Přejít na obsah

Co si myslite o tehle kolech a pneu?

Vlasatec

Doporučené příspěvky

Diky za radu.. Tohle by mely byt ty spravny, ze jo?

http://www.pneumatiky.cz/dezent-f-7-x-17-5...t38-vysoky-lesk

A jeste dotaz, mam vubec resit zapis do technicaku? Co na to policajti? Nejaky temata jsem tady nasel, ale moc moudrej z toho nejsem...

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za radu.. Tohle by mely byt ty spravny, ze jo?

http://www.pneumatiky.cz/dezent-f-7-x-17-5...t38-vysoky-lesk

A jeste dotaz, mam vubec resit zapis do technicaku? Co na to policajti? Nejaky temata jsem tady nasel, ale moc moudrej z toho nejsem...

Ohledně zápisu do TP, mrkni do techničáku, jestli už tam náhodou nemáš 17" zapsané a pokud ne, tak není problém tento typ nechat zapsat.

Prodejce by Ti měl spolu s ráfky poslat i tzv. typový list, kola obuješ, nasadíš na auto, zajedeš na STK, tam Ti příslušný technik na typovém listu potvrdí, že se skutečně jedná o dané ráfky a k nim doporučené pneu a potom s TP a typovým listem zaběhneš na úřad, kde Ti za mírný správní poplatek kola do TP dopíší ;)

heh, konny byl o 2 min. rychlejší...

Editováno: , autor: FRANK
Odkaz ke komentáři

Ohledně zápisu do TP, mrkni do techničáku, jestli už tam náhodou nemáš 17" zapsané a pokud ne, tak není problém tento typ nechat zapsat.

Prodejce by Ti měl spolu s ráfky poslat i tzv. typový list, kola obuješ, nasadíš na auto, zajedeš na STK, tam Ti příslušný technik na typovém listu potvrdí, že se skutečně jedná o dané ráfky a k nim doporučené pneu a potom s TP a typovým listem zaběhneš na úřad, kde Ti za mírný správní poplatek kola do TP dopíší ;)

heh, konny byl o 2 min. rychlejší...

Zapsany je nemam :-( V tom typovym liste (kterej bude zrejme nejak orazitkovanej) je napsano, jaky mam motor, ci co? To abych mu to nejdriv nahlasil, ne?

A ty pneu, co jsem vybral jsou doufam doporucene ke kolum... :)

Jinak kdybych kola koupil tady na bazaru, musel bych puvodni TL (pokud je k dispozici) poslat "na zmenu" motorizace? Chapu to aspon trochu dobre? :-)

kluci, moc Vam dekuju za rady!

Odkaz ke komentáři

to mikl: to jsem nevěděl, takže kdyby je koupil od JasteRa, ale ten by měl jinou motorizaci, tak si jenom nechá vyměnit ten typovej list a je to? Chápu to dobře?

Přesně tak,stačí se jenom spojit s Alcarem,konkrétně Ing.Sleboda,již dvakrát jsem to dělal.jednou když jsem kola z druhé ruky kupoval,podruhé,když jsem je prodával. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapsany je nemam :-( V tom typovym liste (kterej bude zrejme nejak orazitkovanej) je napsano, jaky mam motor, ci co? To abych mu to nejdriv nahlasil, ne?

A ty pneu, co jsem vybral jsou doufam doporucene ke kolum... :)

Jinak kdybych kola koupil tady na bazaru, musel bych puvodni TL (pokud je k dispozici) poslat "na zmenu" motorizace? Chapu to aspon trochu dobre? :-)

kluci, moc Vam dekuju za rady!

Ideální by bylo,kdyby jsi měl stejnou motorizaci,to by Ti stačil původní,ktrý byl vydán ke ráfkům,pokud ne bylo by vhodné,aby se o TP postaral prodávající,ty budeš těžko dokladovat,že jsou legálně koupená v sítí Alcar.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...