Listopad 8, 200816 r nekdo tu psal ze ten drat z pozice 3 iso K diagnos. se ma pripojit nekde na sedobily kabel nekde pod popelnikem nemuze mi nekdo poslat foto kde ho presne najdu dekuji
Srpen 28, 201114 r Kluci, mám otázku, mám FRS s navigací DX typu C +TV tunec (s TMC- bez toho by to nešlapalo) Koupil jsem přístro s maxidootem, mělo by to vše fungovat a šlapat?? Nejsem až takový znalec, něco vím, ale rád se poučím.Děkuju
Srpen 28, 201114 r pokud máš canový tmc tuner a vše dobře zapojeno tak bude fungovat - ukazovat na maxiku
Září 6, 201114 r Dal jsem si do octavie I navi DX a teď i budíky s maxidotem. Muže mi někdo poradit jak to propojit nějaké schéma a piny kam co jde. Moc díky.
Září 7, 201114 r Ty jo to nevím. Jak to poznám? Upraveno Září 8, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Září 8, 201114 r Tak jsem ho vyndal a je tam tohle jestli tedy mohu poprosit z jakého pinu rádia kam na panelu přistrojů napojit. No a co vůbec ubazuje maxidot u tohoto rádia? Upraveno Září 8, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Září 8, 201114 r k zobrazení na maxidotu u téhle navi potřebuješ canový tmc box - cena ve škodovce cca 12000kč a sehnat ho starší je nadlidský výkon..
Září 8, 201114 r a kde to v autě najdu? protože já z jednoho auta dávam navi a maxidot do ruhého tak to vyndám.
Prosinec 19, 201113 r Tak mě napadá... schéma zapojení toho TMCčka tu nemá někdo? Nějak mi nejde do hlavy, že když mám výstup na maxidot v navi, tak po 3-drátu nejde, ale když to propojím s TMCčkem, tak by to jít mělo. Jak tedy vypadá schéma propojení Navi-TMC-Maxidot? Předpokládejme ještě, že chci dělat i ovládání na volantu...
Březen 9, 201213 r Ahoj,potřebuji radu.Navigace orig.typ A připojená po třech drátech pin8na30,9na31,10na32 a na maxiku ani čárka,kde může být zakopaný pes. Mám tentýž problém, jenom bych chtěl poradit (podrobněji) jak nakodovat, jak resetovat a jak přizpůsobit všechno k sobě. Zelený konektor v budících je menší problém, piny už tam byly a nemůžu je nějak vytáhnout, tak jsem dráty nějak nasoukal. (30, 31, 32) jsou poslední tři nahoře za sebou?(bylo by schéma?) Budu rád za každé informace. Děkuju. Upraveno Březen 9, 201213 r od Frankk
Březen 11, 201213 r Všechno fičí jak má (opravené) Upraveno Březen 11, 201213 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.