Radekcat Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 nekdo tu psal ze ten drat z pozice 3 iso K diagnos. se ma pripojit nekde na sedobily kabel nekde pod popelnikem nemuze mi nekdo poslat foto kde ho presne najdu dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Kluci, mám otázku, mám FRS s navigací DX typu C +TV tunec (s TMC- bez toho by to nešlapalo) Koupil jsem přístro s maxidootem, mělo by to vše fungovat a šlapat?? Nejsem až takový znalec, něco vím, ale rád se poučím.Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 pokud máš canový tmc tuner a vše dobře zapojeno tak bude fungovat - ukazovat na maxiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel37. Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Dal jsem si do octavie I navi DX a teď i budíky s maxidotem. Muže mi někdo poradit jak to propojit nějaké schéma a piny kam co jde. Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 máš can nebo necan navi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel37. Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) Ty jo to nevím. Jak to poznám? Editováno: 8. Září 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Podle štítku co je na navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 jaké číslo tam je napsané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel37. Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 (editace) Tak jsem ho vyndal a je tam tohle jestli tedy mohu poprosit z jakého pinu rádia kam na panelu přistrojů napojit. No a co vůbec ubazuje maxidot u tohoto rádia? Editováno: 8. Září 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 k zobrazení na maxidotu u téhle navi potřebuješ canový tmc box - cena ve škodovce cca 12000kč a sehnat ho starší je nadlidský výkon.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel37. Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 a kde to v autě najdu? protože já z jednoho auta dávam navi a maxidot do ruhého tak to vyndám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Passat Man Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Tak mě napadá... schéma zapojení toho TMCčka tu nemá někdo? Nějak mi nejde do hlavy, že když mám výstup na maxidot v navi, tak po 3-drátu nejde, ale když to propojím s TMCčkem, tak by to jít mělo. Jak tedy vypadá schéma propojení Navi-TMC-Maxidot? Předpokládejme ještě, že chci dělat i ovládání na volantu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 (editace) Ahoj,potřebuji radu.Navigace orig.typ A připojená po třech drátech pin8na30,9na31,10na32 a na maxiku ani čárka,kde může být zakopaný pes. Mám tentýž problém, jenom bych chtěl poradit (podrobněji) jak nakodovat, jak resetovat a jak přizpůsobit všechno k sobě. Zelený konektor v budících je menší problém, piny už tam byly a nemůžu je nějak vytáhnout, tak jsem dráty nějak nasoukal. (30, 31, 32) jsou poslední tři nahoře za sebou?(bylo by schéma?) Budu rád za každé informace. Děkuju. Editováno: 9. Březen 2012, autor: Frankk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 (editace) Všechno fičí jak má (opravené) Editováno: 11. Březen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.