P2M Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 ... dostanes po hube asi ... takovy zbytecny neuzitecny nevhodny auto se ti prece nemuze libit !!! Tohle ale není mastodont typu Touareg, X5, X6, Q7, obojí mmchodem , LR atd... ale auto velikosti třeba tý Hondice, resp např X3 apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 jsem se dneska stavoval u Forda domluvit servis a při té příležitosti jsem si řekl o svezení s Kugou. No je to sice mrňavý prostorově, ale úplně úžasně se s tím jezdí. Okamžitě jsem se tam cítil naprosto skvěle. Se stejným motorem jako mám v Mondeu to pocitově je línější, ale i tak to jede slušně. Ale ten posez a pohodlí je lepší jak v Mondeu! Oproti Mondeu to tahá tak do 160 a pak bída, Mondeo tahá parádně do 180, pak už vlažněji, ale i tak celkem slušně jde až na 225. To asi kuka nedá, nevím, já jsem to měl šanci na okreskách dostat maximálně na 170 a už jsem musel brzdit. Na každý pád láska na první svezení. Jen by tomu asi líp seděl nějakej třílitr. Spotřeba tak o litr-dva větší jak s Mondeem. Cosby, ať se ten tvůj kámoš jde s tou Kugou svézt, je to paráda. Když srovnám posezení v OII a v Mondeu, tak jednoznačný favorit je Mondeo, ale ta Kuga je daleko komfortnější než Mondeo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 A co takhle Subaru Forester? U nas je zatim asi jenom benzin, ale s tim jejich dieslem by to nemuselo byt spatny. Taky tam maji nejakej LPG Program, takze bych ani ty benzinovy motory nezatracoval. Ceny taky nejsou nijak strasny. A zlodeji se o to asi taky moc zajimat nebudou. Muzu se zeptat z jakeho duvodu zrovna SUV a ne treba kombik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Dneska v AMR test Kugy ... celkem to vychvalil ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 se nedivím, já jsem byl z jízdy s Kugou doslova nadšený. Ani jsem nemusel moc kvedlat se sedačkou, aby se mi hned napoprvé dobře sedělo. Jediný co bych tomu vytknul je na můj vkus malý kufr a motor by to chtělo trošku silnější. Ne že by to jelo špatně, ale je to už dost těžké auto, a tak si myslím, že takový třílitr by to hodně oživil. Jízda s Kugou je fakt požitek. Nemá problém po rozvlněných, děravých a klikatých okreskách létat 150-170 s fantastickou lehkostí k cestě jak přikovaná. Jako služebáka bych ji bral všema deseti. Pro rodinu s děckama to ale díky prostoru asi nebude to pravé ořechové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Cosby: tak jak probíhá výběr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 zatím nijak asi.dnes jsem se bavil s jeho bráchou a pořád váhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.