Vlasatec Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Ahoj, pujde mi tohle na O1 2001? Musi se neco upravovat? Popř. co si o tom myslite? Pneu: http://www.pneunet.cz/pneu/11958/bridgesto...-17-91-W-letni/ Kola: http://www.pneumatiky.cz/dezent-f-presne-v...0-titanovy-lesk Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Ahoj, pneu ti na auto půjde, ale ty liťáky ne, protože mají rozměr šroubů 5x112 a O1 má 5x100, musel bys použít podložky na změnu rozteče, ale to už je lepší koupit přímo kola s tou správnou roztečí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 (editace) Diky za radu.. Tohle by mely byt ty spravny, ze jo? http://www.pneumatiky.cz/dezent-f-7-x-17-5...t38-vysoky-lesk A jeste dotaz, mam vubec resit zapis do technicaku? Co na to policajti? Nejaky temata jsem tady nasel, ale moc moudrej z toho nejsem... Editováno: 22. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Na OI je prodává v bazaru JasteR. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=49872 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Jo jo, JasteR je tu prodává v bazaru, jinak bych si je nechal určitě zapsat. Když si je koupíš nový, tak k nim většinou dostaneš typový list a podle něho si ty kola necháš zapsat do velkého TP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 (editace) Diky za radu.. Tohle by mely byt ty spravny, ze jo?http://www.pneumatiky.cz/dezent-f-7-x-17-5...t38-vysoky-lesk A jeste dotaz, mam vubec resit zapis do technicaku? Co na to policajti? Nejaky temata jsem tady nasel, ale moc moudrej z toho nejsem... Ohledně zápisu do TP, mrkni do techničáku, jestli už tam náhodou nemáš 17" zapsané a pokud ne, tak není problém tento typ nechat zapsat. Prodejce by Ti měl spolu s ráfky poslat i tzv. typový list, kola obuješ, nasadíš na auto, zajedeš na STK, tam Ti příslušný technik na typovém listu potvrdí, že se skutečně jedná o dané ráfky a k nim doporučené pneu a potom s TP a typovým listem zaběhneš na úřad, kde Ti za mírný správní poplatek kola do TP dopíší heh, konny byl o 2 min. rychlejší... Editováno: 22. Září 2008, autor: FRANK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 @Konny Dezenty jsou od Alcaru a jdou zapsat i na původní typový list,pokud nový majitel má stejnou motorizaci.Pokud nemá,Alcar vystaví nový TL na příslušnou motorizaci,pokud se jim pošle starý,nebo doklad o zakoupení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 to mikl: to jsem nevěděl, takže kdyby je koupil od JasteRa, ale ten by měl jinou motorizaci, tak si jenom nechá vyměnit ten typovej list a je to? Chápu to dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 to FRANK: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Ohledně zápisu do TP, mrkni do techničáku, jestli už tam náhodou nemáš 17" zapsané a pokud ne, tak není problém tento typ nechat zapsat.Prodejce by Ti měl spolu s ráfky poslat i tzv. typový list, kola obuješ, nasadíš na auto, zajedeš na STK, tam Ti příslušný technik na typovém listu potvrdí, že se skutečně jedná o dané ráfky a k nim doporučené pneu a potom s TP a typovým listem zaběhneš na úřad, kde Ti za mírný správní poplatek kola do TP dopíší heh, konny byl o 2 min. rychlejší... Zapsany je nemam :-( V tom typovym liste (kterej bude zrejme nejak orazitkovanej) je napsano, jaky mam motor, ci co? To abych mu to nejdriv nahlasil, ne? A ty pneu, co jsem vybral jsou doufam doporucene ke kolum... Jinak kdybych kola koupil tady na bazaru, musel bych puvodni TL (pokud je k dispozici) poslat "na zmenu" motorizace? Chapu to aspon trochu dobre? :-) kluci, moc Vam dekuju za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 to mikl: to jsem nevěděl, takže kdyby je koupil od JasteRa, ale ten by měl jinou motorizaci, tak si jenom nechá vyměnit ten typovej list a je to? Chápu to dobře? Přesně tak,stačí se jenom spojit s Alcarem,konkrétně Ing.Sleboda,již dvakrát jsem to dělal.jednou když jsem kola z druhé ruky kupoval,podruhé,když jsem je prodával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Zapsany je nemam :-( V tom typovym liste (kterej bude zrejme nejak orazitkovanej) je napsano, jaky mam motor, ci co? To abych mu to nejdriv nahlasil, ne?A ty pneu, co jsem vybral jsou doufam doporucene ke kolum... Jinak kdybych kola koupil tady na bazaru, musel bych puvodni TL (pokud je k dispozici) poslat "na zmenu" motorizace? Chapu to aspon trochu dobre? :-) kluci, moc Vam dekuju za rady! Ideální by bylo,kdyby jsi měl stejnou motorizaci,to by Ti stačil původní,ktrý byl vydán ke ráfkům,pokud ne bylo by vhodné,aby se o TP postaral prodávající,ty budeš těžko dokladovat,že jsou legálně koupená v sítí Alcar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.