Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Nevedeli by jsten ekdo co s tim?

Zapalovac je podsviceny, svítí ,ale kdyz do nej zapojim navigaci nebo to aby se aspon nahral zapalovac,nefunguje.

Myslite ze by to mohlo byt v pojistkach?

PS: muze to byt spojene s tim ze kdyz otevru spolujezdcovi dvere,nerozsviti se lampicka (stropni) ?

Vloženo

Můžou to být pojistky, ale jestli máš předfacelift tak se nejdřív podívej jestli nemáš zapnutý blokování stahování zadních oken, jestli to je zapnutý, tak pak zapalovač nefunguje ...

Vloženo
Můžou to být pojistky, ale jestli máš předfacelift tak se nejdřív podívej jestli nemáš zapnutý blokování stahování zadních oken, jestli to je zapnutý, tak pak zapalovač nefunguje ...

Mam predface,ale face palubovku

• o 3 měsíce později...
Vloženo

"kasli" na kupu, skus odtial tu ziarovku vydolovat a nahradit ju ziarovkou na osvetlenie panelu kurenia. Alebo si to prerob na LED ako pisal BEDUIN v navode na zmenu podsvietenia (je aj na skodaoctavia.cz)

tieto "moduly" so ziarovkami su sialene drahe... :(

Vloženo

Nefunkční/odpojený zapalovač je způsoben ve většině případů aktivovanou pojistkou zadních oken na panelu u řidiče, po vymáčknutí pojistky bude zase funkční.

PROSÍM ADMINY NEBO MODERÁTORY, ABY TOTO TÉMA VYVĚSILI, OPAKUJE SE TO TU UŽ VÍC NEŽ DOST, TAK BY SI TO ZASLOUŽILO......

• o 5 týdny později...
Vloženo

Ahoj precetl jsem si tyto temata, ale i po rade vypnout pojistku oken stale zapalovac nejde pouzivam ho jen na telefon a navigaci. Mam octavii rv.98 (jsem majitel asi tak 10 dni). Poradte co by to mohlo delat nesviti ani svetlo zapalovace. A kde jsou pojistky bohuzel nevim :-( jsem bezradny. Diky za radu.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Poistokovu skrinku mas na lavom boku palubnej dosky. Ked otvoris dvere vodica tak na lavej strane palubnej dosky mas plastik so sipkou. Treba to vypacit srobovakom v tom rohu oznacenom sipkou. Rozmiestnenie poistiek najdes v navode na obsluhu auta...

Vloženo

pozor i kdzž je pojistka č. 41 v pořádku může být problém v relátku , kterě spíná zapalovač a je umístěné na releovém soklu, který je pod přítr. deskou v místech spínače světel. Relé má číslo 53 a je ve druhě řadě od spodu-první zleva(pozice č.8)

Vloženo

Kdysi jsem vytáhl relé které spíná zapalovač a místo kontaktů jsem tam dal klemu.Je to už dávno a nevím které relé to bylo,je vlevo pod volantem,sundej kryt a spínej tačítko blokování oken a uslyšíš které to je.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Takže som skúšal zapaľovač aj pri polohe keď je detský zámok zatvorený, aj keď je pustený. Keď je pustený, tak mi cvaká relátko, jak o život......asi budem musieť vymeniť. Teraz mám auto doma, neviem sa na to pozrieť. Vie mi niekto povedať číslo dielu a cca. cenu?

Ďakujem! :palec2:

• o 3 měsíce později...
  • o 5 týdny později...
Vloženo

Já jsem rozdělal středovej tunel a tam byl přehlodanej drát... od nějakýho předchozího majitela... takže tam budu muset navést znovu napajeni... a pošlu to tam natvrdo a bude..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...