Marys Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Někdy se stáva , že je poškozene el. vedení od pojistky do zapalovače. Když tak na to zkus mrknout pod tím panelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Nevedeli by jsten ekdo co s tim? Zapalovac je podsviceny, svítí ,ale kdyz do nej zapojim navigaci nebo to aby se aspon nahral zapalovac,nefunguje. Myslite ze by to mohlo byt v pojistkach? PS: muze to byt spojene s tim ze kdyz otevru spolujezdcovi dvere,nerozsviti se lampicka (stropni) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Můžou to být pojistky, ale jestli máš předfacelift tak se nejdřív podívej jestli nemáš zapnutý blokování stahování zadních oken, jestli to je zapnutý, tak pak zapalovač nefunguje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Můžou to být pojistky, ale jestli máš předfacelift tak se nejdřív podívej jestli nemáš zapnutý blokování stahování zadních oken, jestli to je zapnutý, tak pak zapalovač nefunguje ... Mam predface,ale face palubovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 To mám taky tak, a když je blokování zapnutý, zapalovač nejde ... Vyzkoušej to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 jejda,moc dekuju,fakt to funguje:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 No není zač ... nejsi první kdo se na tuhle "vychytávku" nachytal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 To ale nejak nechapu, proc to tak je:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 To nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 ja mam tak,ze nesviti ale ide zapalovac co to moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 dnes som to rozobral-ziarovka ten cely kus dal sa to kupit co to stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 "kasli" na kupu, skus odtial tu ziarovku vydolovat a nahradit ju ziarovkou na osvetlenie panelu kurenia. Alebo si to prerob na LED ako pisal BEDUIN v navode na zmenu podsvietenia (je aj na skodaoctavia.cz) tieto "moduly" so ziarovkami su sialene drahe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Nefunkční/odpojený zapalovač je způsoben ve většině případů aktivovanou pojistkou zadních oken na panelu u řidiče, po vymáčknutí pojistky bude zase funkční.PROSÍM ADMINY NEBO MODERÁTORY, ABY TOTO TÉMA VYVĚSILI, OPAKUJE SE TO TU UŽ VÍC NEŽ DOST, TAK BY SI TO ZASLOUŽILO...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ok diky dam tam led. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bertik Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ahoj precetl jsem si tyto temata, ale i po rade vypnout pojistku oken stale zapalovac nejde pouzivam ho jen na telefon a navigaci. Mam octavii rv.98 (jsem majitel asi tak 10 dni). Poradte co by to mohlo delat nesviti ani svetlo zapalovace. A kde jsou pojistky bohuzel nevim :-( jsem bezradny. Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Poistokovu skrinku mas na lavom boku palubnej dosky. Ked otvoris dvere vodica tak na lavej strane palubnej dosky mas plastik so sipkou. Treba to vypacit srobovakom v tom rohu oznacenom sipkou. Rozmiestnenie poistiek najdes v navode na obsluhu auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka0000 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 pozor i kdzž je pojistka č. 41 v pořádku může být problém v relátku , kterě spíná zapalovač a je umístěné na releovém soklu, který je pod přítr. deskou v místech spínače světel. Relé má číslo 53 a je ve druhě řadě od spodu-první zleva(pozice č.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jde provést a jak úpravu, aby zásuvka byla napájena i při vypnutém zapalování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Kdysi jsem vytáhl relé které spíná zapalovač a místo kontaktů jsem tam dal klemu.Je to už dávno a nevím které relé to bylo,je vlevo pod volantem,sundej kryt a spínej tačítko blokování oken a uslyšíš které to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cetrix Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Takže som skúšal zapaľovač aj pri polohe keď je detský zámok zatvorený, aj keď je pustený. Keď je pustený, tak mi cvaká relátko, jak o život......asi budem musieť vymeniť. Teraz mám auto doma, neviem sa na to pozrieť. Vie mi niekto povedať číslo dielu a cca. cenu? Ďakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Pánnové... otázka ) .... mám Ambientku a nemám zadné okná v elektrike a zapaľovač teda nemám ako aktivovať. Nefunguje. Poraďte bitte ... Vďaka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 na pojistky jsi se díval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 (editace) To je asi prvá vec čo človek pozrie .. jasnačka Editováno: 26. Únor 2010, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renox Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Netusil jsem, ze ta pojistka ovlada i tohle. Pomohlo to. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zip.31 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Já jsem rozdělal středovej tunel a tam byl přehlodanej drát... od nějakýho předchozího majitela... takže tam budu muset navést znovu napajeni... a pošlu to tam natvrdo a bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.