Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

rad by som sa spytal, ci pri spadnutych rucickach vam ukazuje PP tiez haluzne hodnoty spotreby a ci funguje pocitadlo km. Moj sa totiz tvari, ze stojim...

Juro

PS: uz nech to mam na poriadku, lebo ma trafi z toho...

Vloženo
...er na ně rozeber a přeletuj nic stym nezdupeš a možná to i spravíš .Mjě to tak funguje už skoro pul roku.Čus bus

Asi budes mat nakoniec pravdu. Preletujem to a bude pokoj. Myslel som si , ze tu na fore najdem niekedy aj radu. Vies co chcem povedat. Napr. vdaka Mefistovi som opravil zamky na dverach. A vsetko je ok. Cez weekend idem do toho. Zdař.

Vloženo
...er na ně rozeber a přeletuj nic stym nezdupeš a možná to i spravíš .Mjě to tak funguje už skoro pul roku.Čus bus

Asi budes mat nakoniec pravdu. Preletujem to a bude pokoj. Myslel som si , ze tu na fore najdem niekedy aj radu. Vies co chcem povedat. Napr. vdaka Mefistovi som opravil zamky na dverach. A vsetko je ok. Cez weekend idem do toho. Zdař.

Ahoj opravuju tenhle problém padajících ruček i jíné problémy s budíkama na počkání se zárukou, cena 1500 NEBO nové tj. na dohodě 606915041; c.u.o.r.e@seznam.cz

• o 11 měsíců později...
Vloženo

zdravim všechny co maj problémy z budíkama, kterým padaj ručičky. měl jsem ten samej problém. dělá to jeden chlápek u prahy za 1500,- na počkání a je to ok. kdo bude mít zájem, tak napište na mail dziro.j@seznam.cz a pošlu kontakt.

Vloženo

umim opravit padajici rucicky na budikach se zarukou.mifii@tiscali.cz nebo 777932380 Domažlice.Mam test.stul -staci mi jen samotne budiky,doma si je prezkousim bez vaseho vozu a opravene posilam druhy den zpet.Nebo kdyz prijedete za mnou tak na pockani cca 15minut. :palec2:

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Nazdar,

poradim vsetkym zadarmo ako odstranit tento problem, asi po 20-tom rozobrani palubovky som prisiel na podstatu tejto trivialnej chyby! Vacsinou sa stale opakuje ta ista pricina.

Vloženo

Nazdar Chlapy, tak mi taky spadly budíky. :help: Mám 1.9 TDI 66KW 2000. Nefungujou mi budíky a ani zvuková signalizce, když zapomenu vypnout světla. Je to pěkně na levačku, když si to fičíš po dálnici nebo Brně a ani nevíš kolik. A ty .... měří na každým kroku.

Vloženo
Tiez mi padli budiky (O1 1.6 74kW) a podla tohto navodu som ich opravil. Ani som nerozoberal uplne, len som preletoval nanovo ten integrac a budiky fachcia ako nove. Neviem komu, ale dakujem za toto forum - usetrilo mi par tisic za novu pristrojovku :-)

to jsem rád, že ti návod pomohl ;)

Vloženo
Když to tak všichni chválí, tak se na to o vékendu vrhnu ...Snad budu mít štěstí a budíky budou zase fungovat. Už mě to teda pěkně ... ! Hele a myslíš, že se tím opraví i zvuková signalizce zapnutých světel?

Děkuji

je to možné, ale také odchází samotný repráček na budíkách, takže nejdřív odstraň jednu závadu a pak půjdeš po druhé.

Jen pro info, stropní světlo ti reaguje na otevření dveří řidiče? popř. při zaplých světlech, vyndaném klíčku a otevření jiných než řidičových dveřích ta signalizace také nejde?

Vloženo
je to možné, ale také odchází samotný repráček na budíkách, takže nejdřív odstraň jednu závadu a pak půjdeš po druhé.

Jen pro info, stropní světlo ti reaguje na otevření dveří řidiče? popř. při zaplých světlech, vyndaném klíčku a otevření jiných než řidičových dveřích ta signalizace také nejde?

Stropní světlo reaguje na všechny dveře, jen ne na spolujezdcovy. A zvuková signalizace nefunguje vůbec. Ještě můžu vyzkoušet jednu věc : při nastartování se ručičky někdy rozběhnou, tak zkusím zapnout světla a otevřít dveře ... A uvidíme, jestli bude signalizace fungovat ...

Vloženo
Stropní světlo reaguje na všechny dveře, jen ne na spolujezdcovy. A zvuková signalizace nefunguje vůbec. Ještě můžu vyzkoušet jednu věc : při nastartování se ručičky někdy rozběhnou, tak zkusím zapnout světla a otevřít dveře ... A uvidíme, jestli bude signalizace fungovat ...

dioda ve dveřích ti bliká (pokud máš centrál)?

origo neorigo rádio?

Vloženo
tak to vypadá na vadu repráčku v budíkách, oprav padající ruce a pak uvidíš, co dál

Jasný, vyzkoušíme opravu ručiček a pak se uvidí. Myslím si, že by to mohlo být těma rucema, protože před tím, všechno fungovalo naprosto v pořádku. Snad se vše podaří a bude to fungovat. Díky za info a kdyby něco, tak poprosím o radu. :palec2:

Vloženo
tak to vypadá na vadu repráčku v budíkách, oprav padající ruce a pak uvidíš, co dál

Dneska jsem zkusil zapnout světla a otevřít dveře a zvuková signalizace fungovala. Myslím si, že repráček je funkční a pes bude zakopanej v těch ručičkách. :palec2:

Vloženo
Tiez mi padli budiky (O1 1.6 74kW) a podla tohto navodu som ich opravil. Ani som nerozoberal uplne, len som preletoval nanovo ten integrac a budiky fachcia ako nove. Neviem komu, ale dakujem za toto forum - usetrilo mi par tisic za novu pristrojovku :-)

Ahoj, o vékendu se chystám taky do opravy těch budíků a spadlejch ručiček. Psal jsi, že jsi budíky nerozebíral úplně. Co všechno jsi sundal, aby jsi se ktomu čipu dostal. Nemám diagnoistiku a tak se trošku bojí, že ty ručičky nenasadím správně. Díky za info ... :palec2:

Vloženo
Ahoj, o vékendu se chystám taky do opravy těch budíků a spadlejch ručiček. Psal jsi, že jsi budíky nerozebíral úplně. Co všechno jsi sundal, aby jsi se ktomu čipu dostal. Nemám diagnoistiku a tak se trošku bojí, že ty ručičky nenasadím správně. Díky za info ... :palec2:

Vybral som pristrojovku z palubovky, povolil som tie dve skrutky po stranach a zhodil som len ten zadny kryt. Tam uz pristup k cipu mas. Nic ine som nerozoberal. Doporucujem pouzit mikropajku. Bacha, vizualne to vyzera OK, takze sa nedaj oklamat, a preletuj to aj tak. :palec2:

Vloženo
Vybral som pristrojovku z palubovky, povolil som tie dve skrutky po stranach a zhodil som len ten zadny kryt. Tam uz pristup k cipu mas. Nic ine som nerozoberal. Doporucujem pouzit mikropajku. Bacha, vizualne to vyzera OK, takze sa nedaj oklamat, a preletuj to aj tak. :palec2:

njn, ale on je ještě studeňák i na té straně pod ručičkama, jak je na fotkách vidět

http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...6&Itemid=30

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...