Přejít na obsah

Rachot Motoru 1,9TDI (77kW)

Martingeff

Doporučené příspěvky

No ne, to si rozumime, jasne ze nebudu shazovat rozvody. :D Ale tim ze shodim klinak prece nepoznam, jestli to dela volnobezka alternatoru nebo napinak klinaku. Poznam, ze to dela jedna z techto dvou veci, ale ne ktera konkretne. Proto se ptam, jestli to muze delat napinak klinaku. No to jsme se do toho zamotali.. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Volnobezka sa ma tocit do jednej strany a do druhej ma byt pevna.ak sa toci do oboch stran alebo je do oboch stran tuha je vadna(moj pripad) je nato aj pekny video navod na youtube.ak bude treba pohladam :-) cela vymena je 5 minutova zalezitost ak mas ten orech :-)

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem shodil klinak a omrkl to. Bez klinaku je ticho, takze zavada je urcite tady. Kolo napinaku ma celkem velkou vuli, ale to je asi normalni. Hlavne je volnobezka uplne zatuhla, ani s ni nepohnu. Takze objednavam novou volnobezku a uvidime. Napinak se mi menit nehce..

Nemate nekdo z Brna, Zlina nebo okoli orech na pujceni? Pripadne nenajde se nekdo, kdo by mi to prehodil? Nemyslim zadarmo, ale za nejakou rozumnou castku.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...