bych do toho rozhodně nešel. joska mooc dik za pochvalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VtecManiac Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Mně se líbí, že do toho majitel šel sám, bez pomoci ostatních a hlavně, že nešel cestou LED DL od Milotecu. Toto mi přijde mnohem lepší řešení. Navíc když min. vzdálenost od země je 250mm a zde je 280... Takže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 LED su super ale uplne dole na naraznik mi to nesedi. Kazdemu sa paci nieco ine preto neodsudzujem ale opticky mi to neladi ked su zapnute xenony tie denne LED a este hmlovky - take nezosuladene. Skor by sa mi pacilo to hodit tesne pod xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 LED su super ale uplne dole na naraznik mi to nesedi. Kazdemu sa paci nieco ine preto neodsudzujem ale opticky mi to neladi ked su zapnute xenony tie denne LED a este hmlovky - take nezosuladene. Skor by sa mi pacilo to hodit tesne pod xenony. Co to je za nesmysly "...opticky mi to neladi ked su zapnute xenony tie denne LED a este hmlovky...", asi by jsi si mel zopakovat vyhlasku (alespon tu ceskou), a ujasnit si, jaka svetla mohou spolu svitit. U nas v Cesku by nemely denni svitit s nicim jinym, a take na co (?). Nehlede na to, ze nechapu, ze kdyz max HID (xenony), tak proc resis nejake dalsi denni osvetleni. Chapu, ze u halogenu se to trochu vyplati kvuli spotrebe, ale proc to resit u xenonu s jejich prikonem? Vyhozene penize, zbytecna namaha a dokurveny design masky O2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Co to je za nesmysly "...opticky mi to neladi ked su zapnute xenony tie denne LED a este hmlovky...", asi by jsi si mel zopakovat vyhlasku (alespon tu ceskou), a ujasnit si, jaka svetla mohou spolu svitit. U nas v Cesku by nemely denni svitit s nicim jinym, a take na co (?). Nehlede na to, ze nechapu, ze kdyz max HID (xenony), tak proc resis nejake dalsi denni osvetleni. Chapu, ze u halogenu se to trochu vyplati kvuli spotrebe, ale proc to resit u xenonu s jejich prikonem? Vyhozene penize, zbytecna namaha a dokurveny design masky O2... Myslel som to tak, ze pokial to nie je priamo z vyrobnej linky, ale dodatocne doplnene, tak sa to na octaviu nehodi. Ale ako som vravel, kazdi ma iny vkus, tak si dajte na auto co sa vam paci, hlavne aby ste boli vy spokojni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.