bernys Vloženo 25. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2008 něco máš špatně vedení, zapojení, navimě chodí maxidot s navi i na stole Vše jsem kontroloval čísla pinů prozvonil jsem dráty překontroloval zapojení navi,nakodování a stále nic jsem bezradný už nevím co jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 pak už jen dvě možnosti 1/ 3 dráty jsi nezapojil na budíky na zelenou svorkovnici (pravou) 2/ máš špatnou navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 25. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) zapojil na pravou zelenou spíš mám podezdření na tu navi,ale co stím někdo říkal přehrát soft atd. Editováno: 25. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 ono jde o to že když tam není převodník na CAN co potřebuješ tak ti žádnej soft nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 25. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2008 ono jde o to že když tam není převodník na CAN co potřebuješ tak ti žádnej soft nepomůže Jaká operace mě čeká dodat tam CAN a jestli to pomůže,kde ho sehnat a co stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 no je to jak kdybys ses mě zeptal že když máš CD mechaniku v PC tak co musíš dodělat aby uměla DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travel242fx Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 no je to jak kdybys ses mě zeptal že když máš CD mechaniku v PC tak co musíš dodělat aby uměla DVD ako ste to vyriesili mam rovnyky problem ale u G4 mam radio GAMMA a zapojenie po 3 dratoch nefunguje a nechapem ako to aj moze fungovat ked pin 30 v zelenom konektore je predsa vystup tacho 2 co ide na radio GALLA ,31 je vstup aby zobrazovalo stupne automatickej prevodovky a 32 je vsup na palivo pre MFA ,nechapem preco sa tam pripojuju kable od radia nieje to blbost? 8clock na 30 9data na 31 automaticku prevodovku 10 end na 32 co je na palivo pre MFA kto toto mohol vymyslet????? nieje to pre ine auto nasiel som toto zapojenie pre SHARANA ale pre G4 alebo octaviu je akoze to iste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 už jsem ti to psal.pokud je to Can rádio,musíš to napojit na Can komfortu,né po 3 drátech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 ako ste to vyriesili mam rovnyky problem ale u G4 mam radio GAMMA a zapojenie po 3 dratoch nefunguje a nechapem ako to aj moze fungovat ked pin 30 v zelenom konektore je predsa vystup tacho 2 co ide na radio GALLA ,31 je vstup aby zobrazovalo stupne automatickej prevodovky a 32 je vsup na palivo pre MFA ,nechapem preco sa tam pripojuju kable od radia nieje to blbost? 8clock na 30 9data na 31 automaticku prevodovku 10 end na 32 co je na palivo pre MFA kto toto mohol vymyslet????? nieje to pre ine auto nasiel som toto zapojenie pre SHARANA ale pre G4 alebo octaviu je akoze to iste? ano tak jsou popsány vývody, ale to je u neCAN budíků t.z. že u aut do r.v. cca 2000 a ty neměly maxidot nad r.v. 2000 jsou CAN budíky a vývody jsou popsány 30-hodiny, 31 - data, 32 - data navigace ad tvoje GAMA : pokud je CANová musíš napojt na CAN jak říká Cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travel242fx Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) ano tak jsou popsány vývody, ale to je u neCAN budíků t.z. že u aut do r.v. cca 2000 a ty neměly maxidotnad r.v. 2000 jsou CAN budíky a vývody jsou popsány 30-hodiny, 31 - data, 32 - data navigace ad tvoje GAMA : pokud je CANová musíš napojt na CAN jak říká Cosby na can som to napojil a nefunguje to !!!! Mozno octavie do r.v.2000 nemali maxidot ale golf4 urcite ano mam necanovy maxidot ...ja som toho dokazom , takze sa to radio muselo pripajat niekam inam a mozno ze som uz zistil kam ... ale budiky VDO maju zo zadu este jeden konektor a to cerveny a zevraj tam by sa to malo pripojit nasledujuco radio:zeleny konektor 8-clock 9-data 10-enable pristrojovka :cerveny konektor -20pin 12-clock 13-data 15-enable akurat ze neviem cislovanie tych pinov lebo tam ten konektor nemam ..neviete niekto nahodou? Editováno: 3. Říjen 2008, autor: travel242fx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 jaky máš označení budíků ? udělal jsi reset gateway ? máš horní třetinu maxidotu černou ? nefunkční ? na co ti bude číslování 20pinu když ho tam nemáš. Viděl jsem ho jen u audi a passatu, (ale může být i u GIV ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travel242fx Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) ano tak jsou popsány vývody, ale to je u neCAN budíků t.z. že u aut do r.v. cca 2000 a ty neměly maxidotnad r.v. 2000 jsou CAN budíky a vývody jsou popsány 30-hodiny, 31 - data, 32 - data navigace ad tvoje GAMA : pokud je CANová musíš napojt na CAN jak říká Cosby jaky máš označení budíků ?udělal jsi reset gateway ? máš horní třetinu maxidotu černou ? nefunkční ? na co ti bude číslování 20pinu když ho tam nemáš. Viděl jsem ho jen u audi a passatu, (ale může být i u GIV ) budiky su 1J0919991C reset gateway som neurobil neviem ako mozes poradit ano horna tretina je cierna nefunkcni, ale ked dam test akcnych celnov tak funguje piny na pristrojovke vivedene mam,, nemam iba ktym pinom ten cerveny konektor na ktorom bude asi napisane poradie Editováno: 3. Říjen 2008, autor: travel242fx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 reset přispůsobení kanál 00 nebo potvrdit kódování Rádio ----------------------- budíky 8..........................................12 9..........................................13 10.........................................15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travel242fx Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) no to si mi moc neporadil 12 13 15 viem uz aj ja ... ja ale neviem ktore su to piny z toho 20 pinoveho konektora kedze to tam nieje napisane a ten protikus cerveny konektor nemam Editováno: 3. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 tak to budeš muset najít na netu a nebo obětovat nějakej peníz a koupit si ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travel242fx Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) ja to zapojenie uz hladam po netu 48 hodin ani nespim a nikde nic ... kupil by som ho rad ale kde ????? porad pripadne nejake objdnavacie cislo toho konektoru u VW???? vie to niekto zistit pomocou elsy alebo etky? Editováno: 3. Říjen 2008, autor: travel242fx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 a zkoušel jsi VW, škoda,audi,seat prodejnu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travel242fx Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Takze vzhladom k tomu ze nikto nevedel poradit som sa rozhodol rozobrat cele budiky a ist presne po cestickach od 20pinoveho konektora az do maxidot displeja ,no nebolo to az take tazke tak asi po 5 minutach som mal vsetko zaznacene a islo sa napojit do auta . A co vidim maxik funguje na 100% stanice sa pekne zobrazuju hip hip hura ale bola to makacka poviem Vam hadam to niekomu v buducnosti pomoze a nebude to muset bezcielne hladat na internete ako ja. zapojenie 20 pinove konekotra zvrchu vlavo 1 na spodu10 pokracuje 11odspodu z pravej strany az po 20 smerom hore. SELAVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 takže stejnej princip jak na všech ostatních konektorech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Tak jsem tu založil téma a po konfrontaci s vám jsem dospěl k názoru,že se obrátím na jiného chlapíka než co to dělal do teď.A ejhle zajel jsem si asi 100km za honzou 72 po tel. dohodě a on ten kluk šikovnej to dokázal.Na otázku jak, mi řekl že neví(daval svoje budíky nešli nakodovat,odpojil baterku potom vrátil moje budíky a ono to CHODÍÍÍÍ. Vřele ho doporučuji ochotnej šikovnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radekcat Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Potreboval bych poradit zakodoval jsem si radio ale kod znam co mam delat dekuji Jo a jeste jednu radu mel jsem radio symphony CD fungovalo mi vypinani podsviceni atd ted mam MP3 a vubec to spolu nehraje neni to tim ze tam nemam napojene CAN linku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 když máš kód tak ho tam nacvakej ne??Pokud máš MP3.bude Can a bude přebas nakódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radekcat Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 to jo ale ja ho tam zadal dvakrat spatne a ted me to uz nechce pustit jsem si pro neho zasel domu tak uz ho mam u sebe .A pujde to nakodovat i kdyz tam neni CAN linka prez co se pripoji VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 musíš ho nechat asi hodinu zaplé a odblokuje se.Radio se diagnostikuje po K a ne Can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radekcat Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 super dik tak rikas nechat ho zapnute hodinu a potom zadat ten spravny kod .Jo ale jsem se dival a ja na iso svorkovnici nemam zapojeny K vedeni na pozici tri je prazdne misto odkut kam ho mam zapojit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.