Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

co vim tak i v reklama na F2 řikali že je postavená na lety prověřenym podvozku z F1, takže myslim že to bude stejný, nebo s minimálníma změnama

To by chtelo nejak vyzkouset. Klidne bych se i obetoval. Prave premyslim o vyskove stavitelnem podvozku. Koukal jsem ze se dela na Kw, ale je to celkem dost penez. Ted jsem psal jestli se da poridit podvozek i od Weitecu. Delaji se na Rooma tak by snad mohli i na FII. Jen bych s tou vymenou pak potreboval pomoc to prehodit.

Tak presne jak psal Klaca. Prisel mi mejl, ze podle Kw, HR a Weitecu jsou podvozky stejne jak pro FI tak FII

Upraveno od Blacky

tak a je to potvrzený :)

pokud budeš chtít pomužu s výměnou :)

Super budu si to pamatovat. Kdyztak se na Tebe obratim s radama.

• 4 týdny později...

Chlapci a děvčata, na kolik to vidíte snížené u téhle Fábky??

post-7269-1239779174_thumb.jpg post-7269-1239779191_thumb.jpg post-7269-1239779202_thumb.jpg

piskot: vidím to na 5-6cm

vaau moc pekny, ale to uz bych se bal vjet na polnacky. :smich:

jj taky jsem si myslel, že ten "hajzlík" :-) bude mít štelovák, já půjdu zatím jen do pružin

to už je moc, ale nikdy neříkej nikdy

Upraveno od piskot

• 1 rok později...

Chcel by som sa opytat ci sa da kupit "SPORTOVY PODVOZOK" original od skodovky ako nahradny diel a co to asi stoji? Pri kupe noveho auta (vybava active) sa da doobjednat za cca 124 Eur.

Upraveno od markoke

• 6 měsíců později...

Mam standardny podvozok na fabii II (r.v.2008 - 1.2 44kW) a chcel by som na nu dat sportovy original od skodovky. Cenu jednotlivych dielcov som si uz zistil, avsak uvazujem, ze najprv by som vymenil len pruziny (-15) a neskor, ked mi odidu tlmice tak by som vymenil aj tie. Chcel by som sa opytat na Vas nazor. Ma to zmysel? Docielim vymenou pruzin potrebne znizenie (-15) alebo je nutne spolu vymenit aj tlmice?

Cital som ze niektori si menia standardne pruziny za (-30) a nechavaju tam original tlmice. Ak im vydrzia aspon nejaky ten cas tak s pruzinami (-15) by mali vydrzat 2x tolko. Alebo nie? Dik za vsetky vase nazory, posterehy a priponienky.

• 2 měsíce později...

a výsledek je takový :)

• 1 měsíc později...

Čau! Chci se zeptat: take přemýšlím o koupi setu tlumičů a pružin přes FK Automotive, ale není k tomu potřeba přikoupit ještě něco? Mám na mysli stabilizátor nebo kyvná ramena? Protože některé sport. podvozky toto vyžadují. Dík za odpověď :)

nic dalšího jsem nekupoval, pouze tlumiče a pružiny.

• 2 týdny později...

Ještě jsem se chtěl zeptat k tomu podvozku od FK. Někde jsem se na fóru dočetl že pánům na STK se to moc nelíbilo. Ještě jsem ten podvozek neobjednával, tak co třeba připojit k objednávce poznámku aby mě k tomu homologační list připojili pokud to jde. Něco podobného jako když kupuješ nová alu kola? Mám těsně před STK, tak přemýšlím že podvozek namontuju až pak. Díky za odpověď. :)

Tak samozřejmě napsat to můžeš, jsou celkem ochotný. Já jim právě psal dodatečně, aby mi ho poslali a už ho mám doma. Kdyby se cukali, tak ti ho rád pošlu, je to v pdf-ku. :palec2:

Spíš bych tě poprosil jestli by jsi mě neposlal text jak sis o to žádal v angličtině (nebo němčině), nemyslím že jsi to psal česky, že ne? ;) Navíc, ty máš Roomster a já bych to potřeboval na Fabii II 1.6 16V r.v.2007.

Ale to PDFko mi můžeš poslat také, aspoň se kouknu jak to vypadá. Můj mail: Spog@seznam.cz

Moc díky za spolupráci. :):palec2:

pošlu ti to ve ve čtvrtek, teď jsem mimo domov. Jinak jsem jim psal německy, google překladač mi to přeložil. Zkusím ti poslat taky ten e-mail.

Tak ve ctvrtek... diky moc :)

Posles mi teda ty veci jak jsme se o tom bavili? :help:

Posles mi teda ty veci jak jsme se o tom bavili? :help:

posílám

Zdarec! :) Jeste bych se zeptal k tomu podvozku od FK. Az ti prisel atest, zapsali ti ho do velkeho TP? Dik za odpoved.... :palec2:

já o to ani nežádal, tak vůbec nevím jestli to jde.

• 5 týdnů později...

Cau!

Chtel jsem se zeptat, kde se ti podarilo zjistit kolik stoji a kde se da sehnat original spotrovni podvozek od skodovky? Dik za odpoved.

• 3 měsíce později...

Nazdar, ked v lete vymenim svoj original sportovy podvozok od skodovky za podvozok od Benet Automotive tak bude na predaj (pruziny a tlmice) :kol-31:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.