Přejít na obsah

Přibržděné zadní kolo

johnxx

Doporučené příspěvky

Tak jsem zjistil ze me pribrzduje zadni prave kolo na O1, mam vzadu kotouce, tak jsem shodil trmen a prisel na to, ze se nevraci pistek, promazal jsem, rozhybal a OK.

Po montazi zpet jsem se dostal do mensiho problemu, kdyz jsem chtel dal lnovod rucni brzdy do zobačku na trmenu, pomohl jsem si racnou s orechem cislo 13, ale jak jsem pootocil tim zobackem abych navlikl lanovod, racna sklouzla a na druhy pokus uz nesel zobacek tak otocit, ta jsem to am nasoukal nacilim, ale ted je kolo jeste horsi, jeste vic pribrzduje.

Zkusim to povolit na rucce, ale nejde me do hlavy, proc ten zobacek uz nejde vic pootocit. Jestli jsem neo na trmenu zprasil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě jsi si všimnul, že pístek je našroubovaný na samostavu ruč. brzdy. Zkontroluj samostav. Jestli někdo prasil pístek do brzdiče anichž by s pístkem točil, je brzdič v háji. Jinak tam není nic, co by se podělalo.

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...