libero Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 a jééje..zasa si nerozumieme...jasne,že myslím drážkový (klinový)remeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 No ne, to si rozumime, jasne ze nebudu shazovat rozvody. Ale tim ze shodim klinak prece nepoznam, jestli to dela volnobezka alternatoru nebo napinak klinaku. Poznam, ze to dela jedna z techto dvou veci, ale ne ktera konkretne. Proto se ptam, jestli to muze delat napinak klinaku. No to jsme se do toho zamotali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 obidve veci stačí vyskúšať rukou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Super, to jsem potreboval vedet. Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 kup si specialni orech a vymenis si ji sam Otazka nekolika minut. Staci vyndat svetlo a pouzit vzduchovou pistoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 No tak vzduchovou pistoli nemam. Neslo by to bez ni? Ale hlavne, kolik stoji ten orech? Jestli 500, tak se mi to asi moc nevyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 (editace) Ale hlavne, kolik stoji ten orech? http://www.skoda.triga.cz/produkt-528/pouziti-439/ http://www.youtube.com/watch?v=fJNx9yO47tA Editováno: 13. leden 2014, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Hmm, 410 Kc s DPH + asi jeste posta. No popremyslim o tom, ale nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomec77 Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Volnobezka sa ma tocit do jednej strany a do druhej ma byt pevna.ak sa toci do oboch stran alebo je do oboch stran tuha je vadna(moj pripad) je nato aj pekny video navod na youtube.ak bude treba pohladam :-) cela vymena je 5 minutova zalezitost ak mas ten orech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Jo, jo. Nastudoval jsem si, k cemu tam je a jak funguje. Horsi je sehnat ten orech, nebo spis ho zaplatit, vzhledem k tomu, ze znovu uz volnobezku asi menit nebudu... No nejdriv zkusim shodit klinak, zjistit co je spatne a pak se uvidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Tak dnes jsem shodil klinak a omrkl to. Bez klinaku je ticho, takze zavada je urcite tady. Kolo napinaku ma celkem velkou vuli, ale to je asi normalni. Hlavne je volnobezka uplne zatuhla, ani s ni nepohnu. Takze objednavam novou volnobezku a uvidime. Napinak se mi menit nehce.. Nemate nekdo z Brna, Zlina nebo okoli orech na pujceni? Pripadne nenajde se nekdo, kdo by mi to prehodil? Nemyslim zadarmo, ale za nejakou rozumnou castku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Tak volnobezka konecne vymenena. Vymenili mi to v jednom servisu v Brne na pockani, ani altik nesundavali (po tom co jsem jim rekl, jak to maji udelat - palivovy filtr a svetlo ven). Vyslo to na 890,- volnobezka (INA) a 280,- prace. Konecne je klid. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Díval jsem se na tvé video a poslouchal zvuk, ale nejsem si jist jestli je to u mě to samé ?? určitá podoba tam je, mohlo by jít o stejný problém ?? http://forum.skodahome.cz/topic/133701-zvuk-cca-minutu-po-startu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Zni mi to podobne, asi by to mohlo byt ono. Zkus shodit drazkovy remen a volnobezkou zatocit. Jednim smerem musi prokluzovat, druhym smerem ne. A kdyz uz budes mit remen dole, zkus nastartovat a uvidis, jestli zvuk zmizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.