Publikováno Září 16, 200816 r Zdravím Vás, mám problém. Octavi 1.8 20V 92 kw. Prostě z ničeho nic vyhořela pojistka blinkrů a když jsem jí vyměnil a dal klíček zapalování do polohy 1, okamžitě shořela a to jak 10 tak i 15, aniž bych pohl páčkou blinkrů. Zajimavé je že výstražná světla fungují správně. Nevíte náhodou někdo, čím to může být? díky moc za odpověď. Kubisek
Září 16, 200816 r Zdravím Vás,mám problém. Octavi 1.8 20V 92 kw. Prostě z ničeho nic vyhořela pojistka blinkrů a když jsem jí vyměnil a dal klíček zapalování do polohy 1, okamžitě shořela a to jak 10 tak i 15, aniž bych pohl páčkou blinkrů. Zajimavé je že výstražná světla fungují správně. Nevíte náhodou někdo, čím to může být? díky moc za odpověď. Kubisek To je zajímavé, a nic jsi v poslední době nedělal? Rozhodně tam je zkrat na kostru. zkontroluj koncovky a objímky žárovek na všech světlech, mrkni se do kufru na žárovky jestli tam není nějaká vypečená objímka která se s něčím dotýká. No až na to příjdeš tak napiš čím to bylo.
Říjen 23, 2024Říj 23 Ahoj nedavno jsem nechala vymenit lambda sondu na Octavii a od vcera mi vyharaji pojistky u blinkru do dnes mi aspon fungovali vystrazne ale uz taky nefunguji nevite co s tim prosim? Dekuji
Říjen 24, 2024Říj 24 Asi to Domčo, že to budeš muset odvézt někam do servisu, protože to zrovna nevypadá, že bys té elektrice rozuměla. A neboj, nejsi sama.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.