Zdenda Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Ahoj všem, mám problém, někdo mi nacouval do SPZ a trošku ji asi tažným zařizením pomačkal. SPZ jsem vyndal z držáku a jemně dostal do původní podoby. Teď potřebuju ještě čísla na SPZ nějak nabarvit. Prosím poradíte někdo postup ? Nebo, kde to dělají ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Opravu SPZ nebo RZ nikde nedělají, pokud se poškodí, většinou se vymění na registru vozidel za jiný pár a prostě se tedy dají nový. Myslím, že jedna stojí 200,- Kč a polatek 50,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Mno nevím přesně jak ta spztka vypadá, ale koupil bych obyčejnou černou barvu, štěteček a nabarvil to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Asi tak...pokud to nejni hodně poničený, vezmi černou barvu a vyhraj si se štětečkem.....jinak pak ta výměna..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Já jsem v práci použil nějaký fix na SPZ,měl jsem to ne naklaďaku sedřené od vapky tak jsem to nabarvil fixem a drží to ale navím co to je zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Ještě na staré SPZ co jsme měli doma na Škodě 120, tak jsem to normálně natřel černou barvou a taky to vydrželo hodně let než jsme auto prodali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Na SPZ měl můj nebožtík fotr docela vychytaný fígl - nejdřív celou tabulku vyklepal klempířskýma kladívkama na dřevěným špalku a na koženým polštářku tak, že nebylo poznat, že by ji kdo kdy nap*cal. Pak ji "fouknul" celou na bílo, nechal 24 hodin uschnout (nebo ji při potřebě rychlé práce strčil na půl hoďky do trouby vyhřáté na 150°C), pak ji položil na ponk a opatrně na celou plochu nalil řídký olej, aby reliéfní znaky + rámeček zůstaly nad hladinou - a vzal stříkací pistoli s matnou černí... Ty tabulky byly snad lepší než tovární... Jenže dneska jsou jednak tabulky z Al plechu, druhak ta "bílá" je reflexní a ještě na ní jsou "vodoznaky" ČR - nevím, jak to mají na Slovači, ale bude to asi stejný... Mně když nějaký umělec načechral RZ, tak jsem ji jen vyklepal kladívkem na polštářku a číslice doplnil nitroemailem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Zdravim, ja jsem SPZ ohl o 90 stupnu pri narazu do sloupu. Po vyklepani jsem pismena vybarvil cernym lakem na nehty z drogerie za 19 Kc. Jezdim s tim uz vic jak rok a lak porad drzi pefektne, navic to je poznat je pri opravdu detailnim pohledu. A to to auto umyvam dvakrat do mesice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Klidně by postačila i obyčejná lihová fixa, udělal jsem to na jednom autě a to auto jezdí často do myčky a není s tím problém, drží to pořád, takže způsobů je spousta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.